- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
vata666
tag
válasz
Oraculus #31438 üzenetére
Én vettem éjjel 2kor egyet belőle. Hétfőtől szerda délelőttig volt alzán 675, de már újra 750. 85 colt szerettem volna, de az még sosem volt 1 millió alatt. Alza most 1035000. Én jó árnak gondolom, mármint a 75c855-re értem. C765 lenne még jó alternatíva, de ez azért többet tud és qd oledet váltana. 2,3 éve vettem egy LG oledet Euronics-ben október vége, november elején. Volt valami akció. Direkt megkérdeztem, hogy lesz e olcsóbb black friday-kor. Mondta nem, sőt drágább. Úgy is lett.
-
joydrv
aktív tag
válasz
Oraculus #30919 üzenetére
Érdekes az a teszt. Jót és rosszat is írnak a C765-ről. Sajnos annál a résznél, ahol a képet közvetlenül lehet összehasonlítani egy másik "referenciaként" említett tv-képpel, nem írják, hogy az milyen tv valójában. Gondolom egy oled lesz. De, ha így van, annak meg mi értelme?
Az a "virágzás" azért elég rosszul mutat így elsőre.
További tesztekre lesz még szükség, hogy jobban belehessen lőni. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Oraculus #30740 üzenetére
A C765 tulajdonságaiban jobb lett, mint a C845, viszont a C855 a C845 utódja, tehát jobb, mint a C765, emiatt is drágább. Ennek az ára is fog csökkenni, de mivel még lehet kapni a C845-öt így még nem csökkentik az árát a kereskedők.
C765-ben több zóna van + fényerőben is jobb, de értelmes tesztje még nincs, milyen is valójában a C845-höz képest.
Valószínű, főleg most, hogy olcsóbb lett kicsit és idei széria, a C765-t venném.
-
Parmezan77
junior tag
válasz
Oraculus #28149 üzenetére
Én már nagyon várom, hogy Vhiktor kapjon egyet és írjon róla. Amerikai kritikák nagyon jók. Mondjuk azok a QM851 amerikai modelről szolnak, de elméletileg a 855 ugyanaz lesz. Van fent egy spanyol review a 855-ről, azt mondja, hogy nagy előrelépés a 845-höz képpest viszont sehogy nem sikerült neki 2500 nittnél többet mérni, prdig a TV 3500-at ígér. (az emrikai modelen mértek 5000 feletti fényerőt is, iggaz csak pár másodpercíg és Vivid módban)
Az ár az még biztos fog esni. Még most kezdenek bejönni raktárra, eddig csak mutatóban volt fent a régi árral. Realisan 10-15% al a 845 fölött lehet majd az ára 1-2 hónap múlva. -
Parmezan77
junior tag
válasz
Oraculus #27522 üzenetére
Ha 75" öst akarsz akkor mindenképp a 935, az a jobb, hiába egy évvel korábbi. Ezt Vhiktor is írta korábban ( [link] )
Viszont a 845 is nagyon jó és ha minden szempontból "befér" a 85" (ár, hely stb.) akkor én a nagyobbat venném. Mindkettő nagyon jó árban van.
Negem 75C935 van és nagyon meg vagyok vele elégedve. -
boborján2
senior tag
válasz
Oraculus #27522 üzenetére
Engedd el ezt az x1 x2 vonalat ,meg főleg a grafikus teljesítményt.
Ez egy tv és nem több.
Nekem 835 van ami biztosan nem x2. Megy ahogy kell minden is gombnyomásra. Cpu-ból szoftver decode-al amúgy sem szokás semmiféle tartalmat lejátszani.
+kis matekkal könnyen kiszámolható ,hogy az usb2 is elég egy 4k tévéhez.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Oraculus #23072 üzenetére
50C805-öm amit ma kaptam ugyanilyen, csak nem a szélén hanem felül középen áll el.
Holnap lesz a tv tesztje addig nem csesztetem mert ha valami szar lesz úgyis visszaküldöm. Lélekben már megrendeltem az LG C3 oledet
Egyébként ezt a visszaküldés és pénzvisszakérés dolog ,hogy működik a valóságban?
Mert ha valami esetleg gyári hiba vagy valami akkor stillszerű szólni nekik nem és nem csak visszaküldeni hogy adjátok vissza a pénzem? Mert nehogy csak a csomagolás miatt eladják újra valami másik szerencsétlennek
Mert ugye volt már róla szó hogy pl ha olyan a hiba akkor rámondják az még belefér nem garanciális /cserés stb akkor minek futnám ezeket a fölös körörek. -
boborján2
senior tag
válasz
Oraculus #23072 üzenetére
A családban anno ilyen hibával 630 ezres samu tv-t sikerült venni , 300 párezerért outletben.
Azóta is semmi baja. Sőt a meleg jobban távozik.
Ennek tudatában szétcseszne ilyennel az ideg az fix.Én kikutatnám neten mi fogja azt a részt , mert lehet csak egy kézmozdulat és visszapattan. Ha nem akkor cseréltetném. Hozzátartozik,hogy én alapvetően barkácsolós , amit lehet magának megjavítós beállítottságú vagyok.
A wifi az egy sok összetevős történet ,sok hibalehetőséggel.
Nálam a 835 sem nagyon barátja az 5ghz (sagemcom) wifinek. A telefonom egyenesen kínlódik vele. Minden más meg teljesen hibátlan.Update:
Jól látom hogy az nem csak eláll ,hanem valami ki is akar ott bújni? Mint ha valami vezeték lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged