- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Üdv. Kéne egy kis segítség. Két hete villámcsapás okán elhunyt egy TV (CRT) és monitor-TV a családban. Így kénytelenek voltunk nagyon olcsón és hirtelen venni valamit.
Szóval egy TCL P635 lett belőle.
Mondjuk árához képest elég sokat tud, nyilván nem lép a miniledes tesók nyomába, de elég okés.
Be lett állítva a Google TV rajta (röpke 2 órámba telt), meg ki lett próbálva a lehető legtöbb funkció úgy egy hete. Minden ment jól. Majd frissítve lett a Netflix 4K előfizetésre és gondoltam kipróbálom.
És hibakód jött. nincs internet. Bemegyek a beállításokba, nézem Wi-fi ki van kapcsolva. (Miért???)
Bekapcsolnám, erre írja nekem, hogy biztos szeretném e, mert akkor TÖBBET fogyaszt a TV! Nem mondod?!
Bekapcsolom, kikeresem a routert, elmentem.
Majd ugyan úgy nem megy semmi, (Netflix, YouTube, Disney), mert nincs internet.
Azt valahogy nem hinném, hogy használaton kívül magától meghalt volna benne a wifi. Ráadásul beállításoknál látta 20 méteren belül az utcában lévő többi routert is. Mi lehet a hiba? Hogyan küszöbölhetem ki? -
Komplikato
veterán
válasz
Celtis #21648 üzenetére
Látom most ez a topik slágere, a C805. Ez hol áll képességei szerint a C735, az azt váltó C745 és a nagy tesó C845 készülékekhez képest? Azért kérdezem, mert simán tech specifikációkból nem derül egyértelműen mi miben jobb vagy több. Ráadásul a magyar boltok oldalain néha még alapvető információk sincsenek a készülékekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest