- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
vata666 #32360 üzenetére
én nem értek mélyen ezekhez a formátum meg szabvány vagy csak egy konténer aztán lehet ilyen olyan kódolás dologhoz.
De hogy lehet az hogy az egyik kompatibilis a másik nem?Számos módja van annak, hogy a legjobb 4K HDR képminőséget kapja a tévében: HDR10, HDR HLG, HDR10+ , HDR DOLBY VISION. Ez a TCL TV mindegyiket támogatja !
TCL oldaláról, tehát ők azt ígérik minden formátumot ismer.Darth_Revan
egy saját oprendszeres tévénél meg belefuthatsz abba, hogy egy szolgáltató platformját nem fogja támogatni. -
boborján2
senior tag
válasz
vata666 #32360 üzenetére
Megérik a pénzüket , én azt a hivatalos választ kaptam (és ekkor még nem tudták a tévém tipusát/márkáját) hogy , a platformon nincs HDR támogatás,de dolgoznak rajta.
Legalább kiderült ,hogy ha a kérdés az 1bites droidhoz fut be ,akkor nincs HDR, ha a 2bites droidhoz, akkor van ,de csak bizonyos készülékeken
És én már azt hittem ,higy pl. egy magyar trékom ügyfélszolgálatánál már senki sem lehet hülyébb a saját rendszeréhez. De aztán mégis....
De hogy valakit meg is dicsérjek....
mikor ,az egyik ismerősöm külzdött a disney+-al egy régebbi samsung csúcs tévén ,még vissza is hívták hogy mindenben segítsenek. Meg is oldották.Nekem ugyanitt volt fizetési gondom , megoldották és grátiszba adtak két hónapot az okozott kellemetlenségért.
-
Imi1981
veterán
válasz
vata666 #31623 üzenetére
Nekem 55C745 -ön folyton csúszik a hang a képhez képest. A hang beállításokban van hangcsúszás állítás lehetőség de akárhogy állítom tökéletes sosem lesz! M4 sport és rtl -en is elég durván csúszik a hang ( tarr Kft a tv szolgáltatóm és kábel tv van kártyával). Nekem már előző firmwareken is csinálta és most a v404-en is. Nagyon idegesítő! Ilyenkor elmegy a kedvem a tcl márkától. Máskor meg tetszik mikor filmezek rajta és nem tv adásokat nézek ( ritkán nézek tv adást).
-
zsolt501
nagyúr
válasz
vata666 #31623 üzenetére
Rá kellene nézni, hogy megfelelő e a csatornán a jelerősség, túl erős és gyenge jel is okozhat gondot, volt itt már erről szó, illetve írtad hogy zizeg a hang, érdemes lenne megnézni nincs e földhurok, mert az is okozhat érdekes működést, az elcsúszó hang ezekre nem jellemző.
-
atti1848
senior tag
válasz
vata666 #28060 üzenetére
Én épp ma rendeltem meg emag-ról a 75C845-t, de ahogy olvastam az eseted írtam is az emag-nak. Azt a választ kaptam, hogy meg kell várnia a futárnak a kicsomagolást, legalább is az ellenőrzést, de az már nem biztos, hogy egészen behozza a házba én meg kint az utcán nem csomagolom ki. De elvileg a videófelvételt elfogadja az emag, így mivel már én is tartok a szállítástól mindenképp videó rögzítéssel fogom kibontani és bekapcsolni. Az üzenetváltást le is mentettem, hogy az is meglegyen, mert ügyintéző is írhatja rosszul, de ebben az esetben akkor félretájkoztatás lenne és véleményem szerint mindenképp cserélniük kellene. Na de remélem hibátlan állapotban hozzák, elvileg CURIER HU futárszolgálattal küldik, nem tudom kik ők.
Majd lszi írj, hogy mi lett a vége, bízom a legjobbakban. -
mikrofon
veterán
válasz
vata666 #27769 üzenetére
Hát nehéz kérdés.
Nekem X1 van és elégedett vagyok vele. Ha külső lejátszót használsz akkor az egyéb hardveres előnyei az X2-nek nem relevánsak.
Ha nem akarsz külső lejátszót használni akkor azért árnyaltabb az eredmény. Akkor már lehet jobb a jobb hardver. Nem tudom itt hányan használnak X2-es c845-öt. Igazából őket nem olvasni annyit panaszkodni mint a c805 tulajokat. Lehet hogy a c805-tel van valami gikszer vagy csak ennyire kevesen vannak a c845x2 tulajok.De azt is tudni kell hogy az X1 hardvere van több régi készülékben. Ehhez is kellett kb 2 év hogy jó legyen a szoftver. Így van esély az X2 szoftverének javulására.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
vata666 #25961 üzenetére
Hát OLED-el nem kell hasonlítani LCD tv-t
Nagyobb az biztos
szerintem ha nem rakod mellé azért nagyot nem csalódnál--mindenütt nem kell várni olyan feketét--fényerő viszont jóval nagyobb---ha a samsung qn90-95 qled-el kellene hasonlítani azokat ha jól emlékszem hozza ,jobb is a háttérvilágítás szabályozása -------de nekem egyik sincs,így ez a látatlan véleményem----nekem a 75 c805 van bőven meg vagyok elégedve 420e ért ,ekkora alap oled 740e felé volna,annyit nekem nem ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged