- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ha már így szóba került a kiterjesztésspecifikus áthelyezés, kérdezném, hogy nem tudtok valami elválasztóról, vagy esetleg arról, hogy pl regexet lehet-e használni? Konkrétan az a problémám, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy egyszerre több kiterjesztést hogyan tudok figyelembe venni ezzel a megoldással.
Jelenleg úgy oldottam meg, hogy Javascriptben listázom a mappát, ami a listFiles függvényre szerencsére stringben adja vissza az összes fájt, egymástól sortöréssel elválasztva. Ezt feldarabolom a sortöréseknél, majd egyesével végigmegyek az így keletkezett tömb elemein, s ha pl. .jpg, .JPG, .PNG vagy .png a kiterjesztése, akkor máris mozgatom át a megadott mappába.
Hasonló logikával Taskerben közvetlenül is meg lehetne oldani a dolgot, ha külön csinálnék egy listFiles-t minden kérdéses kiterjesztésre, ezeknek a kimeneteit külön-külön tömbbe menteném, majd a végén egy appenddel összefűzném az egészet egybe, de ez nem valami elegáns megoldás, pláne, hogy rengeteg felesleges tömböm keletkezik, ami erősen zabálja a memóriát...
Ezért lenne jó, ha pl. reguláris kifejezést is meg lehetne adni, de arra nem sikerült rájönnöm, hogy működik-e.
Köszi!
PS: @aprokaroka87 a tömb első elemét pl. már gond nélkül tudod flashelni (ha egyáltalán van a tömbödnek első eleme, a %files(1) kiiratásával.
-
RCH
tag
Valami komolyabb gubanc lehet, mert van olyan taskom, ami létrehoz Notify-t és az abba ágyazott parancsok működnek. Ám ha ezt klónozom, abban már nem működik egy egyszerű Flash se.
A két cucc között csak az a különbség, hogy más projektnben van. Lehet, hoyg itt lesz valami elállítva.
Amint lesz időm, utána nézek. Addig haladok a projekt többi részével.Amúgy egy olyan cucc lenne ez az egész, hogy alvás előtti zenehallgatás közben motivációs mondatokat suttogna a fülembe a teló.
A mondatok egy txt-ben vannak, ezeket beolvasom, splitelem tömbbe a mondatvégi pontoknál, majd random időközönként (mondjuk 30-90 sec) kiválasztódik egy mondat, (ez nyomban kikerül a tömbből hogy ne ismétlődjön) lehalkul a zene, majd a Google felolvasó a fülembe suttogja. Utána zene hangerő vissza és kezdődik elölről az egész.
A Notify-ba illesztett paranccsal lehetne ezt kikapcsolni.Az elejére lehet, hogy teszek egy felugró időzítőt is amivel beállítható az időtartam, hogy ne menjen reggelig, ha bealszok
-
RCH
tag
Bocs, most nem tudok taskot megosztani, ezért fapadosan így:
Task neve (mondjuk): Looptext
1. Notify: Text: Looptext stopper | Action: Stop task (Looptext)
2. Label: restart
3. Flash: Hello világ!
4. Wait: 20 sec
5. Goto: 2 (restart)Na ez nem működöt, a B verzió ez volt:
1. Set variable: %Loopenabler = 1
2. Notify: Text: Looptext stopper | Action: Set variable: %Loopenabler 0
3. Label: restart
4. Flash: Hello világ!
5. Wait: 20 sec
6. Goto: 3 (restart) if %Loopenabler == 1Ez sem ment.
A harmadik verzióban csináltam egy külön taskot (Loopstop) ebben ez volt
1. Stop Looptext
2. Flash: Loop megállítva!
3. Notify cancel: Looptext stopperMivel a "Loop megállítva" szöveg nem bukkant fel, így arra jutottam, hogy nem fut le a task, hiába nyomogatom a Notify-t.
Majd hazafelé a vonaton piszmogok, hátha rájövök hol tolom el a dolgot.
-
kaciokos
őstag
1. Lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű, bocsi.
2. Közben eszembe jutott, hogy a céges Samu A3-asomon 6-os droid van, és kipróbáltam, valóban, ott sincs benne az Internal mód, csak a Portable.
(#5733) Mr Dini - Valóban root-tal már nem kéne, csak egyszerűen nem értem. A Tasker change log szerint ez a funkció decemberben került az appba. No mindegy, jeleztem a support fórumon, aztán meglátom, mi lesz.
-
HREH
senior tag
Így:
AutoInput UI Query (62)
A1: AutoInput UI Query [ Configuration:Only Visible: false
Only Clickable: false
Check Screen State: false Timeout (Seconds):20 ]
A2: Flash [ Text:%aiapp Long:Off ]Eszméletlen dolgokat tud ez a plugin...
mondjuk nekem nem megy a letiltás, mert lite verzióm van, nem vettem meg (még)
-
kaciokos
őstag
Köszi a segítséget, már majdnem kész. Annyi problémám van még, hogy a konkrét átnevezés nem működik, gyanítom azért, mert a Tasker-nek nincs írási joga az SD kártyán. Egyéb programok kértek maguknak, és megadtam, a Tasker-nél hogyan lehet kiprovokálni, hogy kérjen magának (Androis 5.1)?
(#5696) hetn - Köszi szépen.
Az nem világos csak, hogy az A19 és az A20 miért kell?
-
kaciokos
őstag
Húúú, köszi mindenkinek a választ.
Első körben úgy oldottam meg amúgy, hogy exit task-nak is betettem, hogy kapcsolja be a WiFi-t, de ez eléggé favágó módszer.
A Profil beállításait sokáig nem találtam, de rájöttem, hogy ki kell kapcsolni a Beginner mode-ot, és akkor már megvan, szóval most már frankó, köszi még egyszer.
-
Igen, szeretem a munkám, elég gyakran sajnos előfordul a túlóra is...
A család az első, de néha még muszáj befejezni a melót.
BTW nem ilyen értelemben gondoltam, hanem fejlesztői szemmel. Minek tette bele ezt a funkciót a Tasker dev a kódba, amikor már létezett erre egy megoldás. Ok, hogy jó dolog, de sok esetben például valami feltételhez van kötve a visszaállítás nálam. Olyankor csak az exit task és if páros segíthet.
Mondjuk azt még nem próbáltam ki, hogyha van egy Exit taskom, akkor is visszaállítja-e az eredeti állapotot.
-
Errare humanum est.
Direkt azért írtam, hogy szerintem, mert sajnos most egy ideig nem tudom kipróbálni. Csak ezek szerint téves emlékekre hagyatkoztam. Egyébként ez egy kicsit furcsa. Exit taskkal meg lehetne oldani másképp is, mint írtam. És szerintem így a visszaállítás értelmét veszti...
Mod: emulátorból le tudtam tesztelni, valóban így működik. Nagyon köszönöm a javítást, megjegyeztem!
Ha ezt előbb tudom meg, nem szenvedek annyit pár taskkal... Kérdés, hogy ez a dolog csak a Wifi, BT stb esetén működik-e. Mindenesetre majd kikísérletezem!
-
-
HREH
senior tag
AutoNotificationt és AutoToolst vettem meg egyelőre, ez a kettő kellett.
Azonban AutoTools Time használata közben akadt egy kis problémám:AutoTools_TimeCalc (522)
A1: Variable Set [ Name:%secs To:8737 Recurse Variables:Off Do Maths:Off Append:Off ]
A2: AutoTools Time [ Configuration:Dates to Format: %secs
Formats: HH:mm:ss
Use Seconds: true Timeout (Seconds):30 ]
A3: Flash [ Text:%atformatteddate() Long:Off ]
Ha ezt lefuttatom, akkor 03:25:37-et ad vissza, közben ez csak 02:25:37
Ez mitől lehet? Mit csinálok rosszul? -
Igen, ez egy jó elgondolás, de ahhoz is patchelni kell a Tasker APK AndroidManifest fájlját, különben ADB-n keresztüli jog megadásra a droidod dobni fog egy SecurityException-t...
De újracsomagolva a Taskert az apktoolommal, majd ADB-n megadva a jogot (mert ezzel a joggal csak shell user rendelkezhet) működik pl a fényerőbeállítás is, plusz sok más settings állítás is!
Kérdés, hogy valakinek megér-e annyit a dolog, hogy elveszítse a frissítés lehetőségét... Mondjuk pl én még a 4.9u1-es verziót használom, mert nem láttam értelmét a frissítésnek... A számomra érdekes dolgokat tudja ez is.
-
becenevem
aktív tag
Variable set name %mainap to %DATE
Variable convert name %mainap function Date time ro second store result in %mainapsecMár ez is elhasal.
08.10.56/Variables doreplresult: |%mainap| -> |2017. 02. 11.|
08.10.56/E Variable Convert: %mainap -> %mainap
08.10.56/E Variable Convert: %mainapsec -> %mainapsec
08.10.56/MyCal parseDateTime: bad time parts 1
08.10.56/MyCal parseDateTime: bad no date parts 1
08.10.56/MyCal DATE: null null null TIME: null null null
08.10.56/E Variable Convert: %mainap: failed.
08.10.56/E result: stop task (error)
08.10.56/Variables doreplresult: |%mainap| -> |2017. 02. 11.|
08.10.56/Variables doreplresult: |%mainapsec| -> |%mainapsec|
08.10.56/E Error: 1
08.10.56/MacroEdit action finished exeID 1 action no 1 code 596 status: Err next 1 -
AcCEsS
senior tag
A "Light Manager"-ből is működik jól, de a Tasker nem csinál semmit. A státuszsorban ugyan megjelenik az értesítés, de a LED nem villog. A "Hozzáférés értesítésekhez" engedélyezve van és próbálkoztam "Eszközkezelő"-ként is engedélyezni, de semmi változás. Persze teljes törlés is volt, és az a LED-es értesítést új, önálló task-ként is kipróbáltam. 6.0 alatt viszont hibátlanul működött!
-
aprokaroka87
nagyúr
Az odáig szép és jó viszont ha én pl egy toastban akarok hivatkozni mondjuk %FILES1-re akkor az nincs ott a listában,csak a %FILES,amire meg nem ad ugyebár semmit.
Pedig emlékeim szerint korábban pl egy if esetén is lehetett hivatkozni mondjuk %ABC1,ABC2-re.Tehát ott volt a listában.
Tehát nem kézzel kellet beírni mint most.
-
Mauzes
addikt
Köszi, meglátjuk.
Lenne még pár kérdésem:
1. App bezárására csak a "kill app" task való? Mert próbáltam egy kill Spotify profilt létrehozni, de nem zárja be. Arra is hazsnálnám, hogy a Waze-t automatikusan bezárja, ha kihúzom a töltőt a kocsiban.
2. Tasker tud fingerprint védelmet feloldani? Olyan a zárképernyő, hogy alapból fingerprint-tel oldható, de ha swipe-olsz a képernyőn, akkor bejön egy PIN pad, és az is fel tudja oldani.
Nincs root-om.
-
-
slice14
veterán
Köszi hogy ránézel, de 4.x / 5.x / 6.x / 7.0-án tökéletesen müxik. Legalábbis nálam és Mr Dini barátomnál nem volt vele probléma. Ha rájössz valamire, azért ne tartsd magadban.
Ha más nem, bedobtam a legfrissebb időjárás js-t a közösbe.
De ezt amúgyis néha megteszem, mikor nagyobb dolgot változtatok rajta. Aszem kéne írjak valami blogbejegyzést ezen projektről, de ahhoz nagyon össze kéne szedjem a gondolataimat.
-
slice14
veterán
Mert van a js végén egy flashLong, amit kikéne írjon. Itt a js mégegyszer, ha akarsz benne bogarászni. A lefuttatáshoz kell egy wu-s api kulcs, ami ingyen regisztrálható.
Viszont ha nem 7.1-el tolod, akkor nem látok rá esélyt a felderítésre. Viszont írtam emailt a fejlesztőnek aproblémával kapcsolatban, js-el és api key-vel. Reméljük rájön és ad ki valami fixet a taskerhez.
-
SaGa59
őstag
Én ma küzdöttem az autonotificationnal.
Van két profilom, az egyik arra gerjed, ha van egy Missed call, a másik arra, hogy SMS jött (ez event, a másik state). Mind a kettő azt csinálja, hogy addig játszik egy spéci dallamot öt percenként, míg meg nem nézem a hívót (el nem indítom az aktuális alapértelmezett tárcsázót), vagy meg nem nyitom az sms-t, Ma vettem észre, hogy ez a kettő valamiért egyáltalán nem dolgozik. 6.01-es android, eddig működtek. A hívó nevének beolvasója se hajlandó egy ideje menni, de az más tészta, igaz, lehet, hogy az ok közös.
Nézem a profilokat és úgy látom, nem érzékelik a megfelelő triggert vagy állapotot, a profilok bemenő feltétele nem akar kizöldülni.Próbáltam az autonotificationnal is, de annál sem. Ha beállítom, hogy az Üzenetek alkalmazás aktív értesítésére reagáljon (kiválasztottam az autonotification saját listájából, amit érzékelt), nem zöldül ki, pedig ott vár az olvasatlan SMS, ha negálom a feltételt, rögtön bezöldül. Mintha valami lenyelné a tasker és az autonotification elől a jelzést (ennek mondjuk ellent mond az, hogy a beállításnál mutatta, hogy ott van egy értesítés az üzeneteknél, még a küldő telefonszámát is látta), hogy volt nem fogadott hívás, van olvasatlan sms de nem tudok rájönni, mi lehet. Esetleg a Viber, a jabber, a skype vagy a zoiper? Az SMS-hez hozzáférést már mindegyiktől elvettem.
Valami ötlet? -
bexinho23
őstag
Mint ahogy korábban is írtam, ha rendben működik nálam is a tasker, akkor megveszem. Ha valami oknál fogva nem teljesértékű az app a mobilommal (márpedig a korábbi esetem eddig azt mutatta), akkor nem fogok pénzt kiadni rá. A Poweramp, Nova Launcher hibátlanul működik. A Bubbleupnp-t pl. 2-3 hétig teszteltem, mert nagyon sok mobillal nem működik normálisan, vagy éppen egy bizonyos eszközre csatlakozva problémásan működik. Az esetemben nem volt ilyen gond, de pl. a családban lévő S3-mal már igen. Tehát P8-ra megérte megvenni, S3-ra már nem lett volna kifizetődő. Megnyugodhatsz, pl. PS4-re és korábban Xbox360-ra kizárólag eredeti játékokat vettem, amik jóval nagyobb összegbe kerültek. Az hogy nem segítesz, a te problémád. De akkor érdemes legközelebb privátban megírni az ilyen jellegű gondolatodat, mert a hozzászólásod semmivel nem vitte előrébb a történetet... ami akár a jövőben másnak segítséget nyújthat.
De ahogy olvastam, az Android játékok topikban is elküldtek már a kötekedéseid miatt.
Viszont én kitartok amellett, hogy nem veszek meg egy programot többször. De ahogy slice14 is írta, a google se várja el bizonyos régiókban, hogy többször megvedd... (Google family)
És ezzel zárom is az offolást.
-
bexinho23
őstag
Ne haragudj, de mi köze a wareznek a segítségkéréshez? Ha úgy fogalmazom meg a mondatomat, hogy korábbi accomon megvett taskert annak idején lementettem apk-ba, majd azt telepítve használom, akkor az változtat a dolgon? Örülök, hogy abba a típusba tartozol, akik szeretnek oktatni, de segítő választ/ötletet már nem tudnak hozzáfűzni. Mellesleg, mint azt írtam, ami működik, azt megveszem. A Taskert csak nem rég kezdtem el használni, de a kezdetek óta problémás volt az időhöz kötött profilműködés. Így tulajdonképpen nem is használtam az appot. Pár napja viszont ismét fellelkesedtem, ezért a fennálló problémára megpróbáltam megoldást keresni a topikban. Úgy néz ki, hogy sikerült. Ma reggel rendben működött a nappali profil.
-
SaGa59
őstag
Lehet, hogy így van, de a kezdetektől csupa nagybetűs változókat használok és minden letölthető projektben is ilyeneket látok, meg valami Q/A-ban is azt olvastam, hogy a csupa nagybetűsek a globális változók.
Megvan… Aszondja, hogy azok a változók, amelyek nevében egy, vagy több nagybetű van, a globálisak:
Variables which have one or more capital letters in their name (e.g. %Car, %WIFI) are global, meaning that wherever they are accessed from the same value is returned.Azaz valóban, ha csak az első karakter nagy, már akkor is globális, de ha mind az, akkor is. Ez a tasker saját, beépített saját változóira is igaz, ahogy elnézem.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
-
kutga
félisten
A másik megoldás, ha már annyira Tasker-rel akarja valaki megoldani, az AutoNotification plugin, amivel meg figyelheted, hogy mikor tűnt el az értesítés és akkor állítja le.
Ezt pontosan hogy kell megcsinálni? Van E-robotom és AutoNotification pluginem telepítve. A robot értesítésnek addig kellene mennie, amíg el nem tűnik az adott értesítés az értesítési sávból.
-
-
B@ldrick
aktív tag
Köszi. Kipróbáltam a fenti variable section-nal, így egyszerűbb mivel fix poziciótól kell szétszedni 4 változóba. Most már csak a TTS-nek kéne megszólalnia ha alszik a teló, 5.0.2-m van és nem akarja, hozzáférhetőség be és a reduce resource usage ki van szedve viszont nem eszköz gazda, se a secure settings. A gps-t sem kapcsolja.
-
törölt tag
Na akkor hát mégsem hagyjuk ha igazat állítottam: ezzel a hsz-szel indult történetem.
Ha utána-olvasol mindannak, amit ott segíteni próbáltak megérted, hogy nem a tasker-t keresetem, sokkal inkább olyan valakit, aki tud hozzá és képes írni olyan akármit, amivel megvalósítható, amit szeretnék. Hogyan jutottam el a taskerhez ? Hát nem a play-ről
csak másik automatizálót kerestem, amihez a gugli a barátom - elég kevés segítséget nyújtott. Így mindaz, amit kérdeztem, írtam itt feltételes módban volt és van jelenleg is, és mivel igazad van h.fizetős, nem is jöhet szóba.A következtetés ennél fogva még mindig téves. (de talán ne vitatkozzunk tovább, jó ?
)
-
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Képernyő fotó jobb felső sarka elárulja hogy 24 órás időt használ.
Viszont most így visszaemlékezve nekem is volt így és müködött.
Viszont amit nem értek az a változó-nál az idő kezelés.
pl ha azt állitom be hogy nagyobb mint 19 óra és kisebb mint 02 óra akkor ezt nem fogadja el.
Ha úgy állitom be hogy nagyobb mint 19 óra és kisebb mint 26 óra akkor lesz érvényes az éjjel 2 óra(24+2 óra). -
slice14
veterán
Ha a headset nincs csatlakozva és otthon vagyok, akkor a BT kapcsoljon ki. De ez úgy van beallitva hogy ha nincs BT kapcsolat, akkor kapcsolja ki a BT-t. Ennek a kiegészítése a BT Off 360 profil, ami ha otthon vagyok, kikapcsolja a BT-t akkor is ha az óra rá van csatlakoztatva.
-
törölt tag
Szomorú. Akkor mélyebbre kell nyúlni. Esetleg Xposedéknél nincs rá vmi vezérelhető modul? Vagy, a kliensalkalmazástól megvonni néhány jogosultságot, blokkollni valamely szolgáltatását, stb. A kliensalkalmazása nem a /system -ben van, tehát azon szabadon lehet garázdálkodni.
-
icemad
nagyúr
Nálam a tasker nem tudja pl. kapcsolgatni a mobilnetet és a GPS-t marshmallow alatt. Meg eddig használtam egy taskot, ami reggel 8-tól este 6-ig minden órában sípolt kettőt. 5.1.1-en jó volt, de mióta frissítettem 6.0.1-re azóta vagy sípol vagy nem. Itt valami hangerő állítási probléma lehet. Automagic programmal lehet pl kapcsolgatni a GPS-t és a netet?
Ha cikket nem is írsz, egy fórumtémát nyithatnál, hogy ne itt offoljunk. -
<Adamsky>
nagyúr
Jaj, bocsi!
Tényleg írtad, csak kicsit felületesen olvastam az első hozzászólásod.
Ez az AutoMagic egyébként milyen? Ahhoz is vannak ilyen plugin-ek? Az képes háttérben futó alkalmazást detektálni? Na, nem akarom szét off-olni a topic-ot. Majd lehet Rád írok privátban, ha nem bánod. -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi, hogy megnézted!
A password nálam a "b-terv" kategória. A neten keresgélve egyébként én is azt láttam, hogy password ki/be kapcsolásnak működnie kell(ene), de végül ezt nem próbáltam.
A "pattern lock" viszont nagyon úgy néz ki, hogy még megoldásra vár Mm. alatt.(#4798)
"... a Secure Settings csak egy plugin" - ez igaz, de sok esetben nélkülözhetetlen. Szóval az egy fájó pont lesz, ha Mm. alatt nem fog rendesen működni -
tybsen
addikt
Nem hurrogni akartam, sorry ha annak tűnt.
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.
Ha például xy szupermarketben vásárolsz 10 féle élelmiszert, egy ajándékot egy barátod születésnapjára meg mondjuk mosószert, akkor ezeket meg lehet így (vagy akár tovább is persze) tételesen bontani. Ha csak annyi az igény a rögzítésre vonatkozóan, hogy "elköltöttem 20.000 Ft-ot xy szupermarketben", akkor persze elég az sms-ek alapján történő automatikus rögzítés. Én ezt az utóbbit továbbra is értelmetlennek látom, de ez csak azért van, mert én megbontom a költségeket. Ez az sms-dolog szerintem legfeljebb arra jó, hogy tudjam, hogy hol költöttem el a pénzem de arra nem, hogy mire.
-
tybsen
addikt
"...elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba (...). Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. "
Mi értelme van a kizárólag banki tranzakciók rögzítésének? Mi van például a pénzfelvételekkel, a készpénzes kiadásokkal? Ahogy írtam, én is vezetem a kiadásokat és nem értem, mi értelme lehet a kiadásoknak csupán egy részét feljegyezni? Nem ad semmilyen képet a költségekről, csak egy részükről - nálam például jelentős rész bonyolódik készpénzben (sőt gyakorlatilag a napi vásárlásokat inkább készpénzben bonyolítom mert egyszerűbb készpénzfelvételeket rögzíteni és aztán a bizonylatok alapján a készpénzes kiadásokat bevinni, mint később egyeztetni a bankos tranzakciókkal az alkalmazásban rögzített bankos tételeket). És akkor még ott vannak a különböző egyéb számlák mint például hitelkártya, prepaid hitelkártyák, visszárukor kapott utalványok, paypal, amazon utalvány. Vagy átvezetési számla például (ha megkér valaki valamire hogy vegyek neki valamit és később azt a pénzt visszakapom).
Szóval az én nyilvántartásom alkalmas arra, hogy képben legyek a mindenkori anyagi helyzetemmel és lássam az összes költséget akár havi lebontásban is, lássam, hogy hol lehetne akár megtakarítani, stb - ehhez képest nem értem, mi értelme lehet kizárólag banki sms-ek alapján a költségek egy részét vezetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged