- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
V8-T653T01 IMG-k - [link]
Telegram-on a @FirmwareTCLbot segít ha máshoz kell. -
wwenigma
Jómunkásember
this is happening when playing videos from the beggining or when quick forwarding them?
If it´s when skipping forward and hitting play advancing the video, it´s a youtube app thing.. install a version from APKMirror or uninstal youtube update (it´s a random fail and it´s also associated with the account)
for example: using one account i had 0 problems and chaning the youtube account generated issues within the same app
és
No issues on my C755, perfectly smooth 2160p60 HDR on YouTubeSzóval valszeg egyéni probléma.
-
wwenigma
Jómunkásember
HDR esetén az egyik képen van egy 100as fényerő, ha beállítom akkor az SDR contentnél is 100 marad a 30 helyett. Valamit én cseszek el vagy ez így okés?
Illetve 3 csíkos menüben adaptiv fényerő BE az jó?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zsolt501 #36481 üzenetére
Since no one gives any information here is what I noticed on my C765.
1. New UI. Much more snappier and faster. Not sure if game mode has new UI as well.
2. Settings have descriptions now.
3. New picture modes. Intelligent and Filmmaker.
4. Filmmaker auto detection.
5. Manual brightness bug still exists.
6. Exhibition mode. Gallery if different art similar to LG and Samsung.
7. New audio mode. Intelligent.
8. Acoustic lab. (new i think). Ability to adjust vertical height of the speaker. Ability to AI Sonic tuning to remove audio reflections.
9. Energy dashboard.
10. Overall performance feels same. If not snappier. (Let TV sit idle 10 min after upgrade.)
11. Android Security Patch. 5 Nov 2024. -
wwenigma
Jómunkásember
C805
DV anyagot néztem Prime-on amikor előjött a foltosodas hirtelen mozgásnál, beállításokban 10/10-en voltak a javítások. Próbaképpen a magasabb frissítést bekapcsoltam alatta mielőtt lejjebb veszem őket, meglepő de eltűntek a hibák... Csak érdekesség...
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak hanggal kapcsolatban annyit tudok mondani hogy. C805 szépen szól, nincs másikkal tapasztalatom. És az Onkyo felirat/logó ezen is megvan .
Más kérdés, DV IQ módban nézzük most Prime videón a Reacher-t, fényerő ingadozást vettem észre időnként ami picit zavaró, más tapasztalt hasonlót illetve mi okozhatja? Egy pillanatra be-besötétedik mikor nem kellene. Gondolom frissítés majd egyszer megoldja...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bnorci71 #35237 üzenetére
Én is próbáltam régen de maradtam szerver gépen a MiniDLNA mellett, nekem is a neveket keverte és hasonló.
Simán beleirtam a megosztásra szánt mappákat konfigba, aztán miután lejön valami pár másodperc múlva már látja is TV.
ASRock N100 lap, 16G RAM, 256os nvme ssd és néhány winyó Arch linuxszal. PicoPSU+12V5A külső Delta táp a konfig.
Szerintem ha nem akarsz letöltésre gépet akkor vagy egy 250-es philips külső SSD amit a TV-re dugsz (van usb hosszabbító hogy ne kelljen mögötte molyolni) vagy gépet DLNA szervernek megcsinálni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TheMartin03 #34031 üzenetére
Őszintén hány/mennyi videót és miért nézel 1,5es sebességgel?
Istenem...a kákán is csomót esete...
-
wwenigma
Jómunkásember
XDA-n a Gallery app frissítést próbálta már valaki? [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freeland0806 #33645 üzenetére
Élesítést kell elméletileg nullára levenni és eltűnik. De többi javítást is szerintem ajánlott felére tenni minimum.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freeland0806 #33258 üzenetére
Szerintem a túltolt javítások/élesítés ami gondokat okoz, alapértelmezetten, túl van spilázva a dolog. Persze az ember azt várná hogy űberszappanopera lefolyós kép lesz maxra húzva de ez valamiért nem működik így.
ezért a pénzért amibe kerül az 55C805 egy kiváló vétel, pazar fekete és színek, jó rendszer fut rajta. Nem önigazolás mert én is látok apró problémát csak nem nagyitom fel.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
blakey #33167 üzenetére
Erre gondoltam én is, nem tudtam hogy van több DV profil, nem tudom honnan származik az anyag. (SuccessfulCrab rls)
Gyári lejatszoval próbáltam ami a TV-n van, HDR anyagokkal nincs gondja illetve ha több HDR/DV-t tartalmaz akkor mindig a HDR-t részesíti előnyben.
Külső lejátszót nem szeretnék használni, egy 905x2 box van itthon csak illetve a TV elméletileg tudja. 😅
-
wwenigma
Jómunkásember
DV filmek esetén DLNA-ról való lejátszás okozhat problémát? Mert azt az egyet amit próbáltam lilás árnyalatban sikerült lejátszania.
Van itthon egy kis N100-as szervernek betéve és minidlna fut rajta.
-----
Az akadozáshoz annyit szolnek hozzá hogy csutkára tekert javítások mellett komolyan jelentkezett, 5-6 környékére levéve minimális vagy nem észrevehető.
55C805
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest