- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Bakker, 765-ös tulaj voltam, és visszaküldtem a TV-t, mivel szanaszét akadt a Netflix, meg más egyéb, de ha biztosan megjavulnak ezek a dolgok, akkor lehet kiesik a zsebemből 350 ezer forint ismét... Kíváncsian várom a fejleményeket!
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
bdominik98 #35062 üzenetére
Nem az akadásra értettem, hanem a képminőségre.
Az akadást meg tudom érteni, én is tapasztaltam. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
bdominik98 #35056 üzenetére
Egyébként nem biztos, hogy egy YT stream a legreprezentatívabb példa az összehasonlításra.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Celtis #35043 üzenetére
Emag.
Nem írtam fel.
De a leírás eléggé stimmel. Illetve ha koki ráncosan van visszarakva a fólia, de vissza van rakva nagyjából, akkor tuti az enyémSzerintem csak a fóliával 30 percet csesztem el, mert mindig összeragadt egy másik pontjával, de nem akartam anélkül visszaküldeni.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #35030 üzenetére
Szerintem felkerült a 65C765-öm, 332.900-ért. Én 297-ért vettem.
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett.
De mint mondtam, én akadásokat véltem felfedezni. De ha valaki akar, rárabolhat.
-
TheMartin03
aktív tag
Közeljövőben felkerülhet TCL 65C765 felbontva Emagra, ma délután dolgozták fel a visszaküldésem.
Én becsomagoltam becsületesen, a fóliát is visszaraktam amennyire lehetett.
Nekem sajnos döcögött, ezt mindenki mérlegelje, de homogenitásban szerintem nagyon jó volt.
Remélhetőleg baja nem esett. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35023 üzenetére
Én 655-ön is láttam a Netflix-en a 3 test probléma jelenetnél, amikor sógit megkértem, hogy Nézzükmánmeg.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
bdominik98 #35013 üzenetére
Philips PML 8709, 55 és 75 Inches volt Alzán akciós.
55 incheset vettem 167-ért.
Talán még annyi, hogy a "látószöge"szerintem rosszabb, mint a TCL 765-nek. De szemből nézzük a TV-ket, nem véletlenül.
Ennyiért nagyon elégedett vagyok, mostani eredeti árát nem biztos hogy megérné.
Friss modell, nem nagyon találtam róla semmit, de eddig kellemes csalódás. Ambilight sajna nincs, és 60hz. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35012 üzenetére
A 765-ös TCL-emen nem rémlett, bár eleve a sokkal több zóna miatt nehezebben is észrevehető. De inkább néha kiszúrom a rácsot feleannyiért, minthogy kerülő megoldásokat használjak 300 ezért egy fluid lejátszásra...
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35007 üzenetére
Most volt Alza-n akciós néhány GoogleTV-s, Titant nem is vettem volna.
Filmeken és tartalmon szinte soha nem látszik nekem hátrány, nekem így is elég fekete és elég jó a "zónálás". Természetesen nem olyan világos, mint a 765, de ez is bőven elég. DoVi-t kicsit sajnálom, de fele annyiba került, mint a TCL, bár ez 55 inch a 65 után, de a szobába ez jobban illik, másik szinte túl nagy volt.
2 dolgot vettem észre:
Valamelyik konfignál volt egyszer egy eset, hogy az egész képernyő fekete volt, és egy 2 soros fehér felirat középen, ott látszott, hogy néhány szó halványabb a másik zóna miatt, de azért ez elég ritka eset.
A másik az, hogy a szürkéje sajna nem a legjobb, Greyscale videókon látszik azért a "rács". Tartalmakkor szintén nem igazán vehető észre, 1-2 alkalom volt amikor megláttam, mert tudtam hogy ott van. A menüben látszik még néha, mert a GoogleTV háttere is szürkés.Szerintem ennyi.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #34998 üzenetére
Most Google TV-s Philipsre váltottam a TCL-em, és ezeknél nem vettem észre semmi ilyesmit, bár csak egy részét néztem a tipikus problémáknak. De nem tűnt felt máshol.
Miniled, kevesebb zóna, és DV nélküli.
Menü itt is néha belaggol, bár kevesebbszer mint a TCL, de tartalom nem, se Netflixen, se YT-on, se HDMI Boxon, se HDD-ről.
A TCL-em gyári Netflixen, YT-on, és HDD-n is akadozott.
Nem gondolnám hogy a Google TV lenne a baj. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Pro Koryak #34898 üzenetére
Nem gondolom, hogy hardverre és lejátszási problémákra értette.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
F.B.I. #34888 üzenetére
A kalibrálással fogalmam sincs miért oldódna meg az akadozás, ne áltassuk az embereket feleslegesen. Neked jó tapasztalataid vannak, nekem 2-ből 2 TV akadozott.
Ha a DV és HDR tartalmakat nem használod, akkor a TV funkcióinak jó nagy részét nem használod ki.
Nem fogok belekezdeni a szokásos veszekedésbe, aki nem látja a hibát, vagy nincs neki, az meg van győződve, hogy a másik fél a balfasz, aki pedig látja és tapasztalja a problémákat, azok pedig joggal aggódnak. Mindig ez a vége. -
TheMartin03
aktív tag
Az tény, hogy a beépített Netflix a legszarabb az egész TV-ben.
Mondjuk ilyen TV-t TV adásra használni vétek, sőt, talán még streamingre is, de nyílván értem, hogy ez lenne az elsődleges forrása.Ugyan ezt tapasztaltuk sokan, valakinek hitvallása, hogy külső eszköz neki megoldja, és/vagy játék mód, de szerintem ha a külső eszközön alapból nem jó, de játék móddal mondjuk igen, akkor szerintem (is) csak simán valami a hátrányát veszti (DV mód, képminőség, franc tudja...)
Én sajnos inkább visszaküldtem. De erről tudsz. Nekem HDD-ről is akadt Kodi-val, és a YT is. Így pedig nem akarom, hogy sok helyen akadjon, és örök nyűg legyen. Pedig lehet hogy nem mostanában lesz ilyen képű TV-m.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
koppasz1986 #34684 üzenetére
Mondjuk nálam pont akadt Kodi-val is, pl. Venom... És nem, nem a fájl volt hibás. De már más is írta ezt is.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
baandii #34507 üzenetére
Ha van türelmed, idegrendszered, helyed, és tőkéd arra, hogy esetleg megrendelj es TCL-t, majd nem biztos hogy beválik, és visszaküldd, akkor TALÁN megpróbálhatod...
...De előtte mindenképp legyél tisztában azzal, hogy sajnos nem hibátlanok a készülékek legtöbb esetben.
Igen, érdemes hsz-eket visszaolvasni, pl. az enyémeimet. Én 65c765-t rendeltem, sajnos visszaküldésre vár már becsomagolva. Képi hibája nem volt (nem igazán felhősödött, nem volt pixelhibe). Pedig 6 éves alap LG-t váltott volna, de a hibái nekem sajnos nem fértek bele. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #34395 üzenetére
Emag-os rendelés. Szerencsére a bank pénze áll benne, mert kamatmentes részletre vettem, majd 7-én kell fizetnem az első részt. Addig elvileg el kell vinniük.
Inkább elcsomagoltam, fogalmam sem volt, hogy mikor jönnek, és ha nem lett volna rá időm valami miatt akkor agyvérzést kaptam volna a kapkodástól.
Meg amúgy is, annyira felcseszett aznap, hogy túl akartam rajta lenni. Még megtartottam az előzőt -
TheMartin03
aktív tag
Egyébként mi van, ha ezt a sok zónát, ledet nem tudja kezelni adott sűrűségen a hardver/szoftver?
Alsóbb kategóriánál nincs ilyen, mert nem miniled, vagy nem ennyi zóna
Nagyobb tv-nél pedig jobban eloszlik (vagy az több zónás, nem tudom, de ez lehet hogy tök hülyeség)
Magasabb minőségnél jobban kijön, mert határozottabbak az élek, DV-nél még jobban kijön, a nagyobb kontraszt miatt még határozottabbak a fények, nagyobb képnél kisebb a sűrűség...
És talán még ott is klappol a teória, hogy a lassú mozgásoknál látszik, vagy jön elő, mert a hirtelen mozgásnál nem kell finoman kezelni, csak bumm, váltás.Nem értek annyira a kijelzőkhöz, de a mostani tapasztalatok alapján egy ilyen bevillant. És mondjuk megoldás sincs ezzel, csak eszembe jutott...
-
TheMartin03
aktív tag
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #34333 üzenetére
A nejlonra:
Én ugyan visszaraktam a tv-re, de lehet jobban tettem volna ha nem teszem, mert 30 perc volt azt a mindenhol ragadós nejlont egyenesre fabrikálni, plusz elég hányadékul lehet csak visszarakni.
Én sem tudom mit fognak szólni, de nem nagyon lehet másképp visszaküldeni. Vagy rajta se lesz, vagy csúnyán lesz rajta. Egyik se jobb. Szerintem nem lesz gond.Én szerdán délben küldtem el az elállási igényemet, azóta semmi nem történt. Gondolom még a kiszállítással vannak elfoglalva a futárok.
Sajnálom, hogy neked is visszaküldés lett a vége.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
PLackó16 #34280 üzenetére
HA!! valóban megoldaná a firmware valahogy, akkor jó lenne. Eléggé.
De arra várni 500 ezres TV-nél, hogy talán egyszer jó lesz a firmware-el, az kicsit erős zsákbamacska szerintem.
Eddig is próbálgatta mindenki, a mindenféle verziót, de akinek laggol a Netflix (és más egyéb), annak általában maradt is. Van akinek megoldotta bizonyos verzió, van akinek nem... Elvileg...
Én speciel nem szeretnék 350-500 ezerrel várni a csodára, ha egyáltalán eljön, így nem rég elkezdtem a visszaküldés folyamatát. Sajnálom, mert nagyon tetszik képileg, de a szoftver(??) hagy némi kivetnivalót.
De ez csak a saját véleményem, nem szeretnélek befolyásolni, csupán én is olyan voltam, aki megrendelte, mert hátha jó lesz, majd 2 nap felhő fölött lebegés után arconcsapott az akadozás. Majd utána örökké azt vizslattam, és kezdtem beleőrülni, aztán inkább visszaküldöm.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
mikrofon #34204 üzenetére
Nem volt egyébként impulzus, terveztem jó ideig, olvastam is sokat a topicot, csak reménykedtem, hogy az enyém nem fog akadozni, vagy nem fogom észrevenni... egy 5-7 éves alap LED 4K LG 49 collal, miközben nézem visszasírom a TCL-t, viszont nem fogadta be az agyam a Netflix-es döccenéseket, és hogy azt vizsgálom örökké, hogy hopp, na most vajon akadt-e, és a filmre pedig nem tudok figyelni.
Kicsit rápihenek a TV témára, és majd egyszer lehet újra nekiesek. Lehet, hogy én is beleestem egy hibás készülékbe, de sajnos túl sok az ilyen tapasztalat, hogy másik TCL-t próbáljak, vagy esetleg cserét kérjek...
És egy nagyon minimálisan megszólalt bennem a vészharang, hogy valóban szükségem van-e erre.
De mindenki másnak nagyon remélem, hogy nem lesz problémája, ha nem véltem volna felfedezni random filmekben a döccenéseket, (Nem csak a sokat emlegetettek közül) vagy a menü nem laggolt volna már ez után a pár nap után ennyire, akkor nagyon boldog lennék vele.
Tudom, hogy a kategóriájához és technológiájához mérten ez egy alacsony kategória, lehet hogy másik kategóriát kell megcéloznom egy kevésbé jó technológiából, nem tudom. Csak innentől kezdve kb. minden visszalépés lesz, sajnos. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
kovadri15 #34170 üzenetére
Az Avatart szerintem én (is?!) írtam, bár én offline néztem, tényleg eláll a lélegzet. És pont ez a problémám, hogy ilyeneket láttam, de mégsem érzem, hogy hibátlan lenne, és nagyon gyötör ez a kettősség.
Nekem is kezd nem kerek lenni az egész... Pár napos áramtalanítás utána újra kezd akadni a menü is, és vagy beképzelem, vagy egyre több helyen laggol az is, ami eddig nem... Pedig ugyanúgy hagytam a motion cuccokat, tehát elvileg nem a 24fps bántja a szemem, nem tudom.
Szerintem én ma benyújtom az emag-nál a visszaküldési űrlapot.
Nem tudom mikor lesz ilyen szép képű tv-m, mert ha hasonlót keresnék, akkor dupláját, vagy nem kevéssel többet kell kifizetnem más márkánál, viszont nagyon bántana szerintem hosszabb távon. Lehet, hogy van benne pszichológia bőven, hogy miközben olvasom, beképzelem. Főleg ha rosszabb lenne a helyzet. Inkább visszatérek az 5 éves LG-mre, hiába volt extra akciós...
Nagyon sajnálom, de ma megszületett részemről a döntés, 1 hét tesztelgetés után. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
mikrofon #34146 üzenetére
De egyébként nem teljesen értem.
Egyik hozzászólásban az van, hogy egy média lejátszóval tuti klappol minden, másikban az, hogy azzal sem oldja meg.
Illetve milyen média lejátszót értünk ezalatt? Ár, típus, tudás...
Mert ha van egy nem földtől elrugaszkodott árú (arányában) média lejátszó, amivel mondjuk ezek megoldódnak, akkor nem is gondolkodok tovább, hogy visszaküldjem-e, hanem lehet hogy már inkább rendelem a média lejátszót...
De számomra ez nem tiszta, mert vegyes itt is a felhozatal, nagyon örülnék ha tisztulna a kép. -
-
TheMartin03
aktív tag
Egyébként másik videóknál bírta a magasabb felbontás + gyorsabb sebességet, lehet a videó is halmozottan hátrányos helyzetű. És a menüm pedig jobb lett, mióta áramtalanítottam + reset-eltem, remélem nem jön vissza napok múlva. Most elég gyors, köszi a tippet!
Az akadást pedig amúgy MacBook-on is észrevettem, csak kevésbé látszódik. Az szerintem benne van a videóban, amit én látok. (És ezért is ilyedtem meg, mert a YT eddig hibátlan volt, és ezen észrevettem hirtelen, azt hittem az idő múlásával lett rosszabb) Kevésbé észrevehető, még annyira se látszik, mint a Netflix-es jelenetek.
Azóta kibékültünk a TV-vel egyébként, de még b*sztatni fogom, amíg van elállásom. Nem keresni akarom a hibát, de nem szeretném ha 30 nap után mégis kiderülne, hogy állandóan visszalassul a rendszerem, vagy ehhez hasonlók.
Ahogy írtam is, alá raktam a régi LG-met, és jézus isten... Totál más világ. Arról nem is beszélve, hogy azt az LG-t megette a 4k60fps-es YT videó, nem nagyon tudott semmit kezdeni vele.
Szóval azért innen más a hasonlítási alap, nem egy high-end PC a TV továbbra sem, be kell látni. Szimplán csak törekszem mindig a maximumra, néha túlzottan is, sajnos. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
wwenigma #34057 üzenetére
Én nagyon sokat, és azért, mert 20 órás videó anyag, vagy egy fentebb linkelt 1,5 órás videó esetén nem mindegy, hogy hamarabb be tudom-e fejezni, és akár azért is, mert nem teljesen ismeretlen dolgot nézek, viszont jól jön, ha jön belőle új infó. Ez csak egy-két példa.
Sőt, átlagos videókat is (sajnos) már gyorsítva nézem. Nem tudom ez miért olyan kákán is csomó, ha a YT-on évek óta elérhető a funkció. -
TheMartin03
aktív tag
Aki konzollal játszik a 805-845-765 trión, ott van valami probléma egyébként?
Ha ilyen gondolataim lennének a jövőben a 765-el, akkor jól működnek konzolokkal?
PC-s VRR-t láttam, hogy nem annyira jó, de kicsit sok és hosszú komment volt azzal kapcsolatban, szóval kicsit skip-eltem, de lehet mindjárt újraolvasom őket. -
-
TheMartin03
aktív tag
A gyári visszaállítás visszadobja a FW verziót?
Vagy azon belüli visszaállítást csinál?
Annyit még tuti megér nekem, csak kicsit felhúztam magam hirtelen.
Lehet lassan az a baj, hogy keresem a hibát, mert visszaüzemelve az LG tv-t, az sem leányálom, ahogy üzemel, és tölti be a rendszert, meg a YT tartalmakat.Simán lehet hogy sok az elvárás....
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #34021 üzenetére
Még egy update:
Lehet, hogy azzal a videóval van valami, mert minden másik videó bírja az 1080p60fps-es gyorsítást, viszont nagyobb minőségnél és 1.5x-nél ledobja 1080p60fps-re...
Ez kicsit mondjuk érthető, de a bizalmam eléggé meginogot...
És lehet hogy gépen is néha döccen, de sokkal kevésbé, mint a TV-n, de már nem tudom eldönteni.
A videó, amit nem bírt 1080p60fps + 1.5x-el:
[link]
Ha esetleg vki unatkozna...
Szerintem alszok rá párat. Mondjuk sokat nem tudok így az ünnepek előtt/között.
Főleg, hogy aláraktam a régi LG-t, és elszomorodtam a kontraszton és a fényerőn -
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #34021 üzenetére
Oké, csak hogy fair legyek, a régi LG tv-men nem is lehet sebességet állítani.
Lehet nem véletlenül...
Mondjuk ez nem nyugtat, mert gyakorlatilag a TCL-en sem lehet... És a 2 között van 5 év, és 250 ezer forint. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #34020 üzenetére
Na most jön az igazi meglepetés
Kábelen is lerontja 1080p60fps 1.5x-ről 360p-re.
És a mikroakadások, fps droppok ugyanúgy jelen vannak sima 1x-es fullhd60fps tartalomnál.
Pedig közben egy áramtalanítás is történt.Esküszöm ide fogom hozni alá az 5 éves LG-met, és megnézem hogy az lejátsza-e....
Gépen persze hibátlan. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Qtya123 #34016 üzenetére
Csak hát itt meg annyi a probléma, hogy 1db USB van, akkor ha vmi USB elosztóval bedugom az HDD-t és a netet (arról nem is beszélve, hogy macera lenne a kábelt ebbe a szobába húzni), akkor milyen meglepetés fog érni?
De azért végighúzom most a lakáson a netkábelt kíváncsiságból, mert bosszant. -
TheMartin03
aktív tag
Ilyenen is gondolkodtam, de bakker, csütörtökön vettem át a TV-t....
5 naponta nem szeretnék reset-elni, meg FW-t telepíteni...
Pedig ki is van kapcsolva a gyorsindítás, hátha nem tárol el felesleges dolgokat cache-be. Vagy ez kontraproduktív?
Szívesen nyúlkálok ilyenekbe a szakmám gyanánt, de nem 5 napos TV után. És ha szívemre teszem a kezemet, első nap sokkal reszponzívabb volt szerintem.
Ugyanakkor ha visszagondolok, hogy amikor néztem az Avatar 2-t, akkor milyen élményt kaptam.... -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Hiei555 #34011 üzenetére
Kicsit valljuk be, hogy túlzol, valószínűleg EGY külső lejátszóval a dolgok nagy része azon keresztül menne. Én nem fröcsögök, és szidom nagyon, viszont a 3 nap szerelmesedés után most ért 1-2 pofon a mai napon. És félek, hogy ahogy idősödik a TV, rosszabb lesz, az emelkedő minőségek, és ehhez hasonlók miatt.
Mindemellett pedig ha hozzávetjük másik TV-kkel, azok képével, és árával, akkor azért van difi... Ahogy olvasom...
Viszont tény, hogy elég kompromisszumos a dolog.
És a VRR sem hangzik túl jól, mert gondolkodtam rajta, hogy később jó lenne egy konzolt is rákötni... De ha abban is csalódnék, az elég gáz...
Nem tudom mitévő legyek... -
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #34008 üzenetére
Helyesbítek, 1x-es sebességen a 1080p60fps szintén fps droppol végig...
Igaz, másfél órás videó, de hát könyörgöm... -
TheMartin03
aktív tag
Na jó, most elértem egy olyan pontra 5 nap után, hogy lehet én is visszaküldöm a TV-t...
Netflixen nem igazán találtam problémát, de 1-2 döccenés feltűnt nekem is, mióta küldtetek példákat.
De bakker, most YT-on nézek videót, és a 1080p60fps anyagot nem képes 1.5-es sebességen lejátszani, mert NAGYON RENDSZERES mikroakadások vannak benne, és 10 másodperc után ledobja a minőséget 360p-re...
Majd amikor újra felrakom 1080p60fps-re a videót, akkor ledobja a sebességet...
Kétlem, hogy a nettel lenne baj, gigás net van, ugyanabból a szobából a MacBook 950/990-t kap.
Azért ennyit kéne bírnia nem?Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
És a menüben lévő laggolás nem zavarna, de ma/tegnap úgy jártam, hogy másodpercek teltek el, amíg reagált a menü...Csalódott vagyok, mert eddig elvarázsolt.
Amin gondolkodok még, az egy külső lejátszó, Apple TV, vagy FireStick. De nem mindenre megoldás, ahogy olvastam? -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Celtis #33958 üzenetére
Egyébként csak ezen volt probléma, illetve a Venom porfelhőjénél. Minden más, amit még írtak a többiek szerintem problémamentes. (Vérapó, Red One...) Ezt én is láttam, de nem tartottam katasztrófának. Ha nem lesz több, és nagyon gyakori, én így megbékélek
Főleg hogy DV világos párti vagyok, nagyrészt sötétben jönnek a hibák.
A rendszer és a menü néha tud laggolni, meg késni, de az nem zavar egyelőre. -
TheMartin03
aktív tag
Közben tesztelgettem, 3 test probléma híres jelenete nagyon minimálisan akad, de majdhogynem rosszabb stutteringnek mondanám, ha nem tudnám, hogy ez a híres akadós jelenet.
Vérapó pedig teljesen hibátlan.Fogalmam sincs, hogy valóban lehet-e mértéke a hibának, vagy a szemem szar hozzá (miközben azt hittem, hogy kényes vagyok rá
), de ha ezek ritkák lesznek, és ekkora mértékűek, mint ezek az ismertebbek, akkor nekem ez a TV tökeletes így.
Pár jeleneten nem fogok fent akadni.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33908 üzenetére
Nekem a natív Netflix appon ez is hibátlan, mindkét DV módban...
Vagy ennyire random, hogy kinek melyik film rossz? Vagy ezek kollektíven elmondhatók rossznak például?
Nem értem, személy szerint örülök, de sajnálom, hogy neked például több van ezek szerint, vagy nem is tudom, hogy hogy fogalmazzak...
A mértéke szerintem egyáltalán nem olyan nálam vagy nincs is, vagy mintha kisebb szar szorzót kaptam volna az alaplapon...Más:
Elkezdtem nézni az Avatar 2-t... Atya ég, ezzel kéne demozni ezeket a TV-ket a boltban... Amikor volt egy űrjelenet 7 perc körül és a koki fekete űrben a hajókat mutatják fehéren és pirosan, ott ledobtam a láncot... -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Qtya123 #33894 üzenetére
DV sötétben nagyon picit látok mintha egy kis fps drop-ot, de egyébként nem vettem volna szerintem észre, ha nem figyelek nagyon. Katasztrófának tuti nem mondanám, 2-3 mini döccenés van abban a jelenetben nekem.
DV világosnál totál hibátlan a jelenet.
Küldök egy videót privátban, hogy tudjam, hogy ez nálad milyen szintet képvisel, és hogy meglegyen a "közös szint".
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Qtya123 #33887 üzenetére
36:40-től kb másfél percig volt egyeztetve, és van levideózva, de már az elejétől kezdve is nézem 20 perce, és semmit nem látok...
(Direkt DV sötétben, de az első 10 percet például világosban is megnéztem)
Friss TV, Spotify és Kodi lett csak rátelepítve... Fogalmam sincs mit kéne még pontosítanom, egy normálisabb külső winyón van.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
zsolt501 #33786 üzenetére
Ezt most leteszteltem, ugyan azt a videófájlt használva, egyeztetve Zsolttal, Kodival DV világos és sötét módban sincsen semmilyen akadásom, még egy egyeztetett résznél sem egyezik, hogy akadna.
65c765 v412, csütörtökön kaptam meg.A menü néha nekem is belaggolgat, de az nem érdekel.
Le is videóztam, ha esetleg vki egyeztetne privátban...
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
zsolt501 #33790 üzenetére
Ezt én is megnézem a hétvégén.
Tegnap az Atlas-t néztem végig Netflix-en DV-vel, azon semmilyen akadást nem láttam, és egyik belenézett filmben sem.
Inkább most derüljön ki, ha bittyós a TV.
Mondjuk visszaküldeni nem tudom hogy tudnám így, hogy minden fóliát leszedtem róla.Biztos vissza lehet, csak eléggé félteném.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
BlueSteel #33781 üzenetére
Aha, valóban lehetséges, hogy másra gondolunk.
Furcsa, mert én eddig jó pár filmbe belenéztem (Igaz, csak Netflix Premium, és YT), de eddig nem tűnt fel.YT-on láttam néha, amikor 4k60fps HDR demo tartalmat néztem, akkor bedöccent, de úgy gondolom, hogy ez net miatt is lehet, és nem fogok gyakran ilyen kiélezett tartalmat fogyasztani.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
BlueSteel #33779 üzenetére
Azzal nem értek egyet, hogy kiemelik mégjobban.
Legalábbis nálam nem.
Az új Grincsen teszteltem, azon akadt meg a szemem először, az első pár percben amikor mutatja végig a kisvárost, akkor látványosan lekövethető, hogy mozgásjavító nélkül 24fps-es hatás van, amíg valami közepes cuccokkal pedig tök fluid lesz, és nem látok problémát.
765, v412.
Nem gondolnám, hogy nem érzékeny rá a szemem, észre szoktam ilyeneket venni, sőt...
De majd megnézem a teszt mappát. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33774 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez akadás, és nem a 24fps, de nekem a mozgásjavítok 3-5 körül tök okéssá teszik, és nagyon nagyon ritkán látszik csak az aura effekt.
Bár játszani nem játszok rajta, az elmúlt 24 óraban YT-t és Netflix Premiumot nyektettem rajta DV és HDR-el.
De még én is próbálgatom, de egyelőre marad, mert gyönyörű. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
MEXX_85 #33749 üzenetére
Nekem az jött be, hogy TV adáson mininalizálom ezeket az effekteket, míg Netflixen például feljebb rakom. (Tehát input függővé teszem a beállításokat) Kevés jelenet van, ahol netflixen "ghostingolna", Tv-n pedig nem 24 fps jön, és filmeknél nem vettem észre, hogy szembetűnő lenne.
Szerk: Pontosítok, mivel a DV tartalmaknál volt nekem 24fps-es idegesítő hatás Fényes módban, ezért ott 5-ös simító cuccokat használok, eddig az bejött.
Egyébként hogy pozitív tapasztalat legyen, ma egész nap próbálgattam, nyomkodtam a TV-t, se betört kijelzőt, se foltosodást, se pixelhibát nem láttam.
Amikor benyomtam YT-on a 4k60fpsHDR videót, akkor néha kicsit akadozósnak láttam, de sehol máshol nem láttam ezeket, ritka lesz szerintem ez a tartalom, lehet hogy a net nem bírja.
Egyelőre ennyi számomra.
-
TheMartin03
aktív tag
Csak nekem rohadt lassú az update letöltés?
Olasz régióból a 412.
Másfél órája kezdtem, és 27%-nál tart... -
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #33720 üzenetére
Nos, megjött a 65c765, 135-s szoftver volt rajta, most épp frissítek olaszbó' 412-re.
Az elején nagyon észrevettem a mozgások melletti árnyékosodást, elmosódást, de próbáltam kikapcsolgatni a kép meg mozgásjavító dolgokat, vagy legalábbis levenni alacsonyra, ez így elég jónak tűnik.
Mik volnának a tökéletes beállítások, ami általánosságban jók?Szerk: Viktor beállításait tőle lehet megigényelni?
-
TheMartin03
aktív tag
Elméletileg ma jön a 765-öm, 1-2 órán belül, tudtok ajánlani pár filmet, amivel elkezdhetem élvezni a TV-t?
Nem a hibásokra vagyok kíváncsiak feltétlenül, az le lett írva sokszor, hanem amikkel kijön igazán a TV ereje, és mondjuk a film is élvezhető
Esetleg pár tipp a tv-hez, pl. a virágbolti filmek nézéséhez, jobb streaming szolgáltató Netflixen kívül... -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33645 üzenetére
Talán mintha azt szűrtem volna le az előzőekből, hogy minden képjavító, mozgásjavító hülyeséget ki kell kapcsolni, és akkor jó.
Persze a VRR-re nem tudom mi a megoldás.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33640 üzenetére
B*szki, ilyen gyakori a halott pixel...?
Egyre jobban aggódok... -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33602 üzenetére
Nekem továbbra is dekkol a regionális központban (Baranya?!), tököm tudja meddig, 8 munkanapnál jár, és a közelében sincs, hogy kihozzák...
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33594 üzenetére
Nekem 2 termékes rendelés miatt késik, és emiatt nem szállítják ki napok óta... Péntek reggel megérkezett elvileg a területi depóba a tv, a második termék pedig tegnap 13 óra óta bent van a központi depóban, nem tudom mi lesz ebből...
2024-ben másfél hetet kell várnom egy rendelésre, miközben más webshop fél nap alatt kiviszik a terméket.
Tényleg katasztrófa az emag. De sajnos muszáj volt itt vennem. -
TheMartin03
aktív tag
Annyira próbálgatnám már a 65C765-ömet, de 1 hete cseszik kiszállítani...
Tűkön ülök...
Amint tudok én is jövök a tapasztalatokkal. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #33439 üzenetére
Ez engem is érdekel, mert az enyém is úton van, Home Delivery Team szállítja nekem.
Kedden rendeltem, péntek reggel óta a területi depóban van, nem tudom mikor jut el hozzám. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Pro Koryak #33348 üzenetére
Múltkori BF-en meggondoltam magam 341-ért...
Hát most itt volt az ideje, ennél olcsóbb biztos nem lesz egy ideig.
297 körüli 65C765 kamatmentesre, tökéletes...
Már csak remélem hogy nem lesznek gondok.
Mindenképp jövök majd a beszámolóval. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
nfsu17 #33068 üzenetére
Igen, én is úgy ismerem magamat, hogy nagyon idegesítene, ha valami nem klappolna, és tuti észrevenném... Hatalmas előrelépés lenne egy 5 éves alap LG után, ugyanakkor jól teszi a dolgát, max néha kicsit döcögős a YT app betöltés...
EDIT és DISCLAIMER: És bocsánat mindenkitől, nem szítani és rontani akarom a hangulatot, mert biztos vagyok benne, hogy azoknak, akik hibátlan, nagyon idegesítőek ezek a kommentek, hogy azelőtt károgunk, mielőtt kipróbáltuk volna. Szimplán csak kételkedve adom ki a 350 ezret egy TV-re, hogy utána bizonytalanul küldjem vissza, ha rossz. -
TheMartin03
aktív tag
Valami nagyon el van b*szva a fejemben.
Rendeltem "black friday"-kor emag-nál egy 65c765-t, lemondtam, mert megijedtem a sok negatív véleménytől (és azért, mert 1 hétig egy tapottat sem mozdult a rendelésem), most pedig újra kedvet kaptam hozzá a hozzászólások által. -
TheMartin03
aktív tag
Most, hogy a mai nap hibákkal és panaszokkal lett tele, reménykedem hogy a 765 nálam nem lesz extrán sz@r, mert nagyon csalódott leszek. Persze lehet hogy most is a hibás hang a hangosabb, jogosan...
Emag-nál mennyire macera a visszaküldés? -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32516 üzenetére
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32505 üzenetére
Wifiről próbáltad a TCL-t? Ezt nem láttam a hozzászólásaid közt, de lehet csak elsiklottam felette.
Úgy tudom az alaplapi lan kábelük rosszabb, mint a wifi moduljuk. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32503 üzenetére
Én még mindig hálózati problémára gyanakszom... Pont olyan, mintha nem tudná betölteni normális bitrátával és felbontással a streaminget... Vagy tényleg nem tudja kezelni a hálózatot az alaplap, vagy ilyesmik, és a tied egyedi hardveres probléma.
-
TheMartin03
aktív tag
Kissé megosztott kedvvel olvasom ezeket a 765-ös észrevételeket, mert legalább tudom, hogy mit kell majd megnéznem ha megjön, ugyanakkor elöntött a félelem, hogy az enyém is belekerül a problémákba...
Majd dec 6-án jövök a véleményemmel
Ugyanakkor ha ezek megoldhatók egy Fire Stick-el, akkor lehet, hogy arra hajlanék.
Azt hiszem ilyen megoldások szoktak lenni a 805-nél is. Csak ha az sem oldja meg, akkor duplán locsoltam a pénzt, és akkor már szűkös a visszaküldés is.Off, Emag visszaküldés mennyire szokott zökkenőmentes lenni tv esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged