- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Hmmm... A cell near kerdeseket vet fel bennem. Regi tapasztalat, hogy ahol gyenge a terero, ott ugye folyamatosan seekeli a halozatot. Vagyis elobb-utobb talalni akar egy masikat, ne adj Isten harmadikat...
Eddig mindent manualisan kapcsoltam a telefonon: mikor hazaerek kikapcsolom az adatforgalmat es bekapcsolom a wifit. GPS-t is csak akkor kapcsolom be, ha navigaciora van szukseg, amugy off. Bt ugyanez. Nyilvan ezen is lehetne automatizalni valahogyan, de most nem ez a kerdes, hanem a GSM es a 4G kozotti valtas, mert sok idot vesz igenybe raadasul gyakran elfelejtem. -
Bozek
nagyúr
Ez se rossz ötlet, egyetlen problémám van vele, hogy ha csak simán rányomok, akkor az AutoTools indul el. Ilyen alapon megadhatok két Task-ot a Tasker-nél is shortcut-nak (3-at lehet benne beállítani alapból), azzal is elérem a célom.
Nem akarom én futásidőben szerkeszteni a shortcut-okat, annyi kell, hogy egyszer be tudjam állítani azt is, de ha csak simán nyomok rá az ikonra, akkor ne más alkalmazás induljon, hanem a Task.
-
royalka
őstag
Bezony ez mindent kiír. A kapott adatokból nekem csak a "sig:x" -re van szükségem. Szted hogy lehetne ezt kiírni egy változóba és egy függvénnyel választási lehetőség elé állítani hogy ha az érték kevesebb mint 3 akkor csatlakozzon egy másik definiált hálóra.
Az egészet kimenteni egy file-ba és azon belül rákeresni lehetséges, vagy van ettől rugalmasabb verzió is ?
-
Mauzes
addikt
Én 3 módot használok ilyenre. Munka wifi: halk, egyéb wifi: közepes, nincs wifi: hangos. Be tudnám állítani a következő képpen 2 profillal:
1. Wifi connected munka wifi, then "halk" with exit task: "hangos".
2. Not wifi connected munka wifi AND wifi connected, then "közepes" with exit task "hangos".
De ilyenkor - elméletileg kérdezem - mi történik akkor, ha a munka wifi-t egyből egy másik wifi váltja fel? Ilyenkor egy pillanatra átmegy hangosba, majd kb azonnal közepesbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest