- iPhone topik
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Kovi71TM #39924 üzenetére
Helyileg merre vagy? Nekem a Videoton szervizes azt mondta, hogy Budapesten nem javítanak helyszínen. Tőlem is elvitték anno a 43C655-öt. Alaplapot cseréltek, de semmi tapasztalt hiba nem javult meg (gyorsindítás mellett magától bekapcsol / nem kapcsolható be csak áramtalanítás után / szemcsés kép sok forrás esetén / akadozó hang DVB-C forrásnál, amit egy csatorna váltás old meg), pont ahogy számítottam (én anno és most is azt gondolom, hogy ezek software-os problémák). Ellenben a cserélt alaplam miatt nem 43C655-öt mutat a Termékinformáció alatt, hanem 50C655-öt és nincs Serial Number sem, hanem EmptyUUID az értéke. A Videoton szervíz szerint ez ilyen, ők ezeket nem tudják állítani (nem közölte velük a gyártó, hogy hogyan kell). Ha több méret esetén is használatos ugyan az az alaplap, akkor lehet, hogy éppen másik mérethez inicializált alaplap kerül bele. Bár, szerintem a mini LED-es TV-k esetén nem valószínű, hogy van ilyen, hiszen ott minimálisan a zónaszám változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Subaru topik
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest