- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Ez a google play áruház hiba már mindkét tcl-n előjött itthon. [kép] Letörlöm play áruház frissítéseit majd megvárom, hogy frissítse újra akkor egy darabig jó. Elég idegesítő.
-
gabber01
addikt
válasz
DaemonX #40107 üzenetére
Én a hangkimenet hibát írtam meg nekik. Erre kértek videót, de tárhelyet a videó feltöltéséhez nem adnak, nincs. Csináljak kisebb videót, vagy szedjem szét kis részekre, hogy az emailen átmenjen csatolmányként. Vagy készítsek képet!!!, a hanghibáról !!!. A hibát ők nem tudják reprodukálni, mert nincs min, nincs tesztlabor.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
Vhiktor #40106 üzenetére
AZ HÁT! És meg is írtam nekik! Ennek ellenére kaptam a fentebbi választ. Teljesen hülyének néznek.
Hangsúlyozom, pár héttel ezelőtt SEMMI ilyen probléma nem volt!
Volt update, downgrade, újraupgrade, volt több factory reset, stb. Eredménytelenül.
Minden módban ez van. Amúgy általában Dinamikus, vagy Játék módot használok.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Azt mondták a 98C7K-mra:
"...a tapasztalt jelenség nem a készülék hibás működéséből ered. A jelenség a méret és a felbontás arányából származik. Az ügyfél panaszát nem tartjuk megalapozottnak."
Mindezt ezen képek után (gyakorlatilag minden tartalom artifactozik, color bandingel és úgy néz ki mint a hányás):
Ebből fogyasztóvédelem lesz, ha a következő képek után is ugyanez lesz a válasz.
-
Baca
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket érdemes megvenni jelenleg 55C655 vagy 55P7K ?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest