- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
A korábban írt problémámra (két eszköz pl. fejhallgató - nem megy egyszerre a tv bluetoot-án) senki nem reagál. Esetleg valami infó?
-
szaki58
aktív tag
Segítséget kérek tőletek!
Koss Porta Pro Wireless fejest használok a tv-hez. Egy ismerősöm feltette a kérdést, lehet-e két fejhallgatót egyszerre használni hozzá. Úgy gondoltam, igen. Hát nem. Kipróbáltam két bluetooth eszközzel, és csak az szólt (Koss és Sony SRS11), amelyiket később kapcsoltam be. Az előzőt nem tartotta meg. Mindkettőnek más címe volt, és mégsem...
Van megoldás rá? -
szaki58
aktív tag
válasz
tomy28 #34905 üzenetére
Nekem 75C765 van, és őt streamem, de nem panaszkodom. Nem akadozik. Azért azt hozzá tenném, hogy nekem kitűnő, de van, aki a bolha "szerszámán" levő pattanás eldurranását is már akadásnak veszi. Mostanában Netflixet, Disnyt, Primeot néztem. Nem láttam akadást. TV-t műholdról nézem egy Vu+ Solo 4k vevővel. Kitűnő. A játékból 50 éve kinőttem
-
szaki58
aktív tag
-
szaki58
aktív tag
-
-
szaki58
aktív tag
Ma beüzemeltem az új tv-t, 75C765. Eleinte elkeserítő volt, de végül sikerült nagyjából behúzni a színeket. Sony 8-as sorozat volt korábban, rendkívül természetes színekkel, amire érzékeny vagyok.
Úgy tűnik, hogy lesz belőle énekes halott!(ha Vhiktor is úgy akarja...)
-
szaki58
aktív tag
Segítettem tv-t venni egyik barátomnak.Kinézte (kis ráhatással részemről
) magának a TCL 55C765-ös készüléket. Míg vártunk rá a boltban, addig szemezgettem a 75C765-el, amíg aztán boldog tulajdonos lettem én is
. Nem volt a boltban, de a papírmunka már kész. Várom az értesítést az érkezésről.
Haza érve beállítgattam az ő tv-jét nézhető szintre, majd kiróbáltam az nCore-ról letöltött filmekkel. Nem sikerült, kidobálta, leállt, tört a kép… Neki nem volt gugli fiók, így nem tudtam letölteni semmit ez ügyben. Nekem Sony van most. A VLC-vel simán megy ugyanez a pendrájv. -
szaki58
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy 65C835 eladó 290 ezerért. A kérdésem az, hogy megéri-e ezt az árat? Még bőven garis.
-
szaki58
aktív tag
válasz
gab1ka #29964 üzenetére
Köszönöm! igazad van, a jó OLED a csúcs. Nekem nincs, de sok helyen járok, és ebből adódóan találkozom sokfajta készülékkel, rosszal is. Szerencsére, ha aktuális lesz a vétel, vissza tudok menni ezekre a helyekre egy komolyabb szemlére.
Igen, a jó OLED képe nagyon szép. Tipustól és kortól is függhet a képe.
Igen, várom az infókat a 855-ről, de nem nagyon csordogál. Egy 600 ezres Samsung OLED-hez volt mostanában szerencsém. nem volt számomra meggyőző. Érdekes, hogy meg szerettem volna venni a tipust, intéztem a papírokat, és közben bekapcsoltam a saját tv-met. Az ügyintézés leállt. Az öreg Sony olyan képet produkált, ami miatt nem érte volna meg a csere. Talán csak a méret miatt, lett volna jó. Természetesen jobb volt, de nem annyival...
Ugyan, azt mondtam, de nem zárnám ki az OLED-et. Ki tudja még. Sajnálom lecserélni a mostanit, de el jön az idő, amikor bekattanok.
Jó volt az infó, amiket mondtál. Kritikusabban fogom nézni ezeket a dolgokat. -
szaki58
aktív tag
válasz
Cartmenn #29954 üzenetére
Azért nézelődöm itt a topikban, mert immár 8 éves 8-as sorozatú Sonyt kellene cserélnem, mert valamiért el kezdett nagyon felhősödni. Lehet, hogy azért, mert meg lett bolygatva a falon. Mintha attól kezdődnének a bajok.
Nagyon jó képe volt, a felhősödést leszámítva most is szép, színhelyes képe van, de eljárt felette az idő.
Nyolc évvel ezelőtt sem volt olcsó, és most is rászánom a rávalót, ezért gondolkodom egy 75C855-ben, és ezért kérdezgetek róla. Nagyon kinéztem magamnak, de néhány boltot még ki kell rabolnom érte -
szaki58
aktív tag
válasz
Cartmenn #29950 üzenetére
Aki megteheti azt, hogy mint a kocsiját, a tv-jét is 3 évente cseréli, akkor igen, oled. Én nehezen kaparom össze a rávalót, az idén nem is lesz meg, ezért hosszabb távra gondolok. Nem láttam még 855-öt, de a 845-nek is igen jó képe van. Ha feltételezem, hogy ettől lényegesen jobb a 855, akkor én feltétel nélkül helyezném az oleddel egy dobogóra.
Hogy miért? Azért, mert volt szerencsém beégett oledet látni, azért mert volt szerencsém sárgult oledet látni, és azért, mert kérdésemre hozzáértő emberek azt mondták, hogy ok-ok, javult de nincs kiküszübülve a probléma.
Ha csak a feketét nézzük, a mini led nekem tökéletesen megfelel. Ritkán nézek homogén fekete képet, ahol valóban az oled a nyerő. Azért a 855 2304 local dimming zónája nekem már elég feketét csinál. A qdot miatt a színhelyesség, ami nagyon számít nálam szintén közelít az oled-hez.
Összegezve: ha nem három, hanem tíz évben gondolkodom (pénz!!), akkor a fenti megfontolás miatt simán a 855 a nyerő nálam. A tartósságot nem ismerem egyiknél sem.
Szigorúan magánvélemény! -
szaki58
aktív tag
válasz
st6969 #29945 üzenetére
Segítettem beállítani egyik ismerősöm 805-ösét, majd egy másik ismerősöm 845-ösét. Amikor fekete háttér előtt sok fehér (álló) felirat volt jelen, nekem nagyon zavaró volt a fehér felirat változó fehérsége a 805-ösnél. A fehér itt-ott enyhén szürke volt szavakon belül is. Sokakat ez nem zavar, és film közben ez valóban nem látható, de ez nálam a vételt kizáró ok. (ismétlem, nálam...). Sajnos, engem zavar ez a jelenség.
A 845-nél (egy kicsit kisebb átmérő volt az igazság kedvéért) nem láttam ezt a jelenséget. Ez már szóba jöhet.
Viszont nem véletlenül kérdeztem korábban, hogy valkaki látott-e már 855-öt? Milyen a képe az előzőkhöz képest. Megéri-e a felárat? -
szaki58
aktív tag
Üdv!
Van-e valakinek tapasztalata a C855-ös modellel? Biztosan jobb a 845-től, de mennyivel jobb? -
szaki58
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérek. Nem olvastam át az egész topikot, lehet, hogy volt róla szó.
Nekem Sony tv-m van, 7 éves, és a bluetooth-ot csak fogadni tudja (sajnos, ezért most veszek hozzá egy kiegészítőt). A szomszéd szobában a húgomék LG-je adni is tudja a hangot, ezért mindkét fejhallgatóm rá tud csatlakozni.Ma voltam egy ismerősnél, ahol nagy reményekkel állítottam be neki a TCL 65C805 tv-jét. A bluetoothnál szembesültem azzal, hogy egyik fejest sem látja. Kipipáltam a bluetoothot kimenetként, de nem is keresett eszközt.
El sem tudom képzelni, hogy egy ennyire alap dolgot ne tudna.
Segítsetek, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged