- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
boborján2 #31173 üzenetére
Én pedig leírtam, hogy a többivel is van judder, illetve mikrolag is. (Azért javasoltam a gyárit mert az az egyértelmű bizonyíték hogy valami nem oké. A v028-nál még semmi ilyet nem tapasztaltam, vissza is küldtem volna.) Igen, a Kodival és a Vimuval is. Tudom, mert használom őket a kezdetektől. Mindegy, hogy HDR, vagy SDR, de a Dolby Vision/4k hdr, hdr10 tartalmaknál sűrűbben előfordul. Rendre belefutok ebbe, hogy másoknak is feltűnik, Redditen, Telegramon es az egyéb fórumokon is. Szóval teljes megoldás a mai napig nem született, leszámítva talán azt, hogy veszel egy apple tv-t vagy egy nvidia shieldet es afr-el jatszod le a filmeket. Úgy talán 98%-ban jó lesz. (Megjegyzem, 4k fire tv max 2nd gen sticken is előfordulnak akadások, Kodival és Vimuval is, hiába van afr, pl. 50, vagy 25 fpses tartalmakat a Vimu nem tudja kezelni, de a Kodi sem tökéletesen. Illetve nem talaltam még olyan dlna szervert amivel magabiztosan mukodne pl a hálózati megosztás Vimun. Állandóan megszakad a kapcsolat, újra kell párosítani, újraindítani. Úgyhogy nem is vagyok teljesen elégedett vele, ráadasul tele van a felület az Amazonos szarságokkal.)
A gyari Android TV-n a Kodi még a legjobb egyébként, illetve a VLC, de a Vimu pl. elég akadós tud lenni a gyári google tvn, nem is használom.
-
BlueSteel
tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Szerintem ne menjünk megint bele ebbe a vitába. Hónapok óta tesztelem a TV-t, rengeteg különböző fájlformátumot teszteltem, az összes létező lejátszóprogrammal, mindenféle kombinációban, Fire Tv Stickkel is, stb.
Azért bátorkodtam ezt közzétenni, mert ezen a jeleneten nagyon szembetűnően látszik az akadás - még azok számára is, akiknek a szeme erre nem érzékeny - , és számos topiktárs letesztelte korábban, másik Tv-n és firmware-verzióval és semmi gondjuk nem volt vele, tehát nem maga a fájl hibás vagy lejátszhatatlan. Ezen kívül tudnék még más mintákat is közzétenni csak felesleges, ez is kiválóan mutatja hogy valami gond van.
Egyébként a Tv-re telepített Kodin, megfelelő cache beállítások mellett általában nem akad ez a jelenet. De hiába, mert szinte minden lejátszott filmnél látok mikroakadást még mindig, Kodi-n is. A lényeg, hogy valami gond van a Tv-vel, azt mutatja, hogy a gyári lejátszója teljesen használhatatlan, még egy ilyen mezei egyszerű 1080p HDR filmnél is, konkrétan tényleg minden akad rajta, amit nem engedhetne meg magának a TCL.
Ezelőtt egy LG sima led tv-m volt, mindent lejátszott ilyen jellegű akadások nélkül. -
Till@
aktív tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Nem értem miért nekem címzed, azt amit.Megnéztem amit kért @BlueSteel és leírtam amit látok.( egyébként én nem használok semmilyen lejátszót a tv-n)
Utolsó mondatodra csak annyit, hogy ez az akadozás sajnos nem egyedi, nagyon sok embernél jön elő, és ellenszer egyelőre nincs, tehát fontos kérdés.
-
Volband
tag
válasz
boborján2 #30713 üzenetére
Nálam komolyabb gondok lehetnek (felhasználói oldalon is akár), mert ezek nem mikroakadásoknak tűnnek, hanem konkrétan elmosódnak, képhibák jelentkeznek, és nagyon sűrűn, de a mozgalmasabb jeleneteknél a leglátványosabb.
A pjelenet 1 óra 48 perckor kezdődik, de bármit nézhetsz igazából, mert a vágásoknál is mindig mintha megakadna a kép.
Szerk.: 135-ös verzió
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
boborján2 #30588 üzenetére
Illetve miért vált vissza 24hz-re. Megnéztem a Far Cry 4 -et is, ott már látszólag ugyanazt a felbontást írja ki jobb felső sarokban, ami a játékban is be van állítva, viszont ugyanúgy ne van esve az FPS, pedig úgy kéne menjen, mint kés a vajban.
Az NV driver legfrissebb verzióról csak annyit, hogy nem mindig az a legjobb, ami a legfrissebb, nyár elején jártam úgy, hogy felkerült az új és játszhatatlan lett minden játék, pl. az FC4 is, aztán egy régebbivel kisímult. De persze nem kizárt, hogy most fordítva lenne, holnap megpróbálom ezt is, ha nem lesz addig más megoldás. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
boborján2 #30581 üzenetére
I57300HQ, GTX 1050 4GB, 12 GB RAM és Win10, illetve SSD. Miért esik le 24Hz-re, miért vált 4K-ra és a játékon belül miért mutatja mégis azt, hogy fullhd a felbontás, illetve 60 fps? Ez a COD - WWII játék, a fhd LG TV-vel gond nélkül, szinte legmagasabb grafikán fut, ahogy a Far Cry 4 is. Én is úgy vélem, hogy valami beállítás lesz, csak nem tudom, hogy a TV-n vagy a pc-n. Akár lehet, hogy az Nvidia drivert is frissíteni kellene?
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
boborján2 #30576 üzenetére
Ez az, hogy játékon belül nem emelete meg a felbontást, levettem volna, ha úgy van. Amíg csak a Windows fut, az gördülékeny, gyors, probléma mentes, amint indul a játék, lőttek ennek. Lehet, hogy csak én nem vagyok tisztában a dolgokkal és ez tök természetes, de nem értem, hogy miért vált felbontást úgy, hogy egyébként a beállításokban pedig marad fHD vagy nem tudom, hogy mi történik ilyenkor.... Az most jutott eszembe, hogy a 60 vagy 120hz-ről átvált 24-re. Lehet, hogy felskálázza automatikusan 4k-ra? Ha van ilyen, akkor azt ki lehet kapcsolni? Mondjuk még csak egy játékot próbáltam, megnézem másikkal is, hogy ott mit produkál.
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #30532 üzenetére
Szerintem ha firmware bug lenne, akkor nem feltétlenül egyenesen arányosan romlana a dolog minél nagyobb sebesség kell.
Olyan, mintha a wifi átvitel úgy 30 Mbps-ig tudná ellátni a TVt. Bár ugye a speedtestet meg viszi....Veszek egy ilyet: [link] ,meg 4 méter CAT5E UTP kábelt, aztán ezzel meglátjuk. Azt már tudjuk, hogy USBn mindent visz tökéletesen, hátha így oké lesz.
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #30530 üzenetére
TV-n a gyári és a Kodi lejátszó esetén is ez van. Gyári lejátszó dlna, Kodi smb.
PC-n simán egy felcsatolt hálózati meghajtó a NAS ezen mappája és VLC a lejátszó.
Sebesség korlátozás nincs. Ez így egyre inkább wifi gyanús nekem. Bár ha annyira változó lenne, akkor elvileg hol jobban, hol rosszabbak futna ugyanazon magas bitrátájú videó, de esetemben konstans az akadás mértéke. Lehet az lenne a legjobb, ha UTP kábel menne a TVbe az USB3 átalakító segítségével?
-
belan
addikt
válasz
boborján2 #30527 üzenetére
Köszi értem már kb mint androidos telefonoknál .
4 nap használat után sok év oledezés után ez egy remek tv persze vannak hibái mint miden tv-nek de összeségében nem bántam meg vettem , Viktor mesternek igaza volt ez egy jó tv és jó áron . Egyedül végtelen kontraszt hiányzik , de hangzása is pazar külseje is szép kicsit színeket túlszaturáltra alítottam meg szokás úgy szeretem , kék fényszűrő is egy jó dolog azt is be lehet állítani rajta , feketeszint le vettem 35 re , fényerő 55 ,60 között van kontraszt 75 ,szín 58, és természetesen miden jóság be van kapcsolva rajta minél feketébe kontrasztosabb legyen a kép . És sötét szobában kis lámpa mellet nem látok virágzást se felhősödést , szimpatikus volt ez a márka régebben is csinált egy két jó tv-t . Most meg minden évbe egyre jobb tv-ket csinál .
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #30524 üzenetére
Megvolt a teszt, sorban az alábbi bitrátákkal és eredményekkel:
NAS-ről futtatva:
20.8 Mb/s --> nem akad
24.5 Mb/s --> nem akad
24.7 Mb/s --> nem akad
37.5 Mb/s --> ha nem tekerek bele, akkor jó, beletekerés után akad
49.5 Mb/s --> beletekerni lehet, de lejátszás közben néha kicsit akad
68 Mb/s --> vállalhatatlanul akad lejátszáskor is, beletekerni kb nem is lehet, gyakorlatilag majdnem lefagy a képNa és akkor ugyanezekkel az értékekkel a videókat egy külső AXAGON házban lévő Samsung 870 EVO SSD-re másolva:
Minden tökéletes, vaj simán fut, beletekerés után azonnal folytatódik a videó, tehát hibátlan.Ugye írtam korábban, hogy a TV-n a hálózat sebességét leteszteltem (gyári böngészőben a speedtest.net oldalt futtatva) és 200 Mbps feletti érték volt. Szóval ez alapján elsőre rávágnám, hogy a kapcsolat sebessége oké és a NAS tejlesítménye a baj, vagy pedig az, hogy a benne lévő HDD-n (WD Red 8 TB és 256 MB cache) kvázi folyamatosan van némi olvasás/írás és ezt nem tudja a NAS+HDD így összességében kiszolgálni.
DE!
Ha a PC-n nyitom meg ugyanezeket a videókat a NAS-ről (UTP kábellel és Gigabites portokkal van az összeköttetés), akkor lejátszás és pörgetés esetén minden hibátlan és gyors, mint a zsírzott villám. Tehát a NAS és a benne lévő HDD elvileg ki tudja szolgálni a magas bitrátát PC-n úgy is, hogy mellette egyéb adatforgalmat bonyolít a HDD.Akkor mi lehet?
Mégsem oké a wifi kapcsolat? 5 Ghz és nagyon közel van a router (TP-Link Archer C6 AC1200) ugyanabban a szobában.
-
belan
addikt
válasz
boborján2 #30525 üzenetére
Nem csak ha hosszan nyomom a távirányítón a kikapcsoló gombot akkor azt írja tv ki kapcsolom a tv-t mint egy telefon olyan ha gyorsan ki kapcsolom nem kérdezi meg . Ha hosszan kapcsolom ki akkor jön tcl logó stbi , ha gyorsan kapcsolom ki akkor egyből menübe van ha be kapcsolom .
-
bigrob
őstag
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #30356 üzenetére
NAS van nálam, arról mennek a 4K DoVi tartalmak, DLNA megoldással. Ezt találtam a legegyszerűbbnek. Mappa megnyit->fájl megnyit. Semmi cicoma nem kell. És így is onnan folytatja, ahol abbahagytam a videót.
Ha mondjuk PC-n indítok NAS-ről egy videót, ott is csak annyit teszek, hogy a hálózati meghajtón megnyitom VLC-vel az adott videót.
Nem tervezem bonyolítani, netflixes borítós látványvilágot kreálni, stb.Vhiktor: Nagyon köszi, megnézem a videódat.
-
bnorci71
addikt
-
Alarikman
senior tag
válasz
boborján2 #30348 üzenetére
Családnak kell a cicoma. De amúgy ha csak egy-két tv van amin nézed, a Kodi teljesen jó. A külső winyós megoldás szerintem nem tartós. Majd ha megtörik a kábel vagy a hordozásnál oda csapod a falhoz véletlenül, akkor majd rájössz. SSD jobb, de ott a csatik adják meg magukat néha. Legjobb egy NAS. De persze az nagyobb pénz de tartós befektetés.
-
-
Swenk
aktív tag
-
mikrofon
veterán
válasz
boborján2 #29129 üzenetére
+1
Mikor én vettem a 65C845-öt már árulták az X2-t. Én az X1-re vadásztam és sikerült is. Azóta is úgy tűnik ez volt a jó döntés.
Sajnos úgy tűnik minden új TCL TV hardver esetén kb. egy év mire kijön egy használható szoftver.Illetve továbbra is azt javaslom mindenkinek, hogy a TV árához számoljon hozzá legalább egy Firestick 4k max gen2-t és elégedett lesz a TV-vel és nem fog szenvedni a szoftveres hiányosságok miatt. Ráadásul lehet hozzá FireTV pro távirányítót venni ami szinten növeli az élvezeti értéket.
-
Faby
senior tag
válasz
boborján2 #29027 üzenetére
Meglett a kapcsoló, jött a 4 sárga (nekem inkább zöldessárga) led is.
Mit értesz Google szolgáltatások alatt? Mit kellene pontosan letiltani? Hol találom ezeket?Amit tudtam, már magamtól is tiltottam, pl hely adatok, reklámok testreszabása ilyesmi, de még világítanak a ledek.
-
st6969
őstag
válasz
boborján2 #28268 üzenetére
Panel = panellakás fala, ami át lett "ütve"
ütvefúróval(=fúrókalapáccsal konzol felfúrása közben, mert pl. a 6,5cm-es válaszfalra akarta felfúrni)...
VAGY....
Panel = tv panel, ami azért lett "átütve", mert a konzol tv-re kerülő részét hátulról a szükségesnél hosszabb csavarral és/vagy izomból megtépve akarta feltenniNem mindegy, bár mindkettő user error típusú.
-
Celtis
veterán
válasz
boborján2 #28304 üzenetére
Az összes részben tapasztalható ez. Most nem tudok konkrét jelenetet mondani, mert egyrészt be sem kapcsolom a tv-t, annyira elcseszték a szervizben, másrészt nem a V098 van most rajta.
Nyílván a film kódolása okoz gondot, de ismétlem, hogy másik DV módot választva ugyanaz a jelenet nem akad. -
Imi1981
veterán
válasz
boborján2 #28132 üzenetére
Én ahogy olvasgatom a fórumot úgy vettem észre, hogy a x2 procis modellekkel van probléma. 835 az x1-es.
Olyan brutál dolgokat is írnak amiket nem tapasztalok én 55C745 x2 -n. Fényerő ingadozás, mikroakadozás lejátszás közben nálam például egyáltalán nincs. Persze nálam is van hiba de az mindenkinél van. Azzal én együtt tudok élni de ilyen fényerő ingadozás és mikroakadozások biztos kiakasztanának! -
HF77
őstag
-
vata666
tag
válasz
boborján2 #28058 üzenetére
Megtettem mindegyik részre. Szép szöveggel és képekkel. Egy hányás volt ez, amit ma ők kiszállítottak. eMAG és Sameday reklamáció is folyamatban. Plusz eMAG visszatérítés is. De tényleg hihetetlen, hogy ennyire ocsmány terméket küldenek el újként. És ez nem új volt, mert fólia sem volt rajta, nyitott alkatrészek, Sameday ragasztó mindenhol, mert esett szét a doboz. Amikor kb félig átnéztem, akkor a futár bepittyegte, hogy oké el elment. A termék állapotát mindenki negatív fantáziájára bízom.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
boborján2 #27979 üzenetére
Lehet ezen filozófálni, meg csűrni csavarni a dolgokat.
Minden más márkánál az a hivatalos ami a saját oldalukrol elérhető. Így én csak azt tekintem annak. A net legmélyebb bugyraiból előtúrt dolgokat nem.Egyébként meg frissít magától is a tv, többeknek is frissített.
Érdekes módon a fórumot olvasva is legtöbbször azoknak van gondjuk akik első bekapcsolaskor már pendriverol azonnal telepítik a fw-eket.
Én ezzel nem akarom védeni a TCL-t, sőt távol álljon tőlem, hatalmas gáz, hogy ilyen helyekről kell vadászni a szoftvereket és a termék oldalán nem érhető el semmi.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
boborján2 #27960 üzenetére
Én még hivatalos tcl képviselettől soha nem hallottam hogy a telegram az hivatalos, sőt pont az ellenkezőjét.
Egyébként ha annyira hivatalos, akkor a tcl a termeknoldalara nyugodtan kitehetné a linket, hogy innen lehet hivatalos fw-eket letölteni.
Én nem mondom azt hogy nem hivatalos, azt sem hogy az, döntse el mindenki saját maga miben hisz. Én úgy vagyok vele, hogy ami hivatalos az kint van a termék oldalán a támogatásnál vagy a tv frissíti saját magát.
-
Till@
aktív tag
válasz
boborján2 #27965 üzenetére
Ez a mikrolag érdekes dolog, az 55c805-öt egyből frissítettem a 098-ra, Netflix, Youtube-nél érezhető volt az akadozás.Lecseréltem 65"-ra, az alapból a 098-as firmware-rel jött, és jónak tűnik (kopp,kopp,kopp). Az akadozáshoz lehet köze van a nem túl acélos hardware + firmware kombónak.
2 db Tplink Ax20-as routerem van. Amelyikről a tv kapja a jelet az közvetlen a tv mögött van, de letöltésben nem tud "csak" 170-200Mbps-t, sokkal többnek kellene lenni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
boborján2 #27953 üzenetére
Ha nincs akkor nem telepítunk, ez egyszeru. Ha van majd telepíti a tv, illetve ha hi a termék oldalán van leoltheto formában. Nekem azokkal a tcl tvkkel amik jöttek hozzám tesztelesre vagy más úton találkoztam velük semmi bajuk nem volt a gyári dobozból kivett fw-el. Ha lett volna mondtam volna a tesztben is.
Illetve lehet szórakozni netrol letotlott fw-ekkel meg szerviz menüvel de ha netán nem úgy működik a tv ahogy kell vagy éppen brickelve lesz akkor azon nem kell csodálkozni.
Szóval ha magától telepít a tv az ok, ha nem és mokolni kell az már saját felelősség.
-
beach head
senior tag
válasz
boborján2 #27584 üzenetére
nincs ilyen opcio a keresesnel, de meg a manualis keresesnel sem
de adtal egy otletet, a csatornaszervezo menuben most nezem hbott van 109tol kezdve 113ig a hbo es cimemax pakk. ha beirom acsatornaszamot ugy behozza oket, es valoban ingyenesen megy a sima hbo per pillanat, viszont a listaban csatornalepteteskor nem szerepel egyik sem. A tobbi hbo es cinemax adon meg ci modult ker... most komolyan kartya kell hozza hogy benne legyen a listaban?
A regi legalja philips tv-n is mutatja a kodolt csatornakat a csatornalistaban..... -
Imi1981
veterán
-
st6969
őstag
válasz
boborján2 #27498 üzenetére
Persze, ez így van, bármit meg lehet szokni.
Nekem csak azért fontos, hogy ha "kapcsolgatok", akkor azt úgy szoktam, hogy a kör alakú gombot alul nyomom meg, tehát a csatornák között egyesével emelkedő sorrendben lépkedek (tehát nem billentyűzöm be a számokat).
200+ csatornát hoz be a hangolás. Ennek egy jó része, legalább 30%-a olyan, amihez nincs előfizetés, meg rádió, meg teszt..., egy jó 65%-a pedig egy kicsit sem érdekel. Marad az az 5%, ami érdekel, ami úgy áll össze, hogy 3, 19, 75, 128, 213, stb.... na most ha ezek között úgy kellene váltogatnom, hogy minden alkalommal beütöm a számot, kitépném a hajam. Így sorba rakom 1-10-ig, és ennyi. -
phoenix1989
őstag
válasz
boborján2 #27468 üzenetére
nem , mind kettőn megy a játék de ha tálcára teszem csak a gépen mutatja. most valamit állítgattam a gépen (pedig ott nem nyomtam el semmit elötte) kezd vissza térni de csak bizonyos hz beállításával ad képet a tv is és a gép, azt még nem tudtam elérni hogy csak a tv adjon képet normálisan.
-
ETOM
addikt
válasz
boborján2 #27283 üzenetére
Igen ezt jó lenne tudni mert tényleg nem az összes rossz.. itt se sok százan panaszkodtak anno.
Mielőtt rendelném úgyis levenném hátulját megnézni tényleg honnan jön a hang pontosan. Csak ugye rajt van a govee dreamview T1 is amit még szintén nem volt kedvem lebontani -
Cartmenn
aktív tag
válasz
boborján2 #27244 üzenetére
De ki lehet kapcsolni,és sokunknál ki is volt kapcsolva , nálam is aránylag a többiekéhez képest sokáig nem is frissített ,de aztán még is ---pedig én se akartam
frissített magától,1x tudtam csak elutasítani amúgy nekem sem volt gondom a TV-vel a gyári szoftverrel,meg amúgy sem
de azért vannak hibák nálam is az újjabbal amit említenek ---de én ezeket még elnézem
-
Imi1981
veterán
válasz
boborján2 #24384 üzenetére
Na megjött az olcsó led háttérilágítós ledszalag. Hát már ez is nagyon tetszik! C745-ön Dolby vision és hdr esetén sötét jelenetekben világos volt a fekete sávok alul és felül. Ledszalagot használva feketének látszik! Tudtam hogy segít rajta de jobban mint gondoltam! Kapcsolom ki és be és ég és föld a különbség a fekete sávokon. Engem ez nagyon zavart de így már jó.Világos kék szint használom. Később majd veszek olyat amit írtatok de egyenlőre most ezzel is elvagyok.
-
Imi1981
veterán
válasz
boborján2 #24384 üzenetére
Valószínű megpróbálom így ahogy írtad. Legalább így csak pár helyen lehet ragasztó folt nem végig körbe. Vannak is öntapadó rögzítő fülek ( kábelkötegelő rögzítő) és azt rakom mad körbe 4 sarkára meg alul /felül középen. Ez eszembe se jutott eddig. Kösz az öntapadós tippet 🙂.
-
Snoop27
őstag
válasz
boborján2 #24238 üzenetére
Olvasgattam róla, s az jött le, hogy jobb választás lenne hosszú távra. Biztos vagyok benne, hogy az X1 is remek s csak kis eltérések vannak, na de a lényeg, hogy ma megyek utána és elhozom végre s inditás után kiszedem az automatikus frissitést (ha be lenne állitva gyárilag). Úgy látom a v062 frissitéssel van gond.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #24231 üzenetére
Szerintem ez inkább valamilyen droid betegség. Eltolódik a piros szín, de lehet más is. Én Sony -nál láttam ilyet, ott segített. De nem mindenkinél oldja meg a problémát... Ezért gondolom, hogy nem csak az app lehet a hibás.
Akkoriban az egyik TCL -nél olvastam, hogy egy rendszerfrissítés után lett jó.
Szerk.:
Ennek már 2 éve volt, azóta nem találkoztam ilyennel. De most látom vannak erről a problémáról frissebb beszélgetések is máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged