- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz TheMartin03 #27491 üzenetére
Samsungnál ugyanez volt. Talán még rosszabb is. Nem csak a TCL csinálja.
Amúgy nálunk (volt UPC) Vodafone van.Hányan lehetnek, akiknek még csak fogalma sincs arról, hogy egyáltalán van lehetőség csatornalistát szerkeszteni (Joli néni pl., ahol a legközelebbi rokon, aki hallott már internetről, 2000km-re dolgozik). Nekik úgy kezdődik a sorszám, hogy 1 MTV, 2 MTV HD, ...stb. Náluk "nincs gond" a szerkesztéssel, fejből tudják, hogy a Muzsika tv a 128-ason van.
-
mikrofon
veterán
válasz TheMartin03 #27504 üzenetére
Szia! Ha hosszú távra szeretnél tv-t, szerintem várj még egy kicsit amíg lesz akció és addig még gyűjteni is tudsz egy kicsit és akkor a 65c805-öt válaszd.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz TheMartin03 #27510 üzenetére
A két kiszemelt típusú között jelentős technológiai különbség van így szerintem érdemes a c805-re költeni.
A mérettel is az a helyzet, hogy az 55" és 65" között is érezhető a különbség egy átlagos nézési távolságban és átlagos nappaliban. Az átlagost nem rossz értelemben gondolom. -
rumkola
veterán
válasz TheMartin03 #27504 üzenetére
A nyagyobbat vedd!
-
ssj81
aktív tag
válasz TheMartin03 #27592 üzenetére
Sokan visszaküldik a "szar" szoftver + egyéb anomáliák miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
Lackó1984
junior tag
válasz TheMartin03 #27596 üzenetére
Valós.
Rendeld meg, 30 napon belül küldd vissza, ha hibát észlesz. Ne várj arra, hogy majd egyszer talán lesz rá egy jó firmware (mint ahogy én is vártam).
Bánom, hogy nem küldtem vissza a C745-öt. -
droti25
őstag
Kicsit most én is elbizonytalanodtam.
-
ssj81
aktív tag
Nekem nem annyira probléma mert csak monitronak használtam volna.
Akadozva játszik le egyes videokat, hiába tiltod le az automata frissitést akkor is frissit, a képjavítok néha több anomáliát okoznak mint amit javítanának.
Egyesek állítják náluk semmi baj sincs...https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
BlueSteel
tag
Sajnos valós. V028-al (a gyári szoftvere) remek volt a TV, a TCL ráerőltette az összes TV-re a v098-at és azóta semmi sem az igazi. Én már az összes firmware-t kipróbáltam, az újakat is, mindegyikkel van valami kisebb-nagyobb gond. Jelenleg egy tesztfirmware-t használok, mert még az a legtűrhetőbb, + fire tv sticket. Ha van egy komolyabb médialejátszód, vagy Fire Tv-d, és hajlandó vagy sideloadolni, utánaolvasni a beállításoknak, a problémák egy részét ki lehet küszöbölni. Egyébként gyönyörű (lenne) a képe, gamingre is remek és nincs is igazán konkurense az árkategóriában. Csak a Hisense u8kq, ha akciózzák. c845-nél már valszeg ugyanez a firmware anomália van, mert az x2-es verziót kapod, ha megrendeled.
-
félisten
válasz TheMartin03 #31941 üzenetére
Alza, eMag, Tkom.
Lassan bele lehetne írni a topik nyitóba..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
soldi3r
veterán
válasz TheMartin03 #31941 üzenetére
Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek
vesznek részt: Magyar Telekom, eMAg, Alza, VodafoneE30 (oo=[][]=oo)
-
addikt
válasz TheMartin03 #31944 üzenetére
A fenti link alatt a lap alján van az akciós szabályokról szóló pdf. Ott van benne.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz TheMartin03 #31946 üzenetére
BF, ünnepi időszak. Szóval esélyes, de ezt előre senki nem tudja megmondani.
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
-
addikt
válasz TheMartin03 #32302 üzenetére
2.8 méterre mindenképp 65 -től néznék. Még sima TV adásra is.
-
kenicsab
tag
Szia!
Nálam 65" kb 2,5 méter immár 10 hónapja 55" után és hibátlan élmény, még a feliratos filmek is.
Múltkor megmértem és kb 14cm veszik a 21:9 szélesvásznú filmek esetében az átlóból.Vannak grafikonok és táblázatok amiből az derül ki, hogy minnél kissebb a felbontás, annál messzebről kel nézni és fordítva.
Én úgy szoktam viszonyítani hogy ha kb a jelenetben a szereplő a derekától a feje búbjáig látszódik, akkor az arca-feje mérete arányában megegyezzen egy elő beszélgetésben a veled szemben álló beszélgető partner arc-fej méretével.
Nem tudom érthető-e igy? -
HF77
őstag
en 2.5 méterről nézem es 65' tévét, egyáltalán nincs közel.... sőt, 75' méret is belefér(ne)
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
HF77
őstag
válasz TheMartin03 #32311 üzenetére
háát kíváncsi leszek megy e 350e alá alzanal lehet hogy lemegy 349 re 568 rol... kicsit feltólták bf re
[ Szerkesztve ]
-
vaksi8
senior tag
Az ilyen nagy felbontásu tévéknél már inkább a betekintési szöget veszik alapul. Volt is egy teszt a 98C805 ről, 3 méterről nézték és úgy játszottak rajta
-
kenicsab
tag
válasz TheMartin03 #32313 üzenetére
Bocsi!
Most látom hogy az 5 év is kritérium!
-
HF77
őstag
-
G-Bali
senior tag
válasz TheMartin03 #32382 üzenetére
Annyiba igen, hogy eddig ez volt a legjobb ár ...
De nyilván ez később csökkenhet, de emelkedhet is ugyebár (Magyarország előre megy....) -
addikt
válasz TheMartin03 #32380 üzenetére
Természetesen olyan boltra vonatkozott a megjegyzésem, ami nem vesz részt a promóban és 250 ezer alatt van az ára. Mint az említett Euronics.
Az eMAG -nál most eleve 250 ezer felett van. Bár az nem saját forgalmazás. Ha nem lenne a promócióban, akkor is a kötelező 3 év járna rá.
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
válasz TheMartin03 #32396 üzenetére
ha hosszabb távra tervezel akkor jó vétel a c765 c805 is jó amúgy, pénztárcád mit enged
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
válasz TheMartin03 #32396 üzenetére
Ne tedd ,jobb TV a 765
-
G-Bali
senior tag
válasz TheMartin03 #32401 üzenetére
-
HF77
őstag
válasz TheMartin03 #32401 üzenetére
ha nem akkor 300 -ért átveszem
-
roti86
őstag
válasz TheMartin03 #32379 üzenetére
Nem emlékszel rosszul, nálam ÁK még mindig 568-ért hozza, rákattinva már 349.9
-
HF77
őstag
válasz TheMartin03 #32413 üzenetére
"hatalmas dög, szállítás stb...."
ez mondjuk itthon is van simán!garancia intézése ha úgy adódna, na az már más kérdés
[ Szerkesztve ]
-
TheMartin03
tag
válasz TheMartin03 #32382 üzenetére
Egyébként mókás, mert azt írja, hogy 12.06.-ig fog megérkezni a rendelésem.
Vicces lesz, ha tényleg elhúzzák addig, a 7:30-as rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest