- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Alarikman #30350 üzenetére
Családnak kell a cicoma.
Ez emberfüggő, mert nem mindenki igényli.külső winyós megoldás szerintem nem tartós
Egy szóval nem mondtam hogy ez a jó megoldás.
De ha az ember odafigyelve hordozza a HDD-t ,kutya baja nem lesz kb sohasem. Meg ugye 2 vagy 4Tb-t televágsz annyaggal és máris nem kell naponta hurcolászni.Ha meg plex és nas kell, akkor valóban intel proci, meg akkor már szerintem kell egy plex pass is ami megint kiadás.
Ha esetleg egy költséghtékony nasban gondolkodunk , akkor xpenology , bagóért beszerezhető pl. G4400 alapon.
Megfelelő konfigurációval bármilyen protokollal elérhető bárhonnan. Ezzel talán nem lesz transzkód , de ha van upload speed akkor majdnem lényegtelen.Egyébként sincs egészségesebb dolog a lejátszásra ,mint a fájl streamelése és a túloldalon a natív lejátszása hw gyorsítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest