- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vata666
tag
Elég jó áron van most 75c765
[link] -
vata666
tag
Sziasztok!
Írtam a skyshowtime-nak, mert a prémium előfizetés az LG és Samsung tv-ken rendesen működik 4k és hdr is, de a TCL c645-ön viszont nem működik. Az volt a válasz, hogy nem kompatibilis. Elküldte a listát, hogy milyen tévékkel működik. Továbbította a problémát. Egyszer majd lehet eljutnak addig, hogy TCL is legyen a listában. -
vata666
tag
43c645 v619-el skyshowtime 4khdr nem működik, meg sztem ami 4k az is full hd. Természetesen prémium előfizetés van. Samsung és LG tévék rendben vannak.
-
vata666
tag
válasz
boborján2 #31860 üzenetére
Tegnap váltottam én is prémiumra. Samsung és LG tv-ken rendesen működik a 4k és a hdr is. Van egy TCL c645 is itthon. Annál viszont nem csinál semmit... Samsung telefonon is probléma lehet,van. Annál is sima sdr... Android rendszer lehet a gondjuk ezáltal. Legalább én ezt gondolom, tapasztalom.
-
vata666
tag
válasz
koppasz1986 #31865 üzenetére
520 ezerrel nyitott augusztus emagon(75c765). 75c855 volt 599 emagon október 10-én pár órára. Vettem is egyet, de selejtes volt (illesztési hiba). A szoftver-ek sem működtek rendesen. Egyikkel a youtube akadozott, másikkal csúszott a kép a hanggal, zizgett a mélynyomó... Hoztak csütörtökön egy cserét helyette, de nem vettem át... Pedig jó tv lehetne, de ilyen szoftveres szir szarok miatt nem akarok görcsben lenni, inkább élvezni. Vettem szerdán jó áron inkább egy 77s95d-t. Igaz, a hangja nem túl fasza, de a kép az igencsak jó.
-
vata666
tag
válasz
Pro Koryak #31663 üzenetére
Igen.
-
vata666
tag
válasz
Imi1981 #31659 üzenetére
Szia.
Én is Tarros vagyok. Optikai kábel,bkártya a tvkben. Ez kártya nélkül is csinálta a "cirkuszt". Szóval nem a kártya miatt van a problémam Sztem alap, hogy egy tvn ne legyenek ilyen anomáliák. Ma elvitték a készüléket. Jön egy másik. Kiderül, hogy milyen lesz. 4-5 tv van itthon, de egyiknek sem volt még ilyen problémája. Sőt, ilyet még kb sosem láttam, pedig ahogy írtam van egy TCL is. Eléggé lehangoló az ilyen probléma. Függetlenül attól, hogy jó készülék lenne. Akkor inkább marad a mostani vagy az új Samsung oled 77S95D. Abból már volt egy itthon. Mondjuk jó szar hangja van, de a kép piszok jó. És nincsenek anomáliák... Ami elég fontos, hogy ne kelljen agyfaszt kapni egy élvelezeti cikk használata közben. A TCL-t azért preferálnám, mert tud kb mindent is (kép,hang,appok). De nem szükséges ilyen áron... -
vata666
tag
Sziasztok!
75c855 v404-en CI kártyával egyes tv adások kép és hang csúszik. Valaki tapasztalt már hasonlót és mi lenne a megoldás. V135re frissítette magát. Azzal a CI kártya érzékelés össze vissza ugrált, youtube akadozott, stb. Feltettem az újat és ez még ilyet produkál. Illetve a hang/ mélynyomó elkezd zizegni random forrás valtasakor. Arra a megoldás, hogy a hang beállítások között a hang feldolgozása: automatikus -->ki-->automatikus, akkor helyreáll. De ez a kép dolog... Csak tv adasnal csinálja és nem minden adóval ráadásul. Gyári beállítások visszaállítása megtörtént.
-
vata666
tag
válasz
nicu71 #31526 üzenetére
Nekem nem kell, kellett feltenni a Tv -re, mert selejtes a készülék amit hoztak. Így megy vissza és küldenek egy másikat. Készülékház hátsó felső része ahogy összepattan a tetejével. Ott volt egy... mintha egy patent vagy összeillesztés nem stimmel. Össze lehet nyomni, de nem marad úgy. Nem sikerült rendesen összeszerelni.
-
vata666
tag
Sziasztok.
A v404-es fw-t használja valaki? Ha igen mik a tapasztalatok? Ez a felsőbb kategória utolsó fw-je(745-től 955ig). Ma hoznak egy c855-öt és érdekelne, hogy felvegyem-e rá? -
vata666
tag
válasz
Stealth #31447 üzenetére
A valóság pedig sajnos nagyjából az, hogy ezek a nagy boltok(eMAG , alza, stb)tesznek erre a szabályozásra. Sokszor nem látni a mikor mennyi volt a legolcsóbb árat. És úgy ugrálnak az árak, mint hal a folyóban. Még az Árukereső diagram is sokszor nem mutatja, hogy mikor volt a tényleges legolcsóbb ára annak a bizonyos készüléknek.
-
vata666
tag
válasz
Oraculus #31438 üzenetére
Én vettem éjjel 2kor egyet belőle. Hétfőtől szerda délelőttig volt alzán 675, de már újra 750. 85 colt szerettem volna, de az még sosem volt 1 millió alatt. Alza most 1035000. Én jó árnak gondolom, mármint a 75c855-re értem. C765 lenne még jó alternatíva, de ez azért többet tud és qd oledet váltana. 2,3 éve vettem egy LG oledet Euronics-ben október vége, november elején. Volt valami akció. Direkt megkérdeztem, hogy lesz e olcsóbb black friday-kor. Mondta nem, sőt drágább. Úgy is lett.
-
vata666
tag
válasz
boborján2 #28058 üzenetére
Megtettem mindegyik részre. Szép szöveggel és képekkel. Egy hányás volt ez, amit ma ők kiszállítottak. eMAG és Sameday reklamáció is folyamatban. Plusz eMAG visszatérítés is. De tényleg hihetetlen, hogy ennyire ocsmány terméket küldenek el újként. És ez nem új volt, mert fólia sem volt rajta, nyitott alkatrészek, Sameday ragasztó mindenhol, mert esett szét a doboz. Amikor kb félig átnéztem, akkor a futár bepittyegte, hogy oké el elment. A termék állapotát mindenki negatív fantáziájára bízom.
-
vata666
tag
eMAG/ sameday ezt bírta idehozni nekem 😢😡 TCL 75c935... Most meg nem akarják elvinni
-
vata666
tag
Sziasztok. Szeretném kérdezni, hogy 85 c845 mennyire jó viszonyítva Samsung 65s95b-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest