Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
andrew3 #37013 üzenetére
Vhiktor kalibrált beállítások C805
Ezt a V420 -as FW -ig tudod használni.Telegram - TCL Android TV Updates
Jelenleg úgy látom a csak a legutóbbi FW elérhető, az is Mega linkről.Lehetséges, hogy akkor is fog új FW -t találni, ha keresés előtt régiót váltasz. Olaszra, franciára, vagy angolra. De mondjuk nem derült ki az sem, hogy melyik verzió van fent nálad. Pl. van rá esély, hogy a V486 -ot nem találja meg. Nekem már a V420 -at sem találta, de azt egyáltalán nem sajnáltam.
Az említett V486 -nál változott némileg a menü, és bekerült a Filmmaker mód. Illetve érkezett javítás is a sokszor említett akadozás problémákra, ami nem mindenkinél jelentkezett korábban.
Hogy mennyire érdemes frissíteni, az teljesen egyéni dolog. Általában azt szoktuk javasolni, ha nincs gondod a TV -vel, szoftverrel, akkor nem fontos erőltetni. Ha felteszed a legújabb FW -t, akkor rá kell szánni az időt, hogy javíts a képen. A megvásárolható képi beállítások, ahogy feljebb említettem nem lesznek jók.
Pontos és helyesen megjelenített képhez természetesen minden esetben, minden FW alatt egyéni kalibráció szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Androidos tablet topic
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged