- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Úgy döntött a laptopom, hogy vezeték nélkül nem vetít ki képet a TV-re.
Itt megáll.
Korábban működött. Az eszközt most el is távolítottam a Windows-ból.
A TV-ről, mint engedélyezett eszközt, el tudom távolítani a gépem?
Telefonról tökéletes a kivetítés (Xiaomi, Android).Mi lenne a teendő?
-
zsoltip
őstag
Miért jelenik meg újabban a "További alkalamzások felfedezése." képernyő bekapcsoláskor?
Hogyan lehet kikapcsolni/eltűntetni? -
zsoltip
őstag
TCL C805, Android rendszerű TV-ről van szó.
Azrét furcsa, mert eddig ez nem volt zöld pont a jobb felső sarokban. Most van, és zavaró. Telefonon sem szeretem, de TV-n... végképp nem kellene.
Tudom, a Mikrofon engedélyezve van, ez az oka.
De eddig, amíg még nem csináltam rendszervisszaállítást, nem is volt jelen.
Na már most. TV készülék, tehát igazán zavaró.
És igen, erre keresnék megoldást most. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Tudtok valami "magic"-et, hogy a jobb felső sarokba lévő zöld ikon ne legyen jelen folyton, pls? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Elindítok mobilról vagy laptopról képernyő tükrözést, vagy akár videó közvetítést a TCL TV-re. Ha a TV távirányító back gombával, vagy más lehetőséggel átlépek a TV menüjébe, a közvetítés megszűnik.
Nincs lehetőség a távirányítóval való ismételt lejátszáshiz, hanem a közvetítő eszközről kell ismét csatlakozni a TV-re. Ergo a közvetítés ezzel megszűnik.
Van erre valami elegánsabb megoldás, csupán a TV-vél?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Mi az alábbi 2 app funkciója, szerepe? Mi célt szolgálnak?TCL Home (com.tcl.dashboard): Erre van egy TCL eszközöket, megrendeléseket, frissítéseket mutató app.
TCL Home Passive (com.tcl.tv.tclhome_passive): Ez valamilyen alrésze lenne a TCL Home-nak?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fóumtársak!
Immár hónapok óta következővel szembesülök.
A gyári/TCL Gallery app frissítést jelez. Ám mindig azt írja "A(z) Gallery alkalmazás nem telepíthető.
"Próbáld újra, és ha továbbra sem sikrül, tekintsd át a probléma elhárítására vonatkozó bevált módszereket.
https://support.google.com/googleplay"Nos, nálam nincs bevált módszer. Valkinek van megoldása erre?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
TCL 55C805
FW: V8-T653T01-LF1V028
Arra lettem fiygelmes, hogy néhány naponta, ha nem kapcsolom be a TV-t, a következő bekapcsolásnál fekete képernyő, majd kikapcsol a készülék.Visszahozni következőképpen sikerült eddig:
- áram megszüntetés, visszakapcsolás
- kijelző tükrözés elindítása amíg a feketén világító képernyő van, és nem kapcsol kiMásnál is előjött már ilyen jelenség? És mi lett a megoldás?
Valami ilyesmi lehet...
#24923 LiteCross91 -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Google Keyboard alapesetben telepítve van a TV-re. De nem lehet engedélyezni.
Kell ez nekünk, vagy akár törölhető is? -
zsoltip
őstag
válasz
Celtis #24021 üzenetére
Jó vicc....
Más: Google TV launcher, ha letiltásra kerül, hiába van telepítve FLauncher, nem indul el, csak fekete képernyő, minden nélkül.
Miként lehet vajon launchert cserélni, úgy, hogy az működjön is?Számomra a Goolge TV launcher sokszínűsége helyett egy egyszerű alkalmazás listát szeretnék látni. Se több, se kevesebb nem kellene...
-
zsoltip
őstag
Hogyan lehet biztonsági mentés lt készíteni a TCL TV beállításairól?
-
zsoltip
őstag
Külső APK-ból telepített appok nem jelennek meg az alkalmazások listájában. Csak a beállításokba belépve, ott az alkalmazások almenüben tudom elérni és megnyitni ezeket. Hogyan tudom "láthatóvá tenni" őket vajon?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
TCL 805 TV készülék esetére konkretizálva kérdezek, de alapvetően a Google TV platformot használó készülékekre vonatkoztatva.
Érdemes a Recovery-be belépni, és wipe dalcick cahce, és wipe cache metódussal élni? Egyáltaltán hogyan lehet előcsalni ezt TV-ken? -
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #21714 üzenetére
Bocsi a dupláért.
Marad a dilemma a TCL C845 és C805 közt.Falfelület szabad szélessége: 120,6 cm
Erre viszont rákerül egy VESA fali konzol. Ez mennyivel emeli ki a síkból a készülket? Mert ha kellő mértékben, akkor simán belefér a nagyobb készülék is.A 845 kapcsán írják külföldi fórumokon, leginkább olaszok, hogy régebbi hardver és nem ment rá frissítés, maradtak bug-ok. Ezt itt meg tudja valaki erősíteni?
Vagy mi az, ami döntő érv lehet még, ha a méret nem lenne akadály, a 2 közt?
300 x 300 VESA van min2 esetében az adatlapon feltüntetve.
Van esetleg javasolt, jól bevált VESA konzol, amit ajánlotok?
Ami van, "örökölten" ez lenne: ISY IWB3300 32-65" dönthető/forgatható fali konzol
De inkább ezt is veszek másiakt, ha ez nem jó, csak ne essen ki és ne kelljen többször furkálni a falat. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
C805 készülékről többen írtok itt a fórumon, de a C803-ról nem találok semmit.
Probáltam értelmezni a TCL TV nevek magyarázatát is, de egyelőre ez a leginkább használható, amit találtam. Ez alapján a 803 a 805 alatt van.1.) Alza felületen elérhető, de nem látom, miben különbözne a C805-től.
2.) C805 tud környezeti fény érkzékelést?
3.) 121 cm szélességig keresek TV-t, így ezekből az 50", ami belefér.
Mi ebben a méretben a csúcs TCL?
4.) És mi lenne, eggyel nagyobb kiadásban, ha nem ragaszkodom a jelenlegi 121 cm szélességi maximumhoz, hanem átalakítom a szekrényt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest