- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
Dr Bubo #7501 üzenetére
nézegettem pár videóját, lehet csak nekem, de full követhetetlen :/ (meg elég béna, hogy alig látom a kijelzőt, rakhatott volna vmi screen recordert
)
Valószínűleg, aki kicsit is ért a programozáshoz, annak hasznosak ezek a videók, de én eléggé híján vagyok.Azért kösz. P Próbálkozom még, hátha lesz sikerélmény.
-
kaciokos
őstag
válasz
Dr Bubo #7296 üzenetére
Végül 4 profile és 3 task kellett hozzá.
Az első profil: a telefon csörgésekor a hívó nevét (vagy ha nincs, akkor telefonszámát) beleteszi a TelefonCsorog változóba.
A második profil: ha hívásba kerülök, 0-t ír a TelefonCsorog változóba, mert akkor nem kell értesítés.
A harmadik profil: ha nem fogadott hívásom lesz (klasszikus, amikor nem nyúlok a telefonhoz, amikor kicsörög) 0-t ír a TelefonCsorog változóba, mert akkor nem kell értesítés, hiszen a telefn úgyis értesít, meg sem tudom akadályozni.
A negyedik profil: ha visszaáll a telefon alapállapotba, vár pár másodpercet, majd megnézi a TelefonCsorog változót. Ha 0, nincs teendő, egyébként jöhet az értesítés a kinyomott hívásról, és visszaállítja a változót 0-ra.
Profile: telefon állapot - csörög (18)
Restore: no
Event: Phone Ringing [ Caller:* ]
Enter: TelefonCsorog kitöltés (31)
A1: Variable Set [ Name:%TelefonCsorog To:%CNAME Recurse Variables:Off Do Maths:Off Append:Off Max Rounding Digits:3 ]
Profile: telefon állapot - hívásban (24)
Event: Phone Offhook
Enter: TelefonCsorog 0-ra (32)
A1: Variable Set [ Name:%TelefonCsorog To:0 Recurse Variables:Off Do Maths:Off Append:Off Max Rounding Digits:3 ]
Profile: telefon állapot - nem fogadott hívás (33)
Event: Missed Call [ Caller:* ]
Enter: TelefonCsorog 0-ra (32)
A1: Variable Set [ Name:%TelefonCsorog To:0 Recurse Variables:Off Do Maths:Off Append:Off Max Rounding Digits:3 ]
Profile: telefon állapot - inaktív (30)
Event: Phone Idle
Enter: elutasított hívás (20)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:5 Minutes:0 Hours:0 Days:0 ]
A2: If [ %TelefonCsorog neq 0 ]
A3: Notify [ Title:elutasított hívás: %TelefonCsorog Text: Icon:mw_communication_call_missed_outgoing Number:0 Permanent:Off Priority:3 Repeat Alert:Off LED Colour:Red LED Rate:0 Sound File: Vibration Pattern: Category:super_tasker_notifications_created_by_me_the_developer Actions:(1) ]
A4: Variable Set [ Name:%TelefonCsorog To:0 Recurse Variables:Off Do Maths:Off Append:Off Max Rounding Digits:3 ]
-
-
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
válasz
Dr Bubo #6792 üzenetére
SecureTask plugin > Network Usage action. Beállítod a két dátumot, majd a
(%strx+%sttx)/1024/1024
számra beállítasz egy változót, ebben lesz a két dátum közötti adathasználat MB-ban. Ezt pedig már fel tudod használni, amire szeretnéd. -
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #5159 üzenetére
Félreértesz. Azt írtam, hogy saját lockscreen alkalmazást. Vagyis, egy widgetet, amit Tasker -rel vezérelt, floating ablakba teszel. De, várj csak! Ehhez nem kell Tasker. Én C-Locker pro -t használok, amiben van hely alapú aktiválás, bár ez csak a kódkérésre vonatkozik, a lockscreen nem tűnik el. Évek óta sírunk az XDA -n a fejlesztőnek, hogy építse be a Tasker -ből deaktiválhatóságot, de nem hajlandó rá. Fél óra csúsztatást ki tudok kényszeríteni Robot -tal, de aztán mindenképpen aktiválódik a lock. Úgyhogy, marad az, hogy saját lockscreen -t faragsz.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Dr Bubo #5080 üzenetére
Üdv!
Hogyha az SMS kezelő appod nem támogatja valahogy (amit kétlek), akkor max autoinputtal, vagy valami érintésszimuláló megoldással tudod megtenni....
Bár jobban belegondolva volt pl a rootos keyguard kapcsoló, ami egy sms-t várt és ha megérkezett az sms az adott szöveggel, akkor feloldotta a telót. Na az képes volt kitörölni az SMS-t egyből pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HTC ONE / 0 perces
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest