- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #32429 üzenetére
Tegnapelőtt voltam estefelé Pesten hasonló érzésem volt mint itt, a Váci úton mindenki streetracing stílusban nyomta, ment a verseny lámpától lámpáig... Egy kis kocka Corsa nagyon át lehetett építve, olyat gyorsult 0-100-ig, hogy nem érte utol senki...
Tegnap este meg a Nyugati tér mellett ültünk egy kis kávézóban, a köcsög motorosok úgy húzgálták a gázt, hogy nem értettük egymás szavát mikor arra jöttek, nem mellesleg egykeréken közlekedtek.... De ez úgy látszik csak nekem volt szokatlan..A Clark Ádám térhez vezető alagút meg olyan keskeny mint az állat, nem tudom hogy mert ott szembe menni így, totál felelőtlen, mivel nem versenypályán van, akármikor akármelyik mazsi elékormányozhat.... És ez a régi M5 nem törik túl jól...
-
Rhino666
addikt
válasz
Rawulf #32429 üzenetére
A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:
Rendszám: OOM-500
Gyártmány: BMW
Típus: M560
Szin: SZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van -
ebegab92
senior tag
-
-
válasz
Rawulf #32066 üzenetére
Úgy látom kicsit ki kell fejtenem bővebben a tapasztalataimat.
Sógorom külföldön él és állandóan a hazai változásokra kíváncsi így senki ne lepődjön meg a fényképezők db számán.
-első gép egy Canon PowerShot A510 kb. 2 éves korára elektronikája behülyült(hol fotózott hol nem,aksikat leszívta,vaku behalt)
-második egy Nikon coolpix L19 itthon vásárolt gép (szintén elektronika hibás lett hasonló bajokkal mint az első)
-harmadik egy nyeremény gép volt Fujifilm Finepix Z (ezt nagyon szerettem jó kis gép volt lapos aksival mint a telókba és jó energia gazdálkodással sógorom kis fia daccból belevágta a fürdő medencéjébe azonnal ki lett kapva aksi ki stb. meghalt ez is)
-negyedik ha már jól bevált a kis Fuji Finepix Z akkor lett még 1 véve abból kiindulva,hogy legalább 2 aksi lesz az újhoz (ami 5000Ft körül van) és 17~19k a gép ára)Az újba fél év után behalt az aksi és természetesen a régi aksija meg már "elöregedett"Ott tartok hogy az én 1999-be gyártott fényképezőm(kodak DC240) amibe 4db ceruza aksi kell és 2008-ba vettem aksistól amiket úgy 3 havonta kell tölteni napi 1-2 kép elsütése mellett(80-90%-ba vakus képek) ez vált be.Csak öreg,csúnya, nagy nehéz gép és vinni én sem szeretem.
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #31982 üzenetére
ha már magyarország 2013:
http://index.hu/belfold/budapest/2013/05/28/flexszel_amputaltak_le_madach_alkarjat/
lehet vasbetonnal kellene kitölteni a köztéri szobrokat, hogy nehezebb legyen ledarabolni őket -
-
ST05
őstag
válasz
Rawulf #31902 üzenetére
ormányos medve?
( 5-7 utód abbol indultam ki )
nyertem valamit?ASUS GTX660 TI-DC2T-2GD5 cserélhető , ha valakinek van asus660 vagy 650ti, vagy hasonlo kisebb beszámba
-
-
-
-
tixem
addikt
-
válasz
Rawulf #31755 üzenetére
Én inkább arra gondolok,hogy mivel "fiú" volt és a "férfiak" nem tűrték meg.Itt falu helyen Pavarottit megszégyenítő előadásokat szoktak tartani sok esetben verekedésbe torkollik az előadás.
Meg közel lakom a falu széléhez és itt még az autók is alacsonyan szállva szoktak belépni a faluba.
-
HuMarc
veterán
válasz
Rawulf #31716 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni a leendő asztronautákat, hogy mi a kedvenc pizzájuk, és abból lefagyasztani egy raklapnyit?
Nekem ez pont ahhoz az esethez hasonlít, amikor az oroszok ceruzát használtak.
Amikor a NASA asztronautákat küldött az űrbe, észrevették, hogy a golyóstoll nem fog anti-gravitációban. Hogy megoldják a problémát, a NASA tudósai egy évtizedet és 12 milliárd (!!!) dollárt áldoztak arra, hogy feltaláljanak egy tollat, ami antigravitációban, fejjel lefelé, víz alatt, és minden felületen tökéletesen fog. Az oroszok ceruzát használtak.
-
Rhino666
addikt
válasz
Rawulf #31686 üzenetére
mSATA SSD-nek hívják és már jó ideje "divat", nekem is olyan lapom (Gigabyte GA-H77-DS3H) van és olyan SSD (64GB ADATA mSATA) is a rendszerlemezem, legalább nem foglalja a helyet (elfér tőle a 2x2TB RAID0 és szellőzik is szépen).
Gigabyte-nál gyakoribb, annak legalább neve is van.
(#31688) Rawulf: Akkor már inkább integrált WiFi. A mini PCIe meg nem csak arra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest