- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
LordRajZoL #4935 üzenetére
és (#4936) royalka: Az Akkumulátoroptimalizálás menüben kivettétek a Tasker-t az optimalizált alkalmazások közül? 6.0-tól már erre első indításkor fel is hívja a figyelmet a Tasker.
Esetleg ha leírod a pontos problémát, akkor megnézem, hogy csinálja-e úgy is, hogy nincs optimalizálva a Tasker akkuhasználata.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Akkor még csak nem is kacsintgatok a cm13 felé, jól van.
-
royalka
őstag
válasz
Itt se akar a Waittel működni. Én is a deep sleepre gyanakszon. Lehet, hogy visszatérek egy régebbi verziós droidra. Ezen az új rendszeren egy másik kedvenc programom se akar rendesen működni.
-
libacombu
csendes tag
válasz
LordRajZoL #4673 üzenetére
Köszönet. Megpróbálom így.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LordRajZoL #2148 üzenetére
Közbe rájöttem hogy nem ok
mivel te magad adod a netet -
SKri
újonc
válasz
LordRajZoL #2141 üzenetére
CM10.2-t használok...Különben meg sem kérdeztem volna...(Amúgy azt honnan szedted, hogy normál ROM van a telón? Egy szóval nem említettem...
)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #2036 üzenetére
Yep.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LordRajZoL #2033 üzenetére
közbe gondolkodtam valamin a hívás szűrésnél v ha jól rémlik akkor pl favorit az C:favorites lehet más csoporttal is megy?
-
Nmsbalint
csendes tag
válasz
LordRajZoL #1948 üzenetére
"A" profil exit task-jában el szeretnék indítani egy wait-et. Ha a wait egy egyedülálló taskban van, akkor az említett exit task nem fut le addig, míg az egyedülálló task le nem fut. Így Az exit task futása miatt az "A" profil taskja nem tud újra elindulni. Ezért szeretnék a különálló task helyett egy külön profilt indítani, mely profilhoz nincs szükségem contextre. Ebben a Profilban lenne benne a wait-es task. Hülyeség?
-
Nmsbalint
csendes tag
válasz
LordRajZoL #1946 üzenetére
A külön task az nem oké, mert: az az indító task folyamatosan fut addig, míg az indított task le nem fut. Márpedig az indító task egy EXIT task.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #1890 üzenetére
Megvan.
Ezeket Tasker-ben sem lehetetlen összerakni. Meg is kell(ett) küzdenem egyik-másik problémával a mini alkalmazásom kapcsán.
Kíváncsi lennék a telefonkönyv kereséshez kell-e neki root jog.
Épp ezen dolgozom jelenleg Tasker-ben, de csak root-al megy. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #1888 üzenetére
Link?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #1867 üzenetére
Te hogy tudtad működésre bírni a geofence részét? Nálam értelmetlenül nagy hatókörzet esetén se hajlandó aktiválni.
Kizárólag csatlakoztatott wifi-nél, na de úgy könnyű, ahhoz nem kellenek az új helymeghatározások se.Az én észrevételem, hogy pont azt tudja, mint a Tasker Location context +wifi. Vagyis egyedül a wifi képesség hiányzik a beépített megoldásból is, de ha nincs wifi, akkor nulla haszna van a geofences-nek.
A fuse location se nagy szám, ez eddig is így volt, hogy gps vétel előtt mobilnet alapján saccolja meg a helyet a telefon (lásd Gmaps).
Az activity viszont már vmi! Az tényleg nem volt korábban.
Mondjuk a geofence-t leszámítva egyikkel se kísérleteztem sokat. Bár kerestem rá doksit, de a működési mechanizmusról sehol nem írnak.
Illetve ha jól értem a Google doksikat, akkor a geofence tud még olyat, hogy nem körzetként adja meg az ember a területet, hanem akár poligonként is. Na ezt jó lenne még viszontlátni az AutoLocation-ben.
Ennek már lenne valódi haszna - mármint az activity mellett. -
Brekii
tag
válasz
LordRajZoL #1732 üzenetére
Persze ugy nálam is. En pl. Most úgy használom ha megrakott és nem fut navigációs akkor lockolja a készüléket. Ha sokat van bekapcsolva akkor a shake figyelés sok eroforrast vesz le. A Samsung on nem figyeltem meg ilyesmit. Van olyan log ahol minden benne van a sensor lekerdezesek is?
-
válasz
LordRajZoL #1712 üzenetére
Terminal emulator: ps parancs megmutatja a futó programokat. A kimenet tömbbé alakítására nincs még Tasker task írva?
-
efká
tag
válasz
LordRajZoL #1712 üzenetére
Értem, köszi!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #1701 üzenetére
Hát jah, elfilóztam a Remote-nál is vagy negyed órát, mire összeállt a kép a változók használatát illetően.
Ha visszakapom a telefonom (szerviz), majd próbálgatom kicsit.
Mariskával együtt már lehet kísérletezni a telefonnal való párbeszédre.
Get Voice-nál azért elég nehézkesen működött, talán itt már könnyebb lesz.Vannak rá ötleteim, de hogy lehetne leprogramozni egy olyat, hogy tollba mondasz, majd belejavíttatsz még mindig hangosan? Pl bemondok egy szöveget, Mariska visszaolvassa, majd azt mondom egy részletet ki akarok javítani benne. Na ez Tasker-ből kicsit elgondolkodtató.
-
SSaki
csendes tag
válasz
LordRajZoL #1676 üzenetére
Köszi az infót. Eddig külön progival oldottam meg a location meghatározást, mert a cella infó megbízhatatlan volt (súrún váltogatják). De ez jó, ilyet kerestem.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
LordRajZoL #1586 üzenetére
Közben leesett, hogy ez is egy ROM (cyanogenmod) ...
Akkor ez a progi nem tud olyat, hogy csak akkor kapcsol át 2G-ről 2G/3G (automata) -ra ha bekapcsolom a mobilinternetet?
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
LordRajZoL #1583 üzenetére
Helló.
Attól hogy romolva van a telóm meg nem értek mindenhez.
NeatROM v4.8 + apolo 4.7es kernel van a telómon.
Erre hogy tudom felrakni? Segítesz a beállításában, hogy úgy működjön ahogy előbb leírtam? -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
LordRajZoL #1581 üzenetére
Custom romom van!!! Rootolva is van a telóm!!!
-
Bozek
nagyúr
válasz
LordRajZoL #1377 üzenetére
A Zoom is használható önállóan.
Az, hogy a Tasker be tudja állítani, már csak hab a tortán. Mondjuk először nem tudtam, hogy miért nem írja ki, amit szeretnék, de aztán rájöttem, hogy a %WIFII-nél rontottam el az IF ágat, így sose futott le...
-
davtsik
tag
válasz
LordRajZoL #1111 üzenetére
Mint irtam, még kezdő vagyok, tudnád egy kicsit részletezni?
-
bogil99
aktív tag
válasz
LordRajZoL #1105 üzenetére
OK. De rögtön az első sor elé?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
LordRajZoL #928 üzenetére
Jelenleg Context-ben csak az időt figyelem, a változó értékét már a kapcsolódó Taskban figyelem.
Ez a Profil ki/be kapcsolgatás hogyan?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #885 üzenetére
+1
Nálam különböző romok között is teljesen jól funkcionált a Manual Backup.
Auto Backup is elment minden adatot azzal a hiányossággal, hogy minden profil be lesz kapcsolva visszaállításkor.
Vagyis a Manual Backup a pillanatnyi státuszokat is elmenti.Ami az importálást illeti, lehetnek eltérések telefonok közt, rom-ok közt. Pl. ami nálad (Oldman2) nem megy, az úgy tűnik senki másnál nem merült még fel problémaként (Notify Vibrate).
Amúgy Titanium Backup is jó lehet. Bár én még nem támaszkodtam rá soha Tasker esetében.
(#881) Oldman2
Nagyjából. Kivéve a Tasker beállításait, de azon amúgy is hamar átnyálazza magát az ember egy alkalommal.(#883) suti_88
Gondoltam már rá, hogy a 2. hsz-t újraírom és linkelem oda az összes eddigi Teasüti verziót - plusz még a különösen hasznos dolgokat a topik egészéből és a többiek munkáiból -, de túl nagy meló lenne.
Semmi affinitásom hozzá. -
Oldman2
nagyúr
válasz
LordRajZoL #882 üzenetére
Más megoldás a Tasker adatok megőrzésére és visszaállítására, ahol nem kell egyenként kimenteni minden Profil-t, Taszkot és Scene-t létezik-e?
-
Ceko
senior tag
válasz
LordRajZoL #827 üzenetére
Goto itt csak arra van, hogy ismételje a hívó nevét.Vagy rosszul gondolom?
Legalábbis én azért csináltam. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #767 üzenetére
Én inkább töröltem az összes egész napi bejegyzést és fix időre állítottam át őket (pl. délre). Mivel a Google Calendar rss funkciója se tud mit kezdeni a 24 órás bejegyzésekkel - amíg egy ilyen érvényben van, nem mutatja az aznapi párhuzamos eseményeket. A naptárat én inkább még előző nap este vizsgálom, így hiba esetén még aznap figyelmeztet a Tasker, h baj van.
Más:
Kérném mellőzni lehetőség szerint az ilyen és hasonló érdemtelen hozzászólásokat. Próbáljuk nem hígítani a topikot, elvégre az nem várható el senkitől, h később lényegtelen hozzászólásokon rágja át magát. Minket meg ugye bosszant, h senki nem használ keresőt és n+1 alkalommal felteszik a triviális kérdéseket...
Lehet később kigyomláltatom majd, ha nem bánjátok. -
Derejebááá
csendes tag
válasz
LordRajZoL #804 üzenetére
Aham, és akkor hogy lenne helyes? Mert itt elakadtam...
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
LordRajZoL #800 üzenetére
Na akkor ráfekszem, most van időm, mert isten király ez a program, már most hogy csak alap profilok vannak, mindig néz hogy ez mi volt meg hogy és stb...
És nem kicsit könnyíti meg az életem
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
LordRajZoL #798 üzenetére
A zoom fennvan, a többit próbálgatom. De az importált wake nem műkszik, majd rájövök. Ti amúgy rendelkeztek ehhez háttértudással, vagy addig próbálgattátok, míg össze nem hoztátok, ez a kérdés főleg azokhoz szól, akik olyan komoly profilokat hoznak össze mint egy időjárás felolvasó
-
szabof1
őstag
válasz
LordRajZoL #782 üzenetére
Én sem vitatkozni akartam, csak érdekel ezzel kapcsolatban minden, mert nagyon zavarna az, ha elveszne a telefonom és mások használnák tovább. Akkor már inkább legyen használhatatlan.
A mai telefonok már annyira személyesek és annyi bizalmas információt tárolnak, hogy egy ilyen lopás számomra már problémásabb annál, mintha betörnének a lakásomba.Na de tényleg hagyjuk a témát.
-
szabof1
őstag
válasz
LordRajZoL #780 üzenetére
Idézet a Cerberus leírásából: "az előre meghatározott telefonszámokra és e-mail címekre azonnal üzeneteket küld a készülék amikor nem azonosított SIM kártya kerül a készülékbe" - ez azért kissé megnyugtat.
Nekem, amikor azt kérdeztem a Vodától, hogy a telefont is le tudom-e tiltatni, azt mondták, hogy ilyenkor be kell menni egy "igazi" Vodafone üzletbe és ott le tudom tiltatni IMEI szerint. -
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #771 üzenetére
Ezért nem külön programmal kell ébreszteni, hanem a Tasker-rel magával. Nekem hétköznaponta reggel 7-kor lejátszik egy zeneszámot, ha bekapcsolom a képernyőt, meg abbahagyja. Ebbe túl sok hibalehetőség nincs.
-
válasz
Lehet, hogy GMT 0-24 időszakig kezeli, de mi GMT+2-ben vagyunk ezért helyi idő szerint 2-től 2-ig számol.
-
fil
őstag
válasz
Gondolom örültek neked
Ezt a 2-től 2-ig dolgot nem is tudtam... -
Rival
aktív tag
válasz
LordRajZoL #752 üzenetére
Nálam ugyanez. Mindig ki van kapcsolva. Ha bedugom az autóstöltőt, többek között bekapcsol, ha kihúzom, kikapcsol a mobilnet is (mert a navihoz kell). Ha pedig mégis kell, Widgetsoid-dal kapcsolgatom.
-
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #726 üzenetére
És ha 3G (only WCDMA) módra váltasz, akkor nem javul az arány? Én itthon csak 2 db 3G-s tornyot látok, viszont 8 db 2G-set. Úgy tudom a 3G-s tornyoknak kisebb a hatótávja, ezért nincsenek akkora átfedések.
-
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #723 üzenetére
Jah értem, hát akkor valóban csak az maradt, hogy csinálsz erre is egy külön profilt, hogy gyűjtögesse őket.
-
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #721 üzenetére
Konkrétan a Cell Near-en belül a kis nagyítóra gondolok. Nekem ott felhozza néhány órára visszamenőleg, hogy mikor milyen cellákra mászott fel a telefon, és melyikre lehet most csatlakozni. Nem tudom erre gondolsz-e.
-
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #719 üzenetére
Szerintem az mégegyszerűbb ha te nézed meg amit én írtam.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #716 üzenetére
Nem ismerem a Llama ilyetén funkcióját.
Max írsz egy Task-ot, ami a háttérben gyűjti a cellákat, amíg fut.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #714 üzenetére
State/Cell Near.
-
supercharley
tag
válasz
LordRajZoL #667 üzenetére
Na, nálam a legördülőn az van amit írtam, vagyis hogy nincs aktív, pedig van, és működik is. Nem segített az sem amit írtál. De a legfájóbb az, hogy a kihangosítótt(speakerphone) sehogy sem bírom bekapcsolni. Pedig a dolog nagyon egyszerű lenne, de gyanítom hogy a főzött rom-ban nincs valami úgy ahogyan kellene.
-
supercharley
tag
válasz
LordRajZoL #664 üzenetére
Aha, akkor ezt azt jelenti hogy a különböző projekteken belül nem lehetnek azonos objektumnevek, mert nem lehet minősíteni a projekt nevével az objektum nevét. Így is jó.
Tegnap még a trial verziót használtam, ma megvettem a pro-t. Olyan furcsaság van, hogy most az értesítési sávon azt írja a tasker, hogy "No active profiles.", pedig nagyon is van aktív, és működik is. Ez másnál is így van? -
air
nagyúr
válasz
LordRajZoL #648 üzenetére
Igen, lekapcsolja. De feloldáskor visszajön.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #640 üzenetére
Örülök, ha hasznos a munkám srácok!
Ha funkcionálisan nem is változott sokat, de a fölösleges elemeket kiirtottam. Annyira le van tisztítva és tömörítve, amennyire lehetséges. Olyan sok viszonyítási alapom nincs, mivel az én példányaimat folyamatosan írogattam, aztán a korábbi mentéseimet nem tudom importálni.
Aha, ez szép és jó, de miért nem gazdagítod a topikot egy hasonló összeállítással?
Legalább nem csak az én munkám díszelegne itt. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #547 üzenetére
Tekintve, h nálam root-olt cyanogen van, meg Secure Settings, nem érzem át ezeket a problémákat.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #544 üzenetére
Na most elég pongyolán fogalmaztok.
Két dolog van Android-ban, ami ide kapcsolódik, egyik az "automatikus szinkronizáció", másik meg az "adatok engedélyezése".
Tasker mindkettőt tudja kapcsolni, nem lehet ezt már hova tovább ragozni. -
CB
senior tag
válasz
LordRajZoL #544 üzenetére
GSM-re szükségem van folyamatosan, mindössze annyit szeretnék, hogy munkaidőn kívül ne legyen mobilnet adatforgalmam.
Viszont macerás minden reggel bekapcsolni kézzel a szinkronizációt, és áttérni a munkahelyes sense felületre. Ezt inkább automatizálnám. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #527 üzenetére
Kb 17:26 körül írt vissza nekem a fejlesztő, hogy kijavította a hibát és letölthető az új verzió.
A Lite hibás volt, a fizetőst elvileg nem érintette a dolog.
Már megvettem azóta, nagyon ügyes kis alkalmazás.
Később kipróbálom a telefon-telefon közti kommunikációt is.Viszont google account kell hozzá, a netes script azon keresztül működik.
-
mandras81
senior tag
válasz
LordRajZoL #490 üzenetére
Közben meglett, úgy volt, ahogy mondtad. Csak megkavart, hogy először a 2g/3g váltást figyeltem, de aztán rájöttem, hogy az csak Cyanogen-nel megy...
Pl. egy reboot már simán kérte a root jogot.
-
mandras81
senior tag
válasz
LordRajZoL #488 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom kiválasztani azokat a Task-okat, amikhez root jog kell, mert azt írja ki, hogy nem elérhetőek...
-
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #471 üzenetére
Nálam csak a kisegítőbe van. Miért mi a jelentősége?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #446 üzenetére
A "Jó éjt Zoltán, Aludj szépen"-nek milyen praktikus haszna van?
Félreértesz, én szánt szándékkal állítottam be neki egy ébresztőt google naptárban, és a nevemben szólalt meg a telefon, ha minden úgy ment, ahogy gondolom.Este még mondtam is neki, h vigye be magával a szobába, ne hagyja kint szabad prédaként. Illetve kapcsolja vissza be, mert hát [gyenge ürügy] (másképp nem tudom megtréfálni
).
A speakerphone beállítás a "beépített kihangosítót" kapcsolja be.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #440 üzenetére
Ezt már felvetettem a fejlesztőnek még annó, h össze kéne szedni őket a Tasker oldalán, vagy a wiki-n, vagy vmi. Ő inkább a felhasználóra hárította a feladatot. Nekem személy szerint semmi kedvem hozzá.
De hálásak lennénk érte (), én is csak néhányról hallottam és még kevesebbet ismerek.
Pl.: arról tudtok vmit, hogy a Taker egy az egyben lefedi a Locale tudását? Vagy van olyan, amit Tasker nem tud?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #438 üzenetére
PC-n se gyorsabb, ha ugyanez a GUI lenne alatta. Ennél csak az lenne gyorsabb, ha közvetlenül programoznál, nem csak legóznál. De a Tasker lényege pont az, h nem kell hozzá túl sok informatikai ismeret. Aki meg tud programozni, az Tasker nélkül is alkotott már.
Mondjuk ha akadozik a telefonod, akkor tényleg kényelmetlen lehet.
(#437) atillaahun
Bárkinek lehet jó ötlete, és mindenkinek el kell kezdenie vhol.
Ne becsüld le a kreálmányaidat! -
atillaahun
veterán
válasz
LordRajZoL #433 üzenetére
Köszi, közben már beállítottam olyanra, hogy ha felállítom, akkor hagyja abba.
(#432) Teasüti
Ezt az elkóborlást nem egészen értem, hogy mi ellen kell neked a védelem.
Bár most hogy így mondod munkanapokra lehet majd a 45 perces ebédszünetre én is állítok valami olyasmit, hogy 10 percenként különböző mintákkal rezegjen (tud egyáltalán ilyet?), hogy tudjam mikor kell visszaindulnom melóba. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #420 üzenetére
Az ismeretlen címet akkor dobja, ha a http response code != 200, vagyis ha nem tudta letölteni.
Bár azt nem tudom a google milyen választ ad az ilyen helyekre. :-)
Úgy emlékszem, h az elérhető legpontosabbat küldi vissza, sorrendben: utca és házszám, város, megye, állam, ország.
De ezek alapján inkább arról van szó, h nem ment ki netre. A gmaps linket lerövidítette? Location Net adott vissza koordinátát?Esetleg egy log-ot mutathatnál!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #418 üzenetére
Nálam root-olt cyanogenmod gingerbread van.
Kimegy netre és lekéri a koordinátához tartozó címet.
Ha nem sikerül, akkor "ismeretlen" a cím. Ha ez sincs meg, akkor ott nálad hiba van. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #409 üzenetére
Ha változás alatt a profil aktivációját érted, akkor de.
Egy reboot után sem kapcsolnak ki/be a profilok (értsd, nincs alaphelyzetük), minden úgy marad, ahogy éppen volt. Ha be voltak kapcsolva előtte, akkor reboot után is be lesznek kapcsolva.Az, h nem aktiválódik, az csak a feltételektől függ. Le fog futni az a Task, ha aktiválódik. Más kérdés, ha még futása közben van változás. Ehhez meg már a task-ban is trükközni kell, mert mondjuk egy deaktiváció nem fogja megszakítani az Enter Task-kot, ahogy az újra aktiválás sem az Exit Task-ot. Utóbbiakat kell úgy megírni, hogy fel legyenek készítve ezekre az eshetőségekre.
-
volvoguy
addikt
válasz
LordRajZoL #409 üzenetére
Na igen, DE! - a profilom Context-je Event (Notification clicked), és még egy Event-et már nem enged beállítani mellé...így minden reboot-kor deaktiválódik a profil...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #389 üzenetére
Áhh, kössz, ez kicsit előrelendít, ha látok egy másik megoldást rá!
Ezzel már meglesz a fele.
Meg is nézem, hogy oldotta meg a problémáim egy részét.Todo: fallback on Get Location Net if GPS fix is too old
Oké, látom ez másnak is fejfájást okoz...Btw nagyjából ezért hoztam létre a topikot, hogy az ilyen jellegű problémákra megoldást kaphassak.
Eddig csak én nem lettem okosabb. -
zsolo65
csendes tag
válasz
LordRajZoL #380 üzenetére
Már találtam egyet a neve: Timerandroid. Kikapcsolja, viszont bekapcsolni fogom tudni, hiába rootolt a teló. Egy progiról tudok, ami fut kikapcsolt állapotban is, a NoMoarPowah. De ez is csak akkor kapcsolja be a telót, ha töltőn van.
-
bogil99
aktív tag
válasz
LordRajZoL #250 üzenetére
Köszönöm!
-
_ATi_1
senior tag
válasz
LordRajZoL #300 üzenetére
Custom ROM, Desire-re nincs ICS, sajnos nem is lesz hivatalosan.
Köszi a segítséget, próbálgatom még, ha nem megy, akkor megnézem a progikat, amit írtál.
Üdv! -
_ATi_1
senior tag
válasz
LordRajZoL #298 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Kipróbáltam Wifi off taskkal is, és Auto sync off-fal is, de nem történik semmi. Gondolom a beállításokban látnám, hogy ki van kapcsolva az Auto Sync.
Elég lenne csak az e-mailt kikapcsolni.
Mostani időben teszteltem: A profil kezdő időpontjának megadtam egy pár perccel később időpontot.
HTC Desire telefon, ICS ROM-mal. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #289 üzenetére
Elég hiányos az adatbázis, de legalábbis vicces, hogy nálam pl egyetlen tornya lenne a szolgáltatómnak 50 km-es körzetben.
Vmint a lefedettség sem passzol vhogy a tornyok helyzetéhez.Mindenesetre köszi a linket!
-
volvoguy
addikt
válasz
LordRajZoL #280 üzenetére
Véletlen 3x küldte el..
-
volvoguy
addikt
válasz
Action-nél a "Toggle"-vel igazából akkor egyes esetekben kiváltható az "Exit Task"?
Pl.
- Context: Time 07:15 - 18:15
- Action: Auto BrightnessAz Auto Brigthness mi legyen? ON és legyen neki egy "Exit Task"-ja, ami ugye OFF....avagy legyen simén Toggle, így 07:15kor simán nulla fényerőről aktiválja az autó fényerőt, 18:15kor meg vissza kikapcsolja? Ilyen esetben elég ha "Toggle"-re állítom? Vagy kell neki "Exit Task"?
-
volvoguy
addikt
válasz
Action-nél a "Toggle"-vel igazából akkor egyes esetekben kiváltható az "Exit Task"?
Pl.
- Context: Time 07:15 - 18:15
- Action: Auto BrightnessAz Auto Brigthness mi legyen? ON és legyen neki egy "Exit Task"-ja, ami ugye OFF....avagy legyen simén Toggle, így 07:15kor simán nulla fényerőről aktiválja az autó fényerőt, 18:15kor meg vissza kikapcsolja? Ilyen esetben elég ha "Toggle"-re állítom? Vagy kell neki "Exit Task"?
-
volvoguy
addikt
válasz
LordRajZoL #269 üzenetére
Hozzak létre én egy változót a "Variable Set-ben"?? De mit? %CALL? Próbáltam de nem müxik...
-
volvoguy
addikt
válasz
LordRajZoL #267 üzenetére
Az csak akkor ha bejövő hívást kapok...de ha én kezdeményeztem a hívást akkor nem....
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #240 üzenetére
Megnéztem azt a beállítást, tárgytalan a kérdésem.
Elég érthetően le van írva a súgóban, h mi az és mire jó. -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #234 üzenetére
A kérdésem még mindig adott.
-
mandras81
senior tag
válasz
LordRajZoL #223 üzenetére
Értem. Azt tudjátok, hogy a Display/Night Mode task pontosan mit csinál?
Nekem olyan kellene, hogy éjszakára minden hangot kilő (e-mail notification és társait is), csak pár számról vagyok hívható, de akkor hangosan csörög, és lekapcsolja az adatkapcsolatot is (mondjuk, ezt meg tudom csinálni simán, hogy pl. a kijelző utolsó lezárása után másfél órával kilövi a netet/adatkapcsolatot)?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #218 üzenetére
Igen, akad benne ékezet.
Mivel eddig nem csinált belőle problémát a program, így nem voltam elég következetes a neveket illetően.Talán átírom majd vmikor.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #216 üzenetére
Melyik kettőt nem tölti be, vagy melyiket igen? Nem lehet, hogy az ékezeteket nem kedveli?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #214 üzenetére
Itt vannak a hozzá szükséges Task-ok. Gondolom vmi ICS inkompatibilitás lehet. Legalábbis mások még nem panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged