- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
C805-hoz lett kalibralt beállításom az uj fwekhez sdr es hdr játék módokat esetében. Többen kerdeztetek régebben, akit erdekel kérem keressen.
-
headhunter
addikt
válasz
Komplikato #39995 üzenetére
TCL C89K : le must des TV Mini LED
------------------------------------------------------------------------------------------------------------TCL 55C89K Készlet: Raktáron > 5 db
Alzee asszisztens:
"...A TCL 55C89K TV jelenleg sajnos nem elérhető készleten az Alza.hu-n, és a TCL hivatalos oldalán sem található meg ez a modell, csak a nagyobb, 65 colos C8K változat. Pontosabb információval a következő készletfeltöltés időpontjáról sajnos nem rendelkezem, csak annyit tudok mondani, hogy a termék "hamarosan újra elérhető" lesz. A készletinformációk nagyon gyorsan változnak, ezért érdemes rendszeresen figyelni a termék oldalát az e-shopban..."
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
C8k van. A 8 es k közötti szam csak régiót illetve boltot jelol, szóval ez igazi C8K.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Az Alza elsősorban nem magyar lokalizációból árul, így náluk is előfordul, hogy más piacról kerül be készülék. De hivatalos forgalmazótól vásárolnak.
-
Komplikato
veterán
Van most akcióban olyan TV az UFO-s boltban, ami TCL 55C89K típusszámmal szerepel, olyan 269e áron 30% kedvezménnyel.
Csak hát ugye ilyen TV nem létezika TCL oldala alapján, mivel ez egy prémium széria több ezer zónás világítással és 65" a legkisebb belőle.
Nevezett készülék meg ugye kemény 720 zónával rendelkezik.
Rákeresve CSAK francia találat van róla, tehát ott is ilyen típusszámmal árulják.Van valakinek tippje, hogy mi lehet a valódi model szám, vagy létezik francia belpiacra prémium sorozatban, de gagyi paraméterekkel árulják? Csak mert van olyan monitor is, hogy 24G65 ami a 25"-os verzió kis testvére és az is francia belpiacos.
Szerk.: Látom már felmerült a téma, de akkor másnak sincs infója? -
zeon.hu
nagyúr
Tévét pontosan melyik oldalon kell regisztrálni az extra garancia miatt?
-
mikrofon
veterán
válasz
lemmy9 #39958 üzenetére
Nagyon jó távirányító én is szeretem. De nekem az info "i" gomb nagyon hiányzik. Mikor elindultam egy filmet külső lejátszóról. Ezt megnyomtam és kiirta milyen formátumban megy a hang és kép. Ezzel tudtam ellenőrizni, hogy minden rendben megy-e. Elő lehet ezt az információt csalni valahogy a gomb nélkül.
-
válasz
rainman72 #39979 üzenetére
Albertfalvai Euronicsban ki van rakva egymás mellé mindhárom, alaposan bevizsgáltam mindegyiket: C7K-nak a nagyobb fényereje azonnal feltűnik, de feleslegesnek érzem.
P8K és C6K között talán van egy árnyalatnyi különbség, de ez szvsz max. egy sötétebb szobában szúrna szemet, a sima QLED is baromi jó. Árban ugye 65P8K kábé az 55C6 szintjén mozog, szóval elég nagy dilemma.
3.5mm-es jack mindegyikről hiányzik, hogy a fene megenné a tervezőket.
-
rainman72
nagyúr
válasz
freeland0806 #39975 üzenetére
Nehéz ezt eldönteni,a C6K van már olyan jó hogy a méretet választanám.
-
lemmy9
őstag
válasz
Szpilu__25 #39967 üzenetére
Azt írtam én is. Az alis nem világít, és oldalt van a hangerőgomb.
Az első mondatom a 39963-ra ment. -
rainman72
nagyúr
55C7K 238e plus szállítás.
-
rainman72
nagyúr
224e plus szállítás a 65C6K
Ugy gondolom legalább is én,hogy az olcsóbb terméknél a forgalmazó és a szállító is legyen eMag a gyorsabb szállítás érdekében!
-
lemmy9
őstag
válasz
ervinushun #39960 üzenetére
Szerintem nem volt mese, csak elkezdett kuncsorogni a nép, és megunták.
-
ervinushun
csendes tag
"Tisztelt Vásárló!
Köszönjük, hogy megküldte az adatokat.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a megvásárolt készülék nem azon kereskedőknél került vásárlásra, akik részt vesznek a hosszabbított garancia promócióban.
Ezért sajnos nem áll módunkban regisztrálni vagy meghosszabbítani a garanciát erre a készülékre a mi rendszerünkön keresztül.
Mellékelten küldjük Önnek az általános promóciós feltételeket, amelyekben egyértelműen szerepelnek:
a promócióban részt vevő készülékek,
az arra jogosult kereskedők,
valamint a hosszabbított garancia igénybevételének feltételei.
Kérjük, szíveskedjen ezeket figyelmesen átolvasni.
Köszönjük megértését és együttműködését.
Üdvözlettel,
Partum doo"ez jött ma levélben, szóval a garancia hosszabításos mesékröl ennyit...
-
-
lemmy9
őstag
Zsír. Nem az a nagyon kattogós. Nagyon szép.
-
kokokka
addikt
válasz
banuszzs79 #39951 üzenetére
Viktor is tesztelte a C765-öt, érdemes megnézni. Semmi extra beállítást nem használok, FM és DV módban használom a 4K anyagokat.
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
koppasz1986 #39947 üzenetére
Ilyen hibával én is találkoztam C805-ön pár film esetén.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Plex? [link]
Hibás DV réteg cropping, gyári lejátszóval jó...
-
banuszzs79
tag
válasz
kokokka #39934 üzenetére
Hát ha olvasol kommenteket itt akkor láthatod hogy mennyi baj van vele ami egyébként nekem egyértelműen szoftveres problémának tünik...szerintem a hardwarrel nincs baj csak a szoftver egyes de az nagyon...Viszont ha a te tv-d patent akkor esetleg ozd meg velünk a beállitásaid szfotver verziót stb...milyen kép módot használsz stb...mert itt még a kalibráló ember se tudja bekalibrálni rendesen hogy normáli szinek legyenek...
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #39949 üzenetére
Én most fizettem elő a hónapban idén sokadjára és működött a 7 nap. Idegesítő is, mert szeretem ha minden streaming szolgáltató ugyanazon a napon vonja le a havi díjat, ez meg kilóg a sorból.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
freeland0806 #39948 üzenetére
Azt egyszer régen már elhasználtam
-
freeland0806
tag
válasz
Gondolom nem túl releváns, de Amazon Primeon keresztül ilyen nincs nálam. Én a helyedben megnézném ott, tesztnek teljesen jó lenne. 7 nap próbaidő van, addig nem von le semmit a számládról.
-
koppasz1986
aktív tag
Mióta megvan a c765 már biztos megnéztem rajta vagy 200 DV filmet és eddig semmi gond nem volt, de az elmúlt 2 napban már a harmadik filmnél futok bele abba, hogy a felso es also fekete részen túl megjelenik egy másik halványabb rész, erre gondolok [kép] [kép] Ez pl a Gen V második évadának első része, dv/hdr 5,21 gb. Akinek van egy kis ideje és szokott töltögetni annak megköszönném, ha leszedné és ránézne kodival, hogy neki is ilyen e. Hdr-ben nézve nincs ilyen probléma, csak dv-ben.
-
John D'oh
senior tag
TCL C6K-ba beraktuk a Vidanet szolgáltató CI+ CAM kártyát, automatikus keresés kábel/digitális elindítva, és jópár csatorna nevét mutatja ugyan de képet nem ad, illetve a sorrend is egy káosz. Ezzel lehet valamint kezdeni? Szolgáltatót hívtuk azt mondta küldött frissítését de nem lett jobb. Az előző hulladék Samsung TV-n ilyen gond nincs a kártyával. Kellemetlen a dolog mert pont a hagyományos TV csatorna nézésre lett véve a faternak de én szó szerint 20 éve már nem nézek se kábelt semmi hasonlót, még ilyen kártya sem volt korábban a kezemben. Mit lehet tenni az ügyben?
-
freeland0806
tag
válasz
kokokka #39934 üzenetére
Nekem sincs a C805tel a 486fw óta túlzottan probléma (a panel uniformitás lehetne jobb , hogy hozzak fel egy kis negatívumot is), dehát ez nem jelenti azt, hogy másnak meg hibátlan, attól, hogy nekünk nincs probléma. A DV, hang és média box problémákról ha visszább olvasol láthatod, hogy beszélnek róla. A hangról nem is annyira régen írtak
-
nicu71
addikt
válasz
gabber01 #39941 üzenetére
YT, Rtl+,smarttube,Kodi , tv-adásokkal próbáltam ,Netflix ,Prime jelenleg nincs ,még majd megnézem mit produkál Plexxel .Ezeket használom rendszeresen ,és itt jó volt.Lehet hogy nálad a DAC-ra érzékeny.Valamint ha meglazul a csatlakozásnál azt se szereti,nálam a tv mozgatásánál néhanapján előfordul.
-
gabber01
addikt
válasz
mikrofon #39938 üzenetére
Egyik pillanatról a másikra nem kapcsolhat be semmilyen energiatakarékosság.
Annyi, hogy az erősítő és a TV között van egy DAC, abba megy a TV optikai kábele mivel az erősítőn nincs olyan bemenet. A DAC-nak külön tápja van. Korábban a régi TV-vel soha nem volt ilyen gond. -
gabber01
addikt
válasz
nicu71 #39931 üzenetére
Amikor működik, nincs vele nálam sem semmi gond, szól ahogy kell. Úgy képzeld el, hogy elindítok egy filmet, nincs hang. Átváltok belső hangszóróra majd vissza optikaira és jó, amíg vége nem lesz a filmnek és jön a következő. Vagy beletekersz, vagy másik appra váltasz. Tehát majdnem minden esetben, amikor megszakad a jelfolyam, mintha elfelejtené hogy azon kellene működnie. De pl youtube-nál meg nem, ott jól működik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #39933 üzenetére
Mondjuk a TV adások szerintem minden modern TV -n szarok. Ahogy fejlődik a technika, egyre jobb a képminőség, és persze egyre nagyobb TV -k felé váltanak az emberek, annál jobban jönnek ki a hibák. Ha nem használsz semmi képjavítót azért, ha meg használsz akkor azért.
Nekem is van itthon egy mondhatni régebbi Philips, amit kb. monitornak használok. TV adásnál nézve minden tekintetben jobb, mint mondjuk egy frissebb mini LED vagy OLED.
Egyébként egyik barátommal én is C765 -öt vetettem. Variálni kellett a képi beállítással, mert szerintem e tekintben a TCL nem jó gyárilag, de amúgy frankó TV.
-
kokokka
addikt
válasz
banuszzs79 #39932 üzenetére
Az enyém hibátlan, én újra megvenném, ha tehetném. Milyen DV probléma, milyen hang probléma, milyen média box probléma és milyen firmware bugok? Komolyan kérdezem, mert csak pislogok azon amit írtál úgy, hogy itt ülök a 10 hónapos C765 előtt és elképzelni nem tudom miről írsz?
-
rainman72
nagyúr
válasz
banuszzs79 #39932 üzenetére
Jó lenne 1 ilyen tvt megnézni már mert ez eléggé hihetetlen számomra,kb 30 tv után amiből volt többbTCL is.
Igazából az összes használható lett volna hosszabb távon is ha nem válok meg tőlük.
Nem jó a tv adás azon mit lehet elrontani amúgy,ki a szolgáltató?A Tkom 1080i-vel megbirkóznak a tvk,a jelenlegi U7 is teljesen jó képet ad HD-ban,ennek azért majdnem alapnak kéne lennie.
Ennyi panasz egy topikban sincs sőt a töredéke se,ez is fura.Streamek jók legalább ez a mikro akadozás meg van még?Habár ezt a modelt nem nagyon lehet venni de egy C7K-t vagy C8K-tv jó lenne még kipróbálni,de egy jól müködő Hisense után lehet inkább ott kéne szintet lépni majd -
banuszzs79
tag
Kedves Tagok arra következtetésre jutottam hogy a c765-öm igen rossz vétel volt...Tudom negativ a komment de igy fél év után igen csalódott vagyok...Ez a tv de ahogy nézem a többi is ezer sebből vérzik...az hogy egy fél milliós tvt több száz ember se tud beállitani és használni gond nélkül az gáz...A tv adások konkrétan nulla nézhetetlen itt van mellett a nyolc éves samsung tv-m és halálra veri...olvasom hogy konkértan media boxokkal is folyton baj van...pc-re kötve konkrétanminden videon más a bőrszin...dv is temérdek a probléma és akkor itt van a szoftverfrissitések tele bugokkal... aztán hang problémák... hát komolyan...elkeseritő...
-
Tibor77i
tag
válasz
freeland0806 #39917 üzenetére
Köszönöm az információt, ez valahogy kimaradt a közleményükből.
-
Morph76
senior tag
Lehet láma kérdés, de hogy kell felvenni a kapcsolatot a tcl szervízzel?
Köszönöm. -
vargalex
félisten
válasz
Kovi71TM #39924 üzenetére
Helyileg merre vagy? Nekem a Videoton szervizes azt mondta, hogy Budapesten nem javítanak helyszínen. Tőlem is elvitték anno a 43C655-öt. Alaplapot cseréltek, de semmi tapasztalt hiba nem javult meg (gyorsindítás mellett magától bekapcsol / nem kapcsolható be csak áramtalanítás után / szemcsés kép sok forrás esetén / akadozó hang DVB-C forrásnál, amit egy csatorna váltás old meg), pont ahogy számítottam (én anno és most is azt gondolom, hogy ezek software-os problémák). Ellenben a cserélt alaplam miatt nem 43C655-öt mutat a Termékinformáció alatt, hanem 50C655-öt és nincs Serial Number sem, hanem EmptyUUID az értéke. A Videoton szervíz szerint ez ilyen, ők ezeket nem tudják állítani (nem közölte velük a gyártó, hogy hogyan kell). Ha több méret esetén is használatos ugyan az az alaplap, akkor lehet, hogy éppen másik mérethez inicializált alaplap kerül bele. Bár, szerintem a mini LED-es TV-k esetén nem valószínű, hogy van ilyen, hiszen ott minimálisan a zónaszám változik.
-
rainman72
nagyúr
75C655 Pro 225e plus szállítás
-
andrew3
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy focimecsnél 20-30 percig jó minden utána meg szaggat a kép látványosan C805 V534 Frissítés van rajta(elődeinél is ez volt a probléma)
(HDMI fejlett szabványnál, automatikusra van állítva ha kikapcsolom megszünik a probléma de a kép az rossz minőségű lesz,)
tudtok valami megoldást javasolni? -
st6969
őstag
válasz
mike99.hu #38694 üzenetére
Szia!
Megoldódott esetleg ez a hang csúszás nálad tv adásoknál? Milyen szolgáltató, és milyen eszköz? Nálam One, media carddal.
Pár napja volt egy frissítés a tv-n, utána meglepetten tapasztaltam, hogy - az egyébként csatornánként korrigálható - hang csúszás végre megszűnt. 1 napig örültem nekiÚjra xar. Ha mindig minden csatornánál ugyanannyira lenne xar, akkor nem lenne baj, mert el is menti, amit oda beállítok. De nem egy ideig jó, aztán meg nem jó
Samsunggal soha nem volt ilyen gond.
Amúgy biztos, hogy jó irányba állítod? Én mindig jobbra korrigálok, ott jóval nagyobb tartományban lehet, mint 50ms. Átlagban 100ms kb. elég, de vannak csatornák, amiknél 50-150 között jó, talán egyszer kellett 200ms-ot korrigálni, az már extrém.Érdekes, M1-nél mindig jó, meg a hangerő is jóval nagyobb...néha ránézek szörnyülködni és sírvanevetni
-
nicu71
addikt
válasz
freeland0806 #39917 üzenetére
Magyarul,kanyarba sincs.Egy nyomorult castlehetőséget se tudtak tbeleetenni?A Filmio is hasonló "jó kezekben" van,Google tv -re nincs alkalmazásuk természetesen,de legalább primán lehet castolni.
-
gabber01
addikt
válasz
headhunter #39913 üzenetére
Mi, mihez? 55"-ban nem is gyártanak C89K-t a hivatalos oldal szerint, és a specifikáció alapján is ez inkább egy C7K.
-
headhunter
addikt
"Közelít"
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
st6969 #39897 üzenetére
Nekem szerencsére nincs bajom a távirányítóval, úgy működik ahogy kell, nem mondom hogy hangtalan, de nem is zavaró, így van legalább némi visszajelzése is hogy azt a gombot megnyomtad, és a véletlen gombnyomások is elkerülhetőbbek talán mint egy lágy gomb esetén, amivel már volt bajom.
-
Kátai
senior tag
válasz
fery02 #39900 üzenetére
Megerősítelek, nekem is működik rendesen, akár infrán akár bluetooth-on keresztül. Én az utóbbit használom. Külön tetszik az oldalán lévő hangerőállítási lehetőség, ami működik a jobbra-balra gombokkal is. Méretre pedig szinte tökéletes.
Az, hogy meddig bírja, az már más kérdés, de ennyit (US $10.12) simán megér. -
Tibor77i
tag
Szia! Hogy lehet feltenni a Médiaklikket egy TCL tévére? (805-ös)
Tegnap beállítottam Google tévére, eddig csak basic volt, mert egy T-Home set top box valamint egy külső meghajtó van rákötve. A TCL-en Play Áruház elő sem kerül. A T-Home andoridos set top box pedig nem engedi feltenni a Médiaklikk appot a Play áruházból. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest