- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ezt szeretném megoldani: kellene egy Widget, amit, ha megnyomok, visszaszámol 1 óra 58 percet, és utána a telefon figyelmeztet. (rezgés, hang, mindegy.) Az lenne a legjobb, ha a widgeten is látnám, hogy mennyi van még hátra az 1 óra 58 percből. (igazából jó lenne a notification bar-ban is.) Ehhez van valami ötlet? Ilyesmit még nem csináltam.
-
icemad
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Samsungnál már volt olyan gondom, hogy a mobilnet, és a wifi is ki volt kapcsolva, mégis jöttek az üzenetek az éjszaka közepén. Asszem a hely beállításoknál kellett kikapcsolni a wifi keresést. Egyébként valamelyik srác már megoldotta, csak nem tudom, hogy s6, s6 edge topikban, vagy az xda-n olvastam.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Nálam a tasker nem tudja pl. kapcsolgatni a mobilnetet és a GPS-t marshmallow alatt. Meg eddig használtam egy taskot, ami reggel 8-tól este 6-ig minden órában sípolt kettőt. 5.1.1-en jó volt, de mióta frissítettem 6.0.1-re azóta vagy sípol vagy nem. Itt valami hangerő állítási probléma lehet. Automagic programmal lehet pl kapcsolgatni a GPS-t és a netet?
Ha cikket nem is írsz, egy fórumtémát nyithatnál, hogy ne itt offoljunk. -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack
üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy az emaileket azonnal megkapjam, ha wifin vagyok, de ha mobilnetet használok, akkor csak 15 percenként szinkronizáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 12700K
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest