Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Morph76
üzenetére
Senki nem néz homogén képet, ha csak nem fogyatékos. Természetesen nem igaz, hogy nagyon oldalról nem torzulnak a színek, de a saját TV-ről is bizton állíthatom, hogy még extrém szögből sem nézhetetlen. Olyan szögből, ahol a régebbi tévéim már rég elhasaltak. Ha meg csak simán "oldalról" nézel egy filmet, nem látható a változás. Még akkor is, ha ez sokaknak hihetetlen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76
üzenetére
Most látom csak, hogy szerkesztettél.
WHVA -t a Samsung adott modelljeiben is megnézheted, ha kíváncsi vagy rá és előbb megjelenik, mint a TCL. Amire van esély. Én tuti ránézek valamelyikre, mert engem is érdekel.
Samsung -ot leginkább a TCL CSOT látja el, magasabb szériában szintén várható a WHVA.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76
üzenetére
Szerintem majd ősz környékén várható szimpatikusabb akció. Idén EB/VB vagy Olimpiai sem lesz, ami esetleg korábban bemozgatná az árakat. De nyilván minden attól függ, hogy mi várható még nálunk gazdasági szempontból.
Ezt most politikától mentesen írom. Csak kénytelen vagyok megemlíteni, mert ettől kicsit kiszámíthatatlan a piac.
Nyáron azért már esni szoktak az árak, de az ősz, illetve az ünnepi szezon lesz izgalmasabb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76
üzenetére
Pontosan nem tudjuk, csak az eddigi megjelenések alapján lehet tippelni. Valószínűleg tavasz vége felé, talán a következő hónapban.
Viszont mint sok más szegmensben, a TV -k ára is megjelenés környékén magasabb lesz. Ezt csak azért írom, mert sokan nem tudják, nem követik. Ha ez nem érdekel, akkor valószínű következő hónapban (/-tól) már lehet várni az új modelleket.
-
-
Atis45
aktív tag
válasz
Morph76
üzenetére
Amúgy úgy jöttem rá, hogy Digis vagyok és a feles frekiken lévő csatornákat nem találta meg a tv. Régebben ilyen esetekbe a svéd régión megtalálta, és úgy hangoltam a csatornákat. Aztán egyszer átállítottam valamiért magyarra a régiót, és észrevettem, hogy akkor az epg-nél átvált arra a csatornára, ahol állok éppen. Nem értettem először a dolgot, mert eddig nem volt ilyen. Aztán gondolkoztam, hogy miért lehetett, és arra jutottam, hogy lehet hogy a régió állítás miatt. Visszaállítottam svédre, és úgy megint jó volt.
Ennyi a történet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mazda topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Death Stranding Director s Cut
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor