- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
Na v412 re ment fel a v509 és mükszik az élesités történet sőtt egyenlőre minden más is és hát Inteligens módban használva kikapcsolva egy két felesleges opciót patent nagyon a történet mindenféle kalib nélkül mondhatnám ég és föld a képminőség így sima 412képest szóval nem értek egyet azzal aki azt mondja akkor frissits ha baj van...persze ne kiabáljuk el probálok még hibákat kereseni amiket forumokon nyomatnak és azokat is figyelni ha találok valamit jelzem...
-
banuszzs79
tag
Megosztanám az elmúlt pár nap frissitéses tapasztalatait. 75C765 401-es fw-el kaptam.Bújtam külföldi fórumokat de értékelhető tapasztalatokat nem találtam és ami van az is főleg c805-re vonatkozik ami egyáltalán nem egyforma a c765-el és sajnos kevés info van erről a modelről ezért ha vannak itt tulajok szivesen fogadnám a tapasztalataikat mint beállitás mint fw tapasztalatok terén... Szóval elsőnek feldobtam a v486 otával látszólag minden müködött rajta a beállitott kép viszont maradt nem törlődött aztán ment rá a v509 itt már nem vettem észre változást... majd gondoltam feldobom a v486-os img/pkg frissitést mondván sokan irták hogy az gyalul mindent hát nem gyalult semmit maradtak a beállitások viszont jöttek azok a hibák amiket olvastam pl élesség állitás nem müködött stb... aztán rádobtam a 509-et újra ez se változott hibák maradtak.Most vissza tettem egy v412 es img/pkg frissitést azzal barátkozom de igy hogy visszatértem ide gyagyibnak tünik a rendszer
ezért most erre fogom rádobni a 509-et és ha nem jönnek elő a hibák pl élegsség állitás akkor az a konkluzióm hogy a v489 img frissités hibás ezen a modellen lehet felrak valami másik dolgot amit nem tudok de más a szitu lehet kernel változatlan marad vagy ilyesmi mindegy adddig mókolok vele amig jó nem lesz. Egy észrevétel 486 felett az alap kép beállitások kicsi változtatással sokkal élethübb helyesebb képet adnak és több a beállitási lehetőség viszont ezek a bugok zavaróak lehetnek...Tovább infoval érkezem ha konkrétizálni tudom a dolgokat mi jó és mi nem de akinek van tapasztalata eddig nyugodtan kommenteljen. Egy biztos ez egy melós tv alap felhasználóknak melós sokat tud ez a tv csak ki kell hozni belőle és úgy látom szoftveres oldalon kurva nagy hiányosságok vannak frissitésekről ne is beszéljünk
-
banuszzs79
tag
Még egy új kérdés hol kell álttiani a bőrszint sd-ben nekem elég pirosak a fejek és filmeknél mint ha lenne egy enyhe zöldes beütés a filmeknél mit kelle ezekhez állitani melyik menüben?
-
banuszzs79
tag
válasz
nicu71 #37643 üzenetére
Bocsi ha értetlen vagyok de nekem ez most nem tiszta ha itt vannak ezek a frissitések akkor ezek honnan jönnek a Tcl-től? Ha igen a tvm miért nem frissiti automatikusan magát 2022 ez a szoftver azt irja... Minden jó hát nem tudom sok helyen olvastam hogy új frissitésekkel szebb lehet a kép stb...Letöltöttem már a fájlokat de nem tudom feltegyem e... gondoltam hátha valakinek van tapasztalata...
-
banuszzs79
tag
Sziasztok Van egy c765 hiába kerestetek vele frissitést nem talál semmit ez normális? 401-es firssités van rajta ahogy nézem az jó régi lehet már met itt már láttam 509-est is valaki rakott fel...érdemes erre frissiteni és miért nem megy automatán kicsit félek hogy tönkre teszi a tv-t ha valamit felrakok...Kinek mi a tapasztalata vele érdemes frissitgetni van látványs változás javulás bármi? Köszi előre is.
-
banuszzs79
tag
válasz
lithium86 #37506 üzenetére
Ez egy jó TV szerintem. Két hete van meg kb nem tudok mondani egyenlőre kompromisszumot talán a távirányitó az nagyon tré
de működik végül is
Jól beállitod a szinneket menüket... A hdr tartalom bitang sötétben tátva marad a szám úgy nézem...Nekem 75-ös van külsőleg is szép tv és hangja is szép nem tudom sokan modnták hogy doboz hang meg miegymás de nem tudom én nekem bőven elég...És ami nekem a lényeg volt a fekete...az tényleg fekete nincs háttér világitás nem tudom a drágább tv-k mit tudnak de ez nekem bőven elég
és minél jobb tartalmat nézel rajta annál nagyobb az élmény
-
banuszzs79
tag
C765 -höz valaki esetleg egy jó game beállitást tudna linkelni? Xbox Series x és Fortnitozom ha esetleg valaki hasonló cipőben jár és tud egy jó beállitást pls help
-
banuszzs79
tag
Biztos én vagyok a hülye akkor
de nekem nem tetszik ez a besárgult képernyő olyan mint a szemkimélő mód a telefonomon de végül is ez a legkisebb gond mert középre állitom a csúszkát aztén kész
Megvettem a Vhiktor beállításait de őszinte leszek nem igazán tudom hogy mit értem el vele vagyis hogy nem látom mitől lett jobb a kép pedig már napok óta bújom a tv-m
nekem mindig a samsung telefonom a mérvadó azon kb tökéletesek a szinek minden szempontból...Na sebaj probálkozom tovább hátha találok egy olyan megoldást ami tetszik...
-
banuszzs79
tag
Sziasztok na megvettem 75c765-öt én is és küzdök a beállításokkal Hdr meg Dolby cucc az brutál de a sima sdr meg a normál tv az botrány rossz minden video minden film más és más...nem tetszik az emberek bőrszíne a filmekben esetleg valainek valami tuti beállitás? Sok beállitást már megprobáltam de nem az igazi egyik sem azt sem értem miért javasolja mindenki hogy ilyen meleg szinre állítam a képet... Na szóval jó a tv csak ez a beállitás valahogy nem jön össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged