- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
totya694 #27769 üzenetére
Ami meg egyszerűen felháborító,hogy bár ingyenesen letölthető a Pinball FX2 nevű játékuk (kb. csak ezt vártam a Win 8-ban
),adnak 1 azaz kemény egy nyamvadt asztalt,a többit vedd meg...Elképesztő...
Még ha 3-4 asztal lenne,akkor egye fene,de ki játszik csak egy asztalon?Akkor menjen pontokért a vásárlás,meg oldalt valami reklám,de én egy ilyenért nem adnék ki pénzt...A metro tényleg katasztrófa,húzogasd állandóan oldalra az egeret,ha valamit akarsz.Meg nem 1 perc alatt jöttem rá,hogy hogy találom meg a Paintet,Számológépet,és egyéb alap programokat
-
LÁZ
addikt
válasz
totya694 #27708 üzenetére
sztem leginkább semmire se gondolnak....max arra, hogy utána beirják twitteren, hogy úúúúúúúúúú néddmá 'megcsókoltam egy naomit-hejdit' , mennyire kúúl vagyok.
@sss: végülis logikus
btw, én azért lehet átugranék, ha esetleg segiteni kellene megyet magozni, vagy mi ilyesmi
-
Frenky89
addikt
válasz
totya694 #27571 üzenetére
Köszönöm!
pmheros: Neked is!
Ezt a sávszélességgel való partizánkodás meg a garantált hangyaf*sznyi értékekkel való takarózást annyira gyűlölöm.
Invitel-nél is 15/0,9, ami maximum 12-13/0,7-0,8. Máshol meg annyit adnak ők is amennyi a csövön kifér és nincs ez az ADSL-es 80-85%-os parasztkodás.
Viszon a tapasztalatok alapján a jelenlegi 10/0,5-ből, ami marad az 99%-ban megvan és nem kell hosszasan telefonálgatni érte. -
macilaci78
nagyúr
válasz
totya694 #26816 üzenetére
Én rutinosabb voltam. Ügynöknek volt 22 beírt telefonszáma, így elég volt egyhez rendelni egy "üres" csengőhangot...
Ezt az orvosi műszerre vizsgálatot eladni akaró hideg hívásos fasságot én is csináltam 2 hétig. Meg volt a megboldogult Emitelnek is ilyen ákciója. Ki volt adva, hogy csak az előfizetővel lehet beszélni. 80 éves mammer szól a kertben kapáló urának, hogy okvetlenül vele akarnak beszélni. Pár perccel később lihegő öblös férfihang: "Nem érdekel!" és lecsapta.
Kinek jó ez?
-
válasz
totya694 #26013 üzenetére
A használt téli gummával nincs gond, ha megválogatja az ember mit vesz. Nekem mindig használt van, mert én 5-6 mm-nél dobom még a használtat is. Megveszem 1 de max 2 szezon oszt kuka. Érdekes hogy nekem soha nem volt még bajom télen megállással v hóval. A mostani téli gummám Continental , 7 mm, és a 4 volt 50k. Nem szálszakadt, nem elfékezett, és istenkirály volt nemrég romániában is, ahol bezony vót hó-jég.
-
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #25957 üzenetére
Kínai tesóm
lefotózta a kedvemért, mielőtt útnak indítaná.
Mégis mit meséljek róla? JiaYu G3 telefon. Silver, azaz ezüst színben. Érdekes, hogy a gyártó műanyag dobozba csomagolja. Türelmesen megvárom, hogy megérkezzen.
Ahhoz képest, amennyit idehaza várnak az emberek egy műtétre, a 3 hónap nem is tűnik olyan soknak. -
Syl
nagyúr
válasz
totya694 #25919 üzenetére
németbe rengeteg MEDION cucc van és az Aldi a forgalmazójuk
Ezen nem kell csodálkozni. Az Aldi több mint ötven, a Medion pedig harminc éves cég. Nem tegnap alakult kínai összeszerelő műhely.
(#25918) ErőVarázsló
MEDION eredetileg angol szórakoztató elektronikai cég
Német lesz az az angol.
-
-
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #25278 üzenetére
Na mesélj; látom jó tapasztalatod lehet
Közben ezt a gyöngyszemet találtam. Roppant szórakoztató olvasmány -
ebegab92
senior tag
-
válasz
totya694 #20970 üzenetére
Jaja, de sajnos ez is ilyen EU lázálom, hogy a kötött pályát támogatják csak, ezért nem játszik a busz. Sajnos ez van, debilis tehetetlen mindenkori kormányunk (pártállástól függetlenül) nem képes semmi ilyesmit finanszírozni, ha bármi épül azt az EU fizeti, de azt is természetesen rosszul elosztva és értelmetlenül...
-
válasz
totya694 #20965 üzenetére
Azt azért nem mondanám, mert az új villamossal nagyon megnyúlt volna a lámpaváltás, de így, hogy megvan az autópálya és csak akkor jön erre pár eltévedt román, ha nem frissített a GPS-én
, már felesleges a lámpázás, sima körforgalomként is működhetne sokkal gyorsabban...
-
-
proper
őstag
válasz
totya694 #20931 üzenetére
nem kell fél évet várni
ez asrockból szerintem 15k kategoria lesz de még a gigabyte-ot is megkockáztatnám -
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #20903 üzenetére
Végre egy bölcs mondat!
A dual sim android fórumban is már árakat követelnem rajtam. ÁÁÁÁÁÁ.
Bitpork-ot idézve: "Kellett ez nekem?"
---> Itt leírtam, hogy nézne ki a folyamat.
Zenithink-et unokahúgomnak is akarok intézni.
Ha beindul a dolog, akkor igyekszem legalább havonta egy listát kérni árakkal és ha a könyveléssel egyeztettem, akkor pontos képlet is meglesz az árkalkulációra. -
Attix82
addikt
válasz
totya694 #20865 üzenetére
Nem ez a gond, nyugodtan vegye azt mindenki amit....de a rendőr, hogy lehetett ilyen buta, hogy elé áll....én speciál követtem volna, erősítést kérek. Aztán valahogy biztos meg lehetett volna állítani, max kifogy az üzemanyag a 20-30 l fogyasztás miatt
Nem hiszem, hogy ezt tanítják, hogy állj elé az autónak, mert biztos nem fog elütni.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
totya694 #20371 üzenetére
Nem tudom ennek a hangszórón hallható hangja milyen szintet képvisel egy régi Audigy2-höz képest, (egy realtek chipes alaplalpi hangkártya gagyi de nagyon) és lehet nem túl szerencsés az az egy slot a bővítésnek. Az elvi különbségen túl lehet valami mérhető- észlehető egy Gigabyte-Asus-Asrock teljesítménye- képességei között?
-
-
-
-
-
madstunt
addikt
válasz
totya694 #17851 üzenetére
póttelefonom egy Ericsson A2628
Amúgy egy Samsung P1000 galaxy tabot használok mobiltelefonként
hát nem tudom titeket miféle S&M fétis fertőzött meg, mikor olyan mobilom volt ami nem, fagyogatot, és nem restartolgatott, komolyabb bugoktól mentes volt, akkor nem untam, sőt imádtam a nokia n900-amat. Egy mobil avval adjon "izgalmat", változatosságot, stb, hogy sok-sok feature és lehetőség van benne, ne avval, hogy naponta többször felnyomja a vérnyomásom a szarságaival ;-) -
fero02
nagyúr
válasz
totya694 #17498 üzenetére
Én is csak pislogtam, mikor először szétszedtem, hogy tettek rá egy 4 cm-es ventit.
Kurva hangos, és 2 üzemóra után csapás lett. Azt kukáztam és vettem helyette egy 6 cm-est és az oldallapra csavaroztam. Így már jó lesz, mert magára a lapra is csinál kis szelet, a borda is kap és a vinyóhoz is eljut. Csak még kellene szereznem egy olyan átalakítót, mint amit pl a Zalman is gyártott, hogy leveszi a 3 pin-es alaplapi venti csatlakozó feszültségét. -
macilaci78
nagyúr
válasz
totya694 #14750 üzenetére
Lesajnálom. Olcsó, nagyon elterjedt, mindennel kompatibilis, kis helyen elfér, bontás nélkül beszerezhető, relatíve nagy adatsűrűséget ad.
Nem létfontosságú dolgokat kell rajta tartani, back upolni kell sűrűn róla, de mobil adattárak között fizikai méret/kapacitás arányban kurva jó. 64GB microSDkártya vs 13 db DVD-RWlemez. Adatbiztonságban, írási-olvasási sebességben közel azonos, mobilitásban, használhatóságban messze ráver. És a DVD-szabvány azóta is dívik.
Volt olyan kezdeményezés, hogy a műsoros audiolemezeket SD, microSD-kártyán adják ki, mert egyrészt a mobil CD-lejátszók is kikoptak, másrészt elterjedtek a microSD-t fogadó mp3-játékosok.És ha kivégzik, mit használnak a mobil szegmensben. Nem csak telefon, de PNA, PDA, GPS, stb... A fixen telepített, forrasztott flash-chipet? Az aztán előrelépés lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest