Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boborján2
senior tag
válasz
Tomix24 #35678 üzenetére
Óriási szerencse hogy nem megy fel ami nem rá való.
Ha felmenne ,lenne egy drága és szép téglád tv helyett.Egyébként nekem is 65C835 van.
Melyik firmware van rajta?
Milyen bugok vannak ,ha van?Majd írd le tapasztalataid hogy mi változott és mire frissitettél
Egyébként nálam továbbra is fennál az a "hiba" hogy random várakozik amikor másik google profilt választok. Érdekesség ,hogy ugyanaz a el3 profil van egy xiaomi s gen2. boxon és az is teljesen random homokórázik profil váltáskor. Szinte egyidőben jött ez a hiba.
Tudom kaptam javaslatot ,hogy használjak mittudomén milyen youtube alternatív appot ,mert ott nincs ilyen.
De ezt nem szeretném ,mert családi prémium van ,annak az összes előnyével együtt kihasználva. -
koko52
nagyúr
válasz
Tomix24 #31785 üzenetére
Aki egyszer miniLED vagy OLED-et vesz az biztosan nem megy lejjebb. Óriási a különbség. És nem csak egymás mellett, mint a boltban, hanem konkrétan ha ránézel vendégségben egy hagyományos QLED vagy LED-re, nem érted hogy mi baja a TV-nek, miért ilyen fakó, élettelen a kép.
-
vaksi8
senior tag
válasz
Tomix24 #31785 üzenetére
Köszi! Mostmár szerintem késő, mert lecsaptam rá a 258 ezres áron , 65 képátlóval ahogy nézem, nem volt rossz ár
Az oled még mindig túl sok lenne árban, a mini led meg nem tudom megérte volna a 140 ezres felárat 65c845 még mindig 4 kiló. Teszteket megnézve jókat mondtak róla játék felhasználásához. Majd kiderül
-
Tomix24
addikt
válasz
Tomix24 #31771 üzenetére
Lefutott. Ps5 megy. Hisense szerű gamemode képernyő lett alúl amin lehet a változó bitrátát állítani. De amúgy 0 amit észrevettem. 4k Hdr youtbe Ps5 120hz, hibamentes , talán kevesebbet villog a kép és nem annyira döntésképtelen mint volt(vagy bizonytalan). Youtube viszont érezhetően az elején több másodpercig bufferol és csak utána folyamatos a kép. Ez a régi firmware-el gyorsabban beállt. (Wifi 5ghz). Új alkalmazást nem láttam sem más előnyét a frissíésnek. Jó lenne egy change list-et látni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest