- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#73959936 #5004 üzenetére
Rosszul látod. Nem másik automatizálót kell keresned, hanem olyan "védelmi szoftvert", aminek a víruskeresése háttérszolgáltatásként indítható. Enélkül semmilyen automatizáló sem tudja megoldani a problémádat. Pontosan a biztonság érdekében Androidon minden alkalmazás a saját sandboxában fut. Csak akkor tudnak közvetlenül kommunikálni egymással, ha erre direkt felkészítették őket. Ezt hívják Tasker plugin -nak (amit a Robot is kezel). Egyéb esetben csak olyan módon hívhatók meg, amire a fejlesztőjük lehetőséget ad. Ha a víruskeresés nem indítható külön htátérszolgáltatásként, akkor bármelyik automatizálós topikot telehisztizheted, akkor sem lesz rá megoldás.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#73959936 #4994 üzenetére
Esetleg ha megdobsz egy cat /proc/cpuinfo kimenettel és azt dobja, hogy armv7(neon) procid van, akkor majd megpróbálhatok összehozni egy clamav-t. Bár már nagyon rég letettem a droid témáról és binárist még soha nem fordítottam androidra. De mostanában egyre több ilyesmivel találkozom, szóval látok rá esélyt, h össze tudjam hozni.
De! Ha jól tudom a Greenify tud Tasker pluginként is működni. Bár lehet, h csak a fizetős verza tud ilyesmit, az meg a Play hiánya miatt nehezen szerezhető be (legálisan). De azzal tudsz fagyasztani és olvasztani is Taskeren/E-roboton keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest