- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vhiktor #27974 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ami hivatalos az kint van a termék oldalán a támogatásnál vagy a tv frissíti saját magát.
Én is a gyári megoldás híve vagyok.
De a TCL nem teszi letölthetőve a szoftvert ,a tv meg nem frissít. Így vagy kerülőút vagy majdnem 400ezerért sakk-matt és így jártam.Vagy még amit írtam ,szervíz,visszaküldés ,akármi.
Na de ez mégsem egy hajszárító,hogy táskába rakom azt jónapot.
A gyártó embere nem fog egy "idegen" tárhelyet hivatalosnak nevezni. Ha tudja hogy tőlük származnak a feltöltések még akkor sem .
Ez teljesen egyértelmű.Csorbi kollégánál lesz az igazság, mert zárt loaderrel egy random fw nem fog települni. Egyébként pedig telegram fw esetén én még téglásított tévéről nem olvastam.
-
Csorbi
addikt
válasz
Vhiktor #27974 üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, de ez az OS nem az Android logikájára épül ugyanúgy zárt bootloaderrel, és idegen szoftver(frissítést) csak úgy, nem lehetne rá telepíteni, csak ha az tartalmazza a gyártó egyedi digitális aláírását? (vagy valami ilyesmi, remélem értitek mit akarok kinyögni
)
Ha gyárilag nyitott a bootloader, az sztem k.rvagáz lenne, ha meg illetéktelenkhez került volna az aláírás, az szintén (főleg ha a TCL egy azonnali gyári update-el ezt nem orvosolta volna).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest