Hirdetés
- Google Pixel topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Szia! Ez a project id úgy láttam benne van a service menüben.
Ha megfelelő id csere lenne, akkor a tv automatikusan olyan firmwaret töltene le hozzá, vagy, vagy megfelelő firmwaret nekem kellene letölteni, és usb upgeddel frissíteni? A Telegramon vannak fenn firmwarek. Valamilyen angolszász régió kellene?
Mennyi az esélye, hogy id átírással tégla lesz s tv-böl? Mert csak ez tart vissza. -
gabber01
addikt
válasz
boborján2 #39517 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lehet igazad, hasonlóan gondolkozom én is.
De úgy vagyok vele, hogy ha van egy minőségi hangfal+erosito otthon, akkor azért igyekszem nem a legolcsóbb forrással etetni.Tehát racionális kereteken belül ez még nekem beleférne, és nyugodtabban alszom, hogy a lehetőségekhez képest talán nem a legszarabb DAC-ot raktam a drága TV és az audio rendszer közé.
Persze egy átlag hangszóró szettnél vagy soundbarnál sokat valószínűleg nem számít amúgy sem.
-
boborján2
senior tag
válasz
gabber01 #39515 üzenetére
Megnézném egy vakteszten pl. 100-ból mennyi ember mondja meg éppen melyik van bekötve
Persze értem én ,hogy egyes helyeken otthoni környezetben a 230v tápkábel sem mindegy, annak ellenére hogy az is csak rézből van és a transzormátortól a villanyóráig még mindig ugyanaz a kábel van és az is lesz. Vagy hogy a hangfal vagy bármilyen kábelt be kell járatni, mert utána szebben szól
Aztán ki tudja , lehet ennek a 40 euros kütyünek detto ugyanaz a három euros a belseje. Találkoztam már az ebay-es 1500forintos D/A konverterrel magyar bolt polcain 8000forintért, csak épp más volt a "márkája" , amúgy pont ugyanaz mint az olcsó
-
gabber01
addikt
-
nicu71
addikt
[link] ezt néztem ki átalakítónak ,jack,rca toslink minden van ezen ,csajok nézzetek rá légyszi
Stealth : ez teljesen egyértelmű,mindenképp leírok mindent is!
-
nicu71
addikt
válasz
rainman72 #39508 üzenetére
Ez bizonyos,yt unboxingokról is kiderült,ezert is mentem elebe a dolgoknak a kérdezősködéssel.805-n még volt.
Viszont az általad linkelt kupon megoldással rendeltem az Emagról, hálás köszönetElméletileg holnap- holnapután jön
Stealth: Imádtam a 805-t de most elkapott a gépszíj,probaképp meghirdettem és pillanatok alatt vitték mint a cukrot
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest