- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ebegab92 #29553 üzenetére
Azt tudod hogy ha ezt valóban megrendelted, akkor a cég esetleges szállításakor illik egyenlíteni? Igaz elállhatsz a vásárlástól, de azért ilyen dolgok előtt nem árt az apróbetűs részt elolvasni mert simán lehet benne pölö az ár x%-a mint adminisztrációs költség, amit nem fizetnek vissza...
Amúgy vicces elírás. -
-
-
-
-
-
-
ST05
őstag
válasz
ebegab92 #27001 üzenetére
jaj be etettek ezzel az ivy melegedés témával?
én folyamat követem a topicot, meg a sandy-t is,
sandy-kel is elérik ugyanazon hőfokokat,, max náhény ffokkal kevesebb, de lassabb is ugye,
csak megsúgom ,hogy schyte ninjákkal , majdnemhogy passzivan( nyomatjuk/ják egy csomóan, én speciel mini ninjával 700 as fordulaton, és nem lép 55 fok fölé, ha csak nem tépem szét a száját a 3570k nak, -
Rick4
félisten
válasz
ebegab92 #27025 üzenetére
Az, hogy a 100W-os osztályba tartozik, nem biztos, hogy 100W-ot eszik. Egész más tészta, nem lehet rámondani, hogy egyiket vedd, másikat vedd, ugyanis a benne lévő multimédiás képesség kb egy ati 5670-essel van egy szinten, vagyis ha egy konvertálásnál tudsz 3 másodpercet várni, akkor a proci áráért tulajdonképp egy 12-14K-s videokártyát is kaptál, ha ez kevés, vegyél külön vga-t és egy intel procit...
Nekem A10-5700-asom van, amire kell arra tökéletes, nem akad, jól szalad, és a konnektorból kemény 42W-ot fogyaszt, ha ütöm-vágom, akkor 50-et. -
tixem
addikt
válasz
ebegab92 #26962 üzenetére
hát nemtom én nem vettem észre hogy pangana, a konfigom ahogy feltettem 3 napra rá a fix áron lett is rá vevő és el is vitte. De szerintem a ritka kivételbe tartozok ezzel
vaterán fent van? ott sokkal drágábban el lehet adni mint itt ahol nagyrészt technokrata a vásárló közönség.
-
Rawulf
őstag
válasz
ebegab92 #26962 üzenetére
Ez így nem egészen igaz.
Két vásárlói rétegre tagozódott szinte teljesen a magyar nép.
Akinek telne rá, az már újabb cuccot akar. Aki pedig meg szeretné venni, az nem akar ennyit érte adni.
Pl. a két magos használt gépek a cégnél már december közepe óta hiánycikknek számítanak.
Ne feledd el azt sem, hogy ha nem tudsz számlát adni, akkor bizony olcsóbban kell adni.
Ismerek olyat, aki talán megvenné az alaplapodat és procidat, de csak 20k alatti áron. -
-
Rick4
félisten
válasz
ebegab92 #26320 üzenetére
Itt van mellettem egy thermaltake armor A30-as házban, talán annyi a titoko, hogy a cpuhűtőtől kb 15 centire van egy 20-22 centis venti ami szépen nyomja be neki a levegőt, bár a szobában is 22°C van....
Ráadásul most nézem, aida64 hazudott, coretemp meg pontosabb, bizony elég meleg ez már, egy jó sörnél is melegebb...
-
LÁZ
addikt
válasz
ebegab92 #26285 üzenetére
inkább csak látszik az alagút vége
-
-
finest
addikt
válasz
ebegab92 #25856 üzenetére
Átnevezett 630M, 180 ropiért a hülyének is megéri. WOW, micsoda demo: [link] Részletes specifikációk: http://promo-a-nap.blogspot.hu/2013/01/medion-akoya-p7818-md-99160-notebook.html - 2xUSB 3.0, második 2.5" -os merevlemez hely, annyira nem is gáz. Leszámítva, h noname.
-
-
tixem
addikt
válasz
ebegab92 #25527 üzenetére
Kb ez volt itt is
szobám nagy ablaka bele volt rohadva a keretébe, és a 2 üveg közt be volt párásodva így ki se lehetett látni konkrétan. Fasza
konyhaablak bukója egyszer nem úgy működött ahogy kellett volna, még szerencse hogy el tudtuk kapni, különben szarrá törte volna a zsírt új konyhabútort.
De most már frankó kis ablakaink lettek, 3 rétegű üveg meg 5 vagy nemtom hány cellás keretValamint az előszobában a wc és a fürdő közt egy villanydoboz felújítás közben kigyulladt. gyorsa mindent lekapcsol, szomszéd villanyszerelő (micsoda mázli
gyors megcsinálta. Még jó hogy így csinálta,ha nem vagyunk otthon leég a zárószint
ugyanígy felújítás közben az előszobában valami miatt a plafont megbontották, és konkrétan ki lehetett látni a tetőre, vagyis az szép kék égre
Egy jó célzóérzékkel megáldott madár akár be is küldhetett volna egy csomagot ha akar, akkora rés volt körbe a fal mentén
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #25521 üzenetére
Meg Pentium 4-es szörnyeteg is eladó!
-
Rawulf
őstag
válasz
ebegab92 #25428 üzenetére
Bocs, elírtam a linket:
http://s232.beta.photobucket.com/user/Rawulf/library/Colorful -
-
Rawulf
őstag
-
-
-
-
-
Rawulf
őstag
válasz
ebegab92 #23331 üzenetére
Én ennyiért kapom: 899yüan+dhl+paypal (+áfa, mert rajta vagyok a Kubatov listán.)
De nem ennyibe kerül.
Átlag kereskedő 1200yüan + haszon + paypal + posta (+áfa, ha te is rajta vagy a Kubatov listán.)ebegab92 : átlag ember akkor vesz kínai telefont, ha olcsót akar.
Az olcsó telefon = GAGYI.
Attól, hogy kínai, még nem biztos, hogy gagyi.
(Amúgy amit nem Kína gyárt, az hamis.) -
vmi
tag
válasz
ebegab92 #23160 üzenetére
Ment a pü.
Más: látom nagyon nem akart senki se segíteni, vagy nem tudott szóval az már lényegtelen. Most már télleg elcserélném a Thermaltake 500 wattos tápomat mert már nem kell a leépített gépemnek, két hibája van. Még pedig az hogy két db sata csatiján eltört a műanyag. Harisnyázott.
Szóval cserélném kisebb tápra mondjuk 350-esre ami annyira nem noname. Vagy 400 wattosra. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest