- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
arra talalt már valaki megoldást, hogy tv nézés közben ha megnyomom az ok gombot es felugrik a csatorna lista, akkor ott is az aktualis musort mutassa,ne azt ami felnoraja mar veget ert? ha a guide gombot nyom meg ott az aktualis musort mutatja de az elobb emlitett csatornalistas dolognal késés van a kijelzett műsor tekintetében.....
-
beach head
senior tag
-
-
beach head
senior tag
ezek a telegramos img updatek mennyire élhetőek? egyebkent ezek stabil gyari fw-ek? mert akkor miert nem latja OTA-n is? Gondolom ha letöltöm es nem tetszik akkor lehet downgradelni ha megvan a mostani fw img-je is ugye?
-
beach head
senior tag
Hello!
Ujratelepitettem egy c639est.
Hogy lehet megoldani, hogy a eljesen irrelevans tcl channel javaslatok eltunjenek a kezdokepernyorol? Miert van 2 tcl channel app ikon? Le lehet ezeket tiltani valahogy root nelkul? Nem engedi egyszerű en sehogy.
Valamint ujratelepites utan a google assistant nem hajlando tarsalogni velem, mindenre csak videot keres, eddig ez n3m igy volt, visszabeszelt ha kerdeztem valamit ( ez egyebkent egy nemreg hasznalatba helyett p655-on is igy van,). Mi lehet ennek az oka? Azert is idegesito mert hangparanccsal nyittattam meg a google playt mert ezeken a szarokon nem lehet kirakni az ikonjat se a kezdőkeperenyore, se a quick panelre.
Meg lehet ezt mókolni? Masik regiora allitas segit? (magyaron van) vagy valami normalisabb launchert fel lehet rakni ugy ,hogy egybol azzal fusson a rendszer? -
beach head
senior tag
erre a bal oldali musorlista kesesre en is szeretnek megoldast de nem nagyon talalok. a rcl support meg egy nagy nulla, meg egy email cim sincs amire panaszt lehetne kuldenj, csak egy szerviz telefonszam ahol a nagyokosnak aki felveszi fogalma sincs a dolgokrol. ( meg ha a tv szereleshez ert is)
-
beach head
senior tag
válasz
aram01 #34652 üzenetére
Nem tudod kirakni a play aruhaz ikonjat.
erthetetlen ez a megoldas. eleg elcseszett supportja van a tclnek is mert nem nagyon oldják meg h. kirakhato legyen. a leggyorsabb megoldas ha hangparanccsal probalkozol, open google play store-t megeeti es meg is nyitja, onnanar konyebb appokat telepiteni. -
beach head
senior tag
udv tcl p655 os tevere van radugva hdmi-kabellel a muholdas belteri. azt csinalja, hogy bekapcsolaskor megjelenik a kep , de mincs hang, majd elsotetul teljesen es nincs adas.(hdmi 1-es porton) mi lehet a baja? tv vel lehet gond vagy a kabellel? az elozo tv nem csinalt ilyet
-
beach head
senior tag
abban esetleg tud valaki segiteni , hogy mit kell beallitani annak érdekében, c635/639es keszuleken ne essen szét a kep? ha a kamera pl mozog jobbrol balra egy animációs filmen (pl family guy) a kep pixelesedik de sok filmnél is latom hogy ezt csinálja... es nem talalok semmilyen olyan beallitast ami ezt kiküszöbölné
-
beach head
senior tag
hali. most hogy megszűnt a google filmek app, hol latom ebbe a fos launcherben a megvehető filmeket? mert a google playbe hiaba lepek be ott nincs... ja es persze a google playt is tovabbra is a nyakatekert modon lehet megnyitni... c639-es tv . egyre vacakabbak ezeknaz android tv frissitesek, most a felso sorban ahol eddig az alkalmazasok voltak nagy ikonokban alkalmazas ajanlasokat mutogat a rendszer.
-
beach head
senior tag
Egyébként miért nem ota jönnek ezek a frissítések? Miért telegram channelen?
-
beach head
senior tag
valahol irta valaki hogy egy apk telepitessel hozza lehet adni a googgle play ikont a kezdokepernyohoz, de sehol se talalom.... segitene valaki ?
-
beach head
senior tag
van rollback lehetoseg regebbi valtozatra ha esetleg az új fw verzió nem tetszik?
-
beach head
senior tag
válasz
BreamHunter #27707 üzenetére
igen, digi kábel... de az az erdekes hogy a tv guideba ha jol remlik, normalisan mutatja a műsort... csak a csatornaleptetesnel nem... (mondjuk a tv guide is egy nagy hatar sz.r a lg/samsunhgoz kepest. miert nem lehet megoldani h a tv kepet is lehessen latni kozben...) de kulfoldi forumba se latok ilyen problemat. milyen fw fut neked rajt? en meg nem frissitettem a telegramon közzétett legfrisebbre, nemtudom az megoldast jelentene e...
-
beach head
senior tag
arra esetleg valaki tud megoldast, hogy a csatornalista(ami megnyilik a bal oldalon tvnezes kozben es lehet leptetnines scrollozni rajt) ne a már véget ert musort mutassa mert idegőrlő h. ranyomok es mar reg egy masikusor megy , nem pedig az amit kiir....
-
beach head
senior tag
c635/639et frissitett valaki v611-re? Erdemes? vagy van valami bug esetleg?
-
beach head
senior tag
válasz
boborján2 #27584 üzenetére
nincs ilyen opcio a keresesnel, de meg a manualis keresesnel sem
de adtal egy otletet, a csatornaszervezo menuben most nezem hbott van 109tol kezdve 113ig a hbo es cimemax pakk. ha beirom acsatornaszamot ugy behozza oket, es valoban ingyenesen megy a sima hbo per pillanat, viszont a listaban csatornalepteteskor nem szerepel egyik sem. A tobbi hbo es cinemax adon meg ci modult ker... most komolyan kartya kell hozza hogy benne legyen a listaban?
A regi legalja philips tv-n is mutatja a kodolt csatornakat a csatornalistaban..... -
beach head
senior tag
kodolatlan hbo van a digin maj 22ig....
hogyan tudom a tvn behozni a digit? (digi kabel tv) mert sehogy nem talalja a csatornakeresesnel -
beach head
senior tag
mit kell beallitani ahhoz hogy ne szaggasson annyira a kep amikor pl a musorban baljol jobbra vegighalad a kamera? , nagyon szakadozva mutatja a teve, foleg rajzfilm eseten jol kivehető ez a dolog. c639.
-
beach head
senior tag
43c635
miert vab fekete kep bizonyos csatornakra valtaskor?
csak az ujrainditas/ki be kapcsolas segit.... -
beach head
senior tag
nos ugy fest hogy a hibas musorcim csak akkor lep fel ha siman leptetem a csatornakat es a bal oldalon kiirja a musor csatorna szamat, nevet meg az aktualis musort (meg az elotte es utana levo csatornakat) illetve ha megnyomom az ok gombot es elougrik a teljes csatornalista. A tvGuide gombit megnyomva stimmelnek a musorok nevei a musorujsagban . Erre van valami megoldas? vagy szoftveres bug? frissites segithet rajt? (garivesztest okozhat amugy ha nem OTA frissitest csinálok hanem a telegram csatornarolnszedem le az updatet? Mert OTA frissítés tovabbra sincs)
-
beach head
senior tag
válasz
beach head #19988 üzenetére
csatronaujrakereses se segitett rajt..(osztrak region kerestem a csatornakat h ne abc sorrendbe rakja , mi t a magyarnál)
-
beach head
senior tag
válasz
Coradiel #19970 üzenetére
szia igen digis. 21:07kor meg a bal oldali csatornavalasztó menuben, info gombrq nyomva szinten a 21:00kor véget ert musor címet mutatja.42c639 gyari fw-el.
marha jó ha nem azt latom csatornaleptetesnél ami epp megy.
ugy remlik h a legelejen nem volt ilyen....
A digi lehet a ludas? -
beach head
senior tag
miert mutatja a musorcim szalag(fel -le gombbal csatorna leptetes, ok gombbal musorlista menu eseten) 19:04kor az elozo musor cimet ami 19:00kor veget ert? pedig a musorujsagban(guide a jo musor cimet mutatja....
lehet koze h nem magyar regiora allitottam hanem osztrakra, azert hogy ne abc sorrendbe legyenek a csatornak?
-
beach head
senior tag
Üdv!
Van olyan beállítás a menüben valahol, hogy mindig induljon el automatikusan a tv app? ( az hogy az utolsó használt mód induljon az nem jó , mert xbox, tv box is rá van kötve, tehát olyan kellene ami a tv appot indítja fixen bekapcsolásnál)?
Illetve ha a telegram csatornán a v560 a legrissebb fw (c639hez) akkor a tv menüje miért nem talál frissítést ? (v501 van rajt kicsomagoás óta) -
beach head
senior tag
-
beach head
senior tag
válasz
beach head #18493 üzenetére
illetve van bármilyen megkötés évszám szerint ezekre a fw-kre? (pl csak 2022es modellre csak V5xx-ig jó a fw 2023-asokra V5xx felettiek is jók?)
-
beach head
senior tag
válasz
eastsider #18483 üzenetére
A c639en a V501es fw fut, ota-n nem talal frissitést nekem sem hozzá, pedig elvileg c635hoz a v560as a legfrisebb fw. Nem tudom okozhatja-e et a név(635-639)beli különbség, vagy ez(v560) még nem annyira hivatalos update hogy ráengedjék ota-n. Bármi galibát okoz ha esetleg rá próbálom usbről frissíteni, vagy inkább érdemes a stabil OTA frissítésre várni?
-
beach head
senior tag
Most per pillanat a frissen vett c639en a V501es fw fut, ota-n nem talal frissitest hozza. Telegram oldalon a c635hoz a v560as a legfrisebb fw img. erdemes azt rapakolni?
-
beach head
senior tag
válasz
beach head #18416 üzenetére
eddig csak a mozi móddal tudtam megszüntetni, de biztos van ra valami beallitas a tobbi kép modban is , csak nem tudom milyen néven fut a menuben , hogy kikapcsolhassam
-
beach head
senior tag
a szappanopera szerű "mozgast" (simitast) melyik menupontban tudom kilőni?
-
beach head
senior tag
válasz
Vhiktor #18272 üzenetére
szia! a box automatikusan felismeri h a tv nem tud 120 hz-et. vettem egy hama high speed kabelt mediaban, es azzal ment a 4k 60 fps.. valoszinuleg az a kabel amit kaptam az xboxhoz (nem gyari) csak 1080p-t tudta. Szoval ezzel megoldodott szerencsere... azt hittem hdmi porttal van baj....
Azt viszont nem tudom hogy lehetne megoldani hogy a csatorna lista ne abc sorrendbe legyen hanem az alapertelmezett digi kiosztas szerint... ezt csak manualisan lehet abba sorrendbe rakni?
illetve hogy lehet mondjuk a google play ikonjat(lehet e egyaltalan?) kirakni a tobbi app ikon mellé a fooldalon?
mert az alkalmazas kereso nem ad talalatot, csak videokat.kulso forrasbol (pendrive) apk telepitheto?
-
beach head
senior tag
megprobalom egy masik kabellel, hdmi 2.0 vagy hdmi 2.1-est erdemes inkabb venni hozza? media marktba valami jobb árast tudtok esetleg javasolni?
-
beach head
senior tag
válasz
motocoder #18254 üzenetére
Hat en nem igazan ertem mi folyik itt.
Lg tvvel ment az xbox uhd modban. Utana egy mezei hd ready tvvel ment hd felbontassal.
a tcl-vel elindult az xbox, 720p-rol at akartam allitani uhd-ra, erre kiirta h nincs jel... es csak 1080p-re engedte allitani.
Utana radugtam az androidos tvboxom kábelét, es azzal (noname kinai vacak) engedte uhdra valtani a felbontast. Gondoltan visszadugom az eredetit, de ezutan azzal mar se kep se hang, el se indult a box, csak a nincs jel felirat jott elo...
majd megprobaltam a tvboxra radugni es azt se ismeri fel ugyanugy no signal.....ez ennyire bonyolult ennel a hulye tv-nel?
-
beach head
senior tag
megjott a 43c635os tv.
1. kerdesem lenne: miert nem enged xboxnal 4k felbontasra valtani? ranyomok a 4kra xbox menuben es kiirja hogy nincs jel... -
beach head
senior tag
Sziasztok a 43c639 (635) es a p639(635) kozott mi az érdembeli kulonbseg?
-
beach head
senior tag
sziasztok!
mi a kulonbseg a 43c639 es a 43c635 kozt?
ugyanez vonatkozik a p639 es p635-re is?
Melyik a javasoltabb a o vagy a c kategoria?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest