Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ami hivatalos az kint van a termék oldalán a támogatásnál vagy a tv frissíti saját magát.
Én is a gyári megoldás híve vagyok.
De a TCL nem teszi letölthetőve a szoftvert ,a tv meg nem frissít. Így vagy kerülőút vagy majdnem 400ezerért sakk-matt és így jártam.Vagy még amit írtam ,szervíz,visszaküldés ,akármi.
Na de ez mégsem egy hajszárító,hogy táskába rakom azt jónapot.
A gyártó embere nem fog egy "idegen" tárhelyet hivatalosnak nevezni. Ha tudja hogy tőlük származnak a feltöltések még akkor sem .
Ez teljesen egyértelmű.Csorbi kollégánál lesz az igazság, mert zárt loaderrel egy random fw nem fog települni. Egyébként pedig telegram fw esetén én még téglásított tévéről nem olvastam.
-
Csorbi
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, de ez az OS nem az Android logikájára épül ugyanúgy zárt bootloaderrel, és idegen szoftver(frissítést) csak úgy, nem lehetne rá telepíteni, csak ha az tartalmazza a gyártó egyedi digitális aláírását? (vagy valami ilyesmi, remélem értitek mit akarok kinyögni
)
Ha gyárilag nyitott a bootloader, az sztem k.rvagáz lenne, ha meg illetéktelenkhez került volna az aláírás, az szintén (főleg ha a TCL egy azonnali gyári update-el ezt nem orvosolta volna).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)