- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Ismerős lehet az iQOO Pad6 Pro
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
9-en, 10-en is. A profilhoz hozzáadsz még egy BT connected-et.
-
B@ldrick
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni a Tasker használatához. Egyetlen dolgot szeretnék csak, hogy felolvassa a bejövő hívók nevét, ha szerepel a telefonkönyvbemben. Találtam erről egy videót, ami egy régi változatáhotz készült, ezért elakadtam . Az internetes használati utasítás sem ér számomra sokat, mert nagyon szerény a nyelvtudásom, s a rengeteg opció közt teljesen elveszek.
-
B@ldrick
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésemA tegnapi nap folyamán sajnos az egyik telefonomon FR-t kelett csinálni.
Így sajnos elvesztek a profilok...taskok stb.Viszont a másik telefonon megvannak ugyan azok a dolgok jórészt.
Mindkettő Tasker 4.9u4
Ha a Tasker mappát kompletten átmásolom az lehet megoldás?
Csinálj data/backupot vidd át és restore.
5-ös nálatok is lassan tölti be a profilokat megnyitáskor? -
B@ldrick
aktív tag
Üdv. Hogy tudnám megoldani, hogy ha bekapcsolom a wifit kézzel akkor az 5GHz-es SSID-re kapcsolódjon mert mindig a 2G-set találja meg előbb. Csak akkor kapcsolódjon 2G-re ha az 5G jelszintje alacsony. Wifi connect pluginnal próbálom de nem csinálja, Ha berakok 2 sec wait-et akkor előbb felmegy 2g-re majd átvált 5-re, de ez se legyen. Persze ha nem vagyok otthon akkor is kapcsolódjon a mentett wifi-kre ezért nem állíthatom be fixen az 5GHz-es sávot.
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok!
Akartam csinálni egy hívásértesítő cuccost, ami csak akkor áll le, ha már nincs elmulasztott hívásom, de nem enged csak "kilépő" taskot hozzáadni, így nem tudom leállítani az 5 percenként ismétlődő jelzést. Mivel lenne érdemes megkerülni, vagy hogy lehetne "kimeneti" taskot hozzáadni
Nálam ez működik. Nem túl elegáns mert meg kell nyitni a telefon app-ot a törléshez.
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Szia!
Én már rég nem használok Zoopert, de abban a verzióban, amit én használtam, nem volt erre lehetőség. Akkor gondolom mét most sincsen...

Viszont, ha a Zooper támogat custom betűtípusokat, akkor csinálhatod azt, mint @slice' annó (igen leleményes megoldás
), hogy az ikonokat betűnként felveszed és a JS taskban csinálsz egy switch-et, amibe deklarálod, h ha pl stormy az idő, akkor az 'a' betűt tegye a változóba. A zooperes betűtípus pedig a helyett egy stormy icon-t fog behozni. 
Ui.: mint mondtam, nem tudom, h ez működőképes workaround (nah, magyarul nem jut eszembe) e...

Az "a" betűbe átfordítást megcsinálta, csak a betűtípus kellene hozzá. Most zooperben felvettem 10 képet ahol a változó értéke alapján jelenítem meg a megfelelő ikont.
-
B@ldrick
aktív tag
Szia!
Én már rég nem használok Zoopert, de abban a verzióban, amit én használtam, nem volt erre lehetőség. Akkor gondolom mét most sincsen...

Viszont, ha a Zooper támogat custom betűtípusokat, akkor csinálhatod azt, mint @slice' annó (igen leleményes megoldás
), hogy az ikonokat betűnként felveszed és a JS taskban csinálsz egy switch-et, amibe deklarálod, h ha pl stormy az idő, akkor az 'a' betűt tegye a változóba. A zooperes betűtípus pedig a helyett egy stormy icon-t fog behozni. 
Ui.: mint mondtam, nem tudom, h ez működőképes workaround (nah, magyarul nem jut eszembe) e...

Köszi. Egyelőre még nem tiszta a megvalósítás de próbálkozom majd vele. Vagy megvárom míg slice erre jár

-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Köszi. Kipróbáltam a fenti variable section-nal, így egyszerűbb mivel fix poziciótól kell szétszedni 4 változóba. Most már csak a TTS-nek kéne megszólalnia ha alszik a teló, 5.0.2-m van és nem akarja, hozzáférhetőség be és a reduce resource usage ki van szedve viszont nem eszköz gazda, se a secure settings. A gps-t sem kapcsolja.
GPS secure settings-en keresztül megoldva. Csörgés közbeni hívó bemondása pedig működik a say respect audio focus pipa kivételével.
-
B@ldrick
aktív tag
Rakd el egy másik változóba és azt splitteld. Ha mondjuk van egy %valami változód, akkor a %valami1 lesz az első 2 elem, a %valami2 a második 2 elem, stb. Ezt követően egy FOR ciklusba berakod a Say-t és felolvastatod egymás után.
E-Robot-ba nem tudom, hogy hogyan van, de kétlem, hogy túl egyszerű lenne.
Köszi. Kipróbáltam a fenti variable section-nal, így egyszerűbb mivel fix poziciótól kell szétszedni 4 változóba. Most már csak a TTS-nek kéne megszólalnia ha alszik a teló, 5.0.2-m van és nem akarja, hozzáférhetőség be és a reduce resource usage ki van szedve viszont nem eszköz gazda, se a secure settings. A gps-t sem kapcsolja.
-
B@ldrick
aktív tag
Ja és a TTS csak akkor olvas fel ha éber a teló, pedig hívásnál feléled. Mit kéne beállítanom? Köszi
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám az %SMSRB-ből (password is: 12345678) kettesével a számokat felolvastatni? Splittelem :-nál és valahogy tömbbe pakolom a kétjegyű számokat majd 4db say? E-robotban egyszerű.
-
B@ldrick
aktív tag
Mondjon bárki bármit ezt nem lehet megoldani!

A cella azonosítóhoz kapcsolódó feltétel STATE típusú azaz (szerintem rosszul) állapotot monitoroz. Azaz rakhatok én hozzá bármilyen TASK-okat amik vezérlik a wifit, hangerőt, kijelzőt...stb. ha lakáson belül rámegyek bármelyik másik cellára akkor a feltétel megszűnik, azaz változik az állapot és azonnal ugrik az összes lefuttatott TASK és visszaáll a készülék az előző állapotra azaz a profil kikapcsol!
Úgy lehetne működésre bírni, hogy ha nem állapotot vizsgálna, hanem mint a már említett Llama impulzus szerűen az adott cellába érkezéskor lefuttatná a kapcsolódó TASK-okat és kész. Ebből az állapotból egy másik Profillal lehetne kibillenteni. Pl.:
1 profil. Ha teljesül a feltétel azaz belépek az adott cellába akkor bekapcsolja a wifit és elvégzi az összes többi még kívánt feladatot. Idő közben hiába vált cellát lakáson belül a készülékem, a profillal bekapcsolt dolgok úgy maradnak egészen addig míg a 2es profil ki nem kapcsolja, meg nem változtatja azokat.
2 profil. Ha a wifi nem csatlakozik az otthoni hálózatomhoz akkor lefuttatja a WIFI Off Taskot a hozzá kapcsolódó többi kívánt más feladattal.
Ennyi lenne a cél !

Akkor miért nem Lllama ha az tudja? Azért mert hiába van jól megcsinálva benne a feladat egyszer működik, egyszer nem
Ez a program jó lenne, mert tényleg akkor indítja a kért feladatot amikor kell...csak éppen fennáll a fenti probléma ami miatt így használhatatlan.Próbáld ki az E-Robot-ot, az eseményvezérelt filózófiát követ. Tasker-t inkább folyamatvezéreltnek mondanám.
-
B@ldrick
aktív tag
Mert hivatalosan nem támogatott, csak Cyanogen rom-on.
Ettől függetlenül szokott működni sok telefonon stock rom-on is, de ha mégse, hát ez van.(#1861) B@ldrick
Nem látom indokoltnak ezt a fogyasztást, custom rom-ot használsz?Amúgy van state típusú context a display-re, elég egy profil is így.
Több módon is felhasználod a Task-okat, vagy miért bontottad szét ilyen változósdi módon a profilokat?
NFC egyszerűen nincs a telefonodon, vagy csak nem akarod használni?
Ismerek még egy remek trükköt a kiváltására, ami hasonló elven működik:
használd az iránytűt!
Tasker tudja monitorozni a mágneses térerősséget, így akár egy kis darab mágnessel is tudsz aktiválni.Köszi a választ. Gyári 4.2.2. én sem értem miért csinálhatja, most éjjelre visszatértem Llámára és 5%-ot esett csak.
Saját kútfőből erre futotta

Nem tudnád nekem esetleg leprogramozni:3 cellahely elhagyásakor BT be, legfeljebb felélesztem mindig a kijelzőt és wifit otthon kijelző be-re, milyen profilhoz, milyen taskok kellenek. Sokat segítene az alapok megértéséhez.
de átolvasom az írásod is. (20120911 profilodat nem látja betöltetni, gondolom a verziója régebbi)
Nincs matricám és övtokban hordom mindig aminek van mágnese, rázkódás se nagyon van... -
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Most ismerkedem a progival, de lehet valamit rosszul csinálok mert egy éjszaka alatt 25% akku-t leszívott és 70-szer ébresztette a telót. Tasker 7%-ot eszik reggel óta. Pedig használni szeretném, ez azt csinálja amit mondok neki, a Llama nem mindig kapcsolja be kijelző on-ra a wifit.
Beállítottam, hogy a cellainfó alapján egy változót állítson, ezt a változót figyelve kapcsolja a Bluetooth-t. És a kijelzőt bekapcsolom akkor indítsa a wifit. Illetve a wifi-be tasknál megadtam feltételnek ha otthon=1 vagyok.
Mit ronthatok el?
Kép
===
Azt akarom megoldani NFC nélkül, hogy amikor beülök az autóba akkor a bluetooth-os kihangosító és a telefon összecsatlakozzanak automatikusan, amikor kiszállok BT off. Llama-ban és E-robotban beállítottam hogy 3 hely cellaelhagyásakor végezze el a BT bekapcsolást és egy másik parancsban a helyre érkezéskor a kikapcsolást. Sajnos egyik progi sem akarja érzékelni a cellaváltásokat ha nem megy a kijelző. Vagy van erre más módszer esetleg a Tasker-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5070 TI 16GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.04.10. -ig - Eladó!
- Eladó - DELL Inspiron, DELL Latitude, HP EliteDesk, DELL PowerEdge R630
- HP 14-dk0009nh FHD IPS Ryzen 3200U Radeon 530 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Garmin Instinct 2 solar
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- iPhone 15 Plus 512GB Pink- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5301
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Ez a program jó lenne, mert tényleg akkor indítja a kért feladatot amikor kell...csak éppen fennáll a fenti probléma ami miatt így használhatatlan.