Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Én ma küzdöttem az autonotificationnal.
Van két profilom, az egyik arra gerjed, ha van egy Missed call, a másik arra, hogy SMS jött (ez event, a másik state). Mind a kettő azt csinálja, hogy addig játszik egy spéci dallamot öt percenként, míg meg nem nézem a hívót (el nem indítom az aktuális alapértelmezett tárcsázót), vagy meg nem nyitom az sms-t, Ma vettem észre, hogy ez a kettő valamiért egyáltalán nem dolgozik. 6.01-es android, eddig működtek. A hívó nevének beolvasója se hajlandó egy ideje menni, de az más tészta, igaz, lehet, hogy az ok közös.
Nézem a profilokat és úgy látom, nem érzékelik a megfelelő triggert vagy állapotot, a profilok bemenő feltétele nem akar kizöldülni.Próbáltam az autonotificationnal is, de annál sem. Ha beállítom, hogy az Üzenetek alkalmazás aktív értesítésére reagáljon (kiválasztottam az autonotification saját listájából, amit érzékelt), nem zöldül ki, pedig ott vár az olvasatlan SMS, ha negálom a feltételt, rögtön bezöldül. Mintha valami lenyelné a tasker és az autonotification elől a jelzést (ennek mondjuk ellent mond az, hogy a beállításnál mutatta, hogy ott van egy értesítés az üzeneteknél, még a küldő telefonszámát is látta), hogy volt nem fogadott hívás, van olvasatlan sms de nem tudok rájönni, mi lehet. Esetleg a Viber, a jabber, a skype vagy a zoiper? Az SMS-hez hozzáférést már mindegyiktől elvettem.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest