- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Adamo_sx #7635 üzenetére
ok, nálam elindul a spotify, sztem az autórádió indítja a lejátszást, a telefon meg a legutolsó zenelejátszó appot nyitja meg. Még nem tudja az android autót az autórádió.
Van 12V-os késleltető áramkör készen is (meg nem annyira bonyolult csinálni sem, ha van kis barkácskedv), olyan mint a wc-ben a ventillátor késleltető, csak 12V-os..
De értem, hogy ezt taskerrel kell megoldaniEngem az érdekelne, mikor lehet a samsung telefonok üzemmódjait lekérdezni, illetve váltani taskerből. Vagy lehet, csak még én nem tudom hogyan?
-
bacus
őstag
válasz
Adamo_sx #7632 üzenetére
Vagy veszel egy bármilyen bt-os kütyüt, amit bekötsz és nem kapcsolja le az indítózás, azt figyeled, hogy az közelben van e.
Egyébként nem tudom, miért kell ehhez profil, amikor én beülök az autóba, akkor a telefon rákapcsolódik az autórádióra és pont így működik ahogy leírtad, csak nem lövi ki az appokat. Pl el szoktam felejteni, ha megállok és telefonban vagyok, hogy leállításkor megszűnik a kihangosító, de ilyenkor vagy visszafordítom a gyujtást és max 3-4mp ami kiesik, vagy rányomok a telefonon a kihangosító gombra vagy a fülemhez kapom a telót.
-
nfsu17
veterán
válasz
Adamo_sx #7630 üzenetére
Késleltetéssel nem lenne jó?
"Wait" task...mondjuk 6secÍgy nézne ki:
autó csatlakozik: ACC állás: jelen esetben (most) már indulnak is az appjaid (amit nem szeretnél), de ezek elé betennénk a "wait: 6s"-ot, szóval nem indulna semmi...tehát nem szól a zene, nem indul a waze.
Ugyan az ACC állás után pár sec-ig lecsatlakozik a teló, de ez nem gáz, mert úgysem indultak el az appok, te nem veszel ebből észre semmit (zene nem akad meg, stb).
Az, hogy a teló a háttérben mit csatlakozik fel/le, és mikor, az ugysem zavar senkit.
Majd újra csatlakozik a teló (motor jár), ezért megint elindul a profil, benne a 6s-el, de ezt ki kell várnod, és utána már indul is a zene+waze.
Biztos van ennél szebb megoldás is, de én már annak is tudok örülni, ha vmi működik bárhogy is. -
nfsu17
veterán
válasz
Adamo_sx #7623 üzenetére
Én is így akarom, csak a Pulsar a zenés app.
A Taskernek "nincs korlátozva" az akku az akksikímélő beállítások között. Még lakatolva is van.Hazaértem, elindítottam a Taskert, hogy legyen a memóriában, majd egy óra múlva visszamentem a kocsihoz és továbbra sem indult a zene. Eddig működött.
Megint rá kell néznem mi baja. Ehh. -
spe88
senior tag
válasz
Adamo_sx #7464 üzenetére
Szerintem nem. De ezt be kéne, hogy tudjam állítani, hogy mondjuk ha hívnak csörögjön a teló, de ha Messenger-üziket kapok akkor ne csipogjon folyamatosan.
Más: Olvastam a Taskernetről, ami "linkek" formájában tárolja az adott tasker profilokat, taskokat stb. Nincs valami közös adatbázis, ahonnan tudnák mások által megalkotott és általuk szabadon használható Tasker-profilokat, -taskokat stb. letölteni? Azt hittem ez a Taskernet erre való, de közben rájöttem, hogy csak egy felhőszolgáltatás.
-
Somatom
veterán
válasz
Adamo_sx #7284 üzenetére
Ehhez kéne neki egy ADB -s engedély:
adb shell pm grant net.dinglisch.android.taskerm android.permission.READ_LOGS
adb shell am force-stop net.dinglisch.android.taskerm
Azt olvasom, hogy az 5.9.2 tud ADB shellparancsot futtatni úgy, hogy az ADB Wifit tulképp "visszairányítja" saját magára. Akkor a log olvasásához szükséges engedélyt is meg tudná adni saját magának. A kérdés az, hogy ezt hogyan lehet összehozni? -
bacus
őstag
válasz
Adamo_sx #7267 üzenetére
Egy kb 1 éves bejegyzés találtam a fejlesztőtől, hogy ezt az accessibility service hibája..
A 10-es androidnál rengeteg új ADB-vel kiadható engedély van, azokat megadtad neki?
Itt van pár -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Adamo_sx #6676 üzenetére
Úgy néz ki, sikerült megoldani a Wifi Near problémát: Az nem elég, hogy a hálózatkeresés mindig aktív be legyen kapcsolva a Wifi beállítások között, szüksége van a Taskernek a helymeghatározáshoz való hozzáférésre is. Ha azt is bekapcsolom, akkor működik.
(Az más kérdés, hogy ez hogyan kapcsolódott ki, hiszen korábban sokáig működött ez nálam, ezért feltételezem, hogy ez az engedélye korábban megvolt... de ezt már nem akarom kideríteni...) -
HREH
senior tag
válasz
Adamo_sx #6676 üzenetére
Nekem volt ilyesmi problémám, a Beállítások > Tartózkodási hely > Beolvasás menüpontban a Wi-Fi- és a BT-alapú keresés is ki volt kapcsolva, az előbbi bekapcsolása után ment rendesen (egy ideig, mert egy pár nap után teljesen kiszámíthatatlanul kezdett működni, szóval inkább kerestem rá másféle megoldást.)
(#6675) Somatom: Nekem nincs vele tapasztaltom, de AutoInput-tal elvileg bármilyen BT gomb rávehető arra, hogy gombnyomásra megadott taskot hajtson végre a teló.
-
bexinho23
őstag
válasz
Adamo_sx #5114 üzenetére
De, eredetileg úgy volt. Aztán előjött az említett probléma. Gondoltam megpróbálom fapados megoldással, de mivel ugyanaz volt a probléma, ezért így hagytam... Viszont ha működik ez a megoldás (és miért ne működne), akkor ismét az exit task-os megoldást fogom alkalmazni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Adamo_sx #4539 üzenetére
nállam 30/28 a müködési arány.
Viszont most az a bibi hogy vizszintes állapotban is kapcsolgatja,tehát ha pl zsebemben van.
Hiába állitom be hogy State→Sensor→Face up,akkor is müködik ha pl vízszintesen van.
De majd még kisérletezgetek vele
Persze ha nem lesz jó,akkor sem omlik össze a világ.
Bár a szakmai topikban rákérdeztem arra hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy a "MENU" gomb ellása azt amit a "POWER" gomb,vagyis hogy kikapcsolt képernyő esetén az is feltudja éleszteni a kijelzőt. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Adamo_sx #4529 üzenetére
Hm, revídiálom az előző hozzászólásomat annyiban, hogy néha működik: kikapcsolt képernyőnél letakarom a közelség szenzort és indul is az "autovoice listening...." (ezt csinálja az egyik profil, tehát ez lenne az elvárt működés) Azonban 5 perccel később nem reagál sehogy kikapcsolt képernyőnél, megint máskor igen... Lehet, hogy a "Keep device awake" beállítás is kellene, de ott meg tartok az akksi fogyasztástól...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest