Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Köszi értem már kb mint androidos telefonoknál .
4 nap használat után sok év oledezés után ez egy remek tv persze vannak hibái mint miden tv-nek de összeségében nem bántam meg vettem , Viktor mesternek igaza volt ez egy jó tv és jó áron . Egyedül végtelen kontraszt hiányzik , de hangzása is pazar külseje is szép kicsit színeket túlszaturáltra alítottam meg szokás úgy szeretem , kék fényszűrő is egy jó dolog azt is be lehet állítani rajta , feketeszint le vettem 35 re , fényerő 55 ,60 között van kontraszt 75 ,szín 58, és természetesen miden jóság be van kapcsolva rajta minél feketébe kontrasztosabb legyen a kép . És sötét szobában kis lámpa mellet nem látok virágzást se felhősödést , szimpatikus volt ez a márka régebben is csinált egy két jó tv-t . Most meg minden évbe egyre jobb tv-ket csinál .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50TU7022K
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
4 nap használat után sok év oledezés után ez egy remek tv persze vannak hibái mint miden tv-nek de összeségében nem bántam meg vettem , Viktor mesternek igaza volt ez egy jó tv és jó áron . Egyedül végtelen kontraszt hiányzik , de hangzása is pazar külseje is szép kicsit színeket túlszaturáltra alítottam meg szokás úgy szeretem , kék fényszűrő is egy jó dolog azt is be lehet állítani rajta , feketeszint le vettem 35 re , fényerő 55 ,60 között van kontraszt 75 ,szín 58, és természetesen miden jóság be van kapcsolva rajta minél feketébe kontrasztosabb legyen a kép . És sötét szobában kis lámpa mellet nem látok virágzást se felhősödést , szimpatikus volt ez a márka régebben is csinált egy két jó tv-t . Most meg minden évbe egyre jobb tv-ket csinál .
Vhiktor