Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Attól függ, hogy te mire akarod használni.
Én 4 plugint vettem meg benne, ezért fizettem nagyjából 3 ezer Ft-ot. Többre meg nincs szükségem. Ezek amúgy a következők:
AutoNotification - értesítések létrehozása, rengeteg dolog testre szabható benne
AutoInput - érintésemuláció, de root segítségével akár a telefon gombjait is beállíthatod más műveletre (ezt most épp nem használom)
AutoRemote - információk átküldése készülékek között. Nekem ez most jól jön, mert a céges telefonról minden értesítést átküldök a magántelefonomra, így nem kell azt mindig magammal hordani. Elvileg PC-re is küldhetsz vele infókat, de ezt még nem próbáltam.
AutoTools - ez a legújabb beszerzésem, rengeteg dolgot tud, felsorolni is nehéz lenne. Most a Facebook-nál jelent segítséget, mert nem nagyon szeret értesíteni. Beállítottam, hogy ha a "jelvényen" (badge) lévő szám változik, akkor dobjon egy értesítést az AutoNotification-nel, hogy FB értesítésem van.De itt le van írva angolul, hogy miket is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest