- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono76
tag
Arra tippelek, hogy a hang csúszás erősen szolgáltató függő. Ezért van az hogy nem mindenkinél egyformán van jelen. Amikor megvettem a tv-t elviselhetetlenül szar volt. Főleg a kódolatlan csatornáknál csúszott. Kicseréltem a CAM modult a másik tévémből és azzal sokkal jobb lett.
@kokokka
Én fordítva gondolkom. A mai világban még kell egy külön egység ami kezeli a csatornákat? Még egy távirányító, még egy eszköz? Akkor minek van a tvben tuner? -
Nono76
tag
Szerintem azért annyira nem tökéletes a tv-s menürendszer. Persze attól függ ki mihez szokott. Szerintem nem valami gyors a csatornák váltása. A tv műsoroknál sokszor csúszik a hang. Első bekapcsoláskor mindig, ilyenkor kell csinálni egy csatorna váltást oda vissza. Van egy csatorna lista menü ami tök jó lenne ha azt mutatná ami éppen megy, de nem, mert mindig valami régebbi vagy előző műsort ír ki, tehát nem frissül. Ezért én ezt nem is használom. A guide már frissíti magát, de nem valami gyors. Olyan mintha nem mentené el a lekért adatokat és várni kell amikor lapozol. Számomra a legidegesítőbb dolog, amikor lapozol a guideban magától átvált arra a csatornára amire lépsz. Ezeket mind lehetne orvosolni frissítéssel, de én ezen a téren nem láttam előrelépést amióta megvan a tv. (egyébként van részletes műsor infó és oda vissza váltó gomb is)
-
Nono76
tag
Sziasztok! Olyas valakiktől kérdeznék, aki Geforce Now, vagy Steam linket használ a tv-n. Nálam mindkét alkalmazásnál szabályos időközönkénti (kb. 1 mp) mikroakadások vannak. C765-ről van szó. Érdeklődnék, hogy másnál is ilyen, vagy nálam van valami hiba? Köszi.
-
Nono76
tag
válasz
epintacsi #35370 üzenetére
Ilyen nálam is volt tv adásoknál. Az oldotta meg, hogy kicseréltem a tv hátuljában a CAM modult egy másikra (van itthon még két másik tv). Úgy látszik van olyan kártya amit nem szeret a tv. Azóta ha néha előjön a hang csúszás akkor egy csatorna váltás oda vissza megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest