- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
válasz
TippElek
üzenetére
Én is C765-öt rendeltem 55" méretben 280 ezer ft-ért. Még nem kaptam kézhez, de eléggé megrémít amit írtál. Hagyományos tv-t sose nézek, netflix, youtube és Xbox/PS konzol gaming. Egy alap Samu okos tv-t váltok le, amivel specifikációkban ezerszer jobb a C765 de ilyen hibák a samun sose voltak, hibátlanul működik már 4 éve. Anno 160 ezerért vettük a samut, tök alap smart tv tehát szerintem igen is elvárható, hogy egy C765 szintű tv-nél ne legyenek ilyen problémák. Ezt a szaggatást netflixezésnél tapasztaltad csak? Mennyire zavaró ez? Yt nézegetése közben is előfordult?
-
vaksi8
senior tag
válasz
TippElek
üzenetére
Nem lehet, hogy egy kissé túl van misztiifikálva ez a tv kérdés? Vettünk fele, vagy negyede áron készüléket, más prémium márkák, felső kategóriás paneljeihez képest és úgy vizsgáljátok, mintha valami high-end cucc lenne. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor használt autót akar venni az ember, de legyen full felszerelt, kevés kilóméteres hibátlan darab, kicsi pénzért. Hát az a helyzet, hogy olyan nincs, egyéb ilyen-olyan kompromisszumok nélkül és szerintem ebben a kategóriában sem kell keresni. Nem vitaindítónak szántam, csak vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor