- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #33374 üzenetére
Én köszönöm, hogy nem így tettél!
Múl héten bevittem egy kis kerékpárszerelés fusit a céghez, van állványom, azon ügyködtem. Bejön az egyik melós kolléga
- Fú, de kajak ez a szerelő állvány. Tied?
- Igen.
- Nagyon pöpec. Ezzel már tudsz is otthon fusizni ha bicajt kell valakinek szerelni.
- Áh, nem nagyon!
- Hogy hogy?
- Mert tele van a város Skótokkal, aztán mindenkinek minden ingyen kéne vagy még ha fizetnék jobb lenne.Csak pislogott, meg megmosolyogta, de volt benne egy kis öntudatra ébredés is.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
ViZion #33167 üzenetére
"...Jah, korszar símán cserél mindent, szó nélkül..." És tényleg. Feltúrtam a papírokat, előkerült a számlája; alig több, mint egy órája megjött az új kit.
A folyamat példaértékű: fél órával (azaz 0,5 vagy 30perc) a számla feltöltése után megkaptam az RMA számot, amivel visszaküldhettem Hollandiába. 22.-én feladták Taiwan, ma meg itt van. Ha nem málézok annyit, kb. 2 hét alatt legariztattam. vagy ez csak Mo.-n elképzelhetetlen?Szóval köszönöm a tippet
tényleg: nem érdekel valakit 2x4GB bontatlan, zsír új CMX8GX3M2A1600C9 Corsair RAM?
-
Alg
veterán
válasz
ViZion #33374 üzenetére
vásárlás ELŐTT kell megkérdezni a szakit
Óóóó, az sem ér semmit - hányszor volt már hogy megkérdeztek előtte, és hiába ajánlottam a felújított üzleti gépeket, mégis az lett a vége hogy elmentek a MM-ba és megvették ami a legszebben csillogott
Egyvalaki volt aki megfogadta, azóta is mondogatja milyen jó döntés volt.Aztán egy év múlva nem lehet elmozdítani az asztalról mert lepattant a zsanér, elszállt a szalagkábel...
Miközben a lassan 10 évhez közeledő T500-asom még mindig tökéletesen megy, pedig látott már kólát is nemrég
(egy SSD elférne még bele)
Apropó, láttam itt az apróban T410-est 50 fontért...
(UK, York)
-
mongi
senior tag
válasz
ViZion #33321 üzenetére
És a Gyömrői könyvtárban van a székhelye
Városi Könyvtár Gyömrő
2230 Gyömrő, Szent István utca 25Kander.hu
Tel.: +36 29 747042 (8-16 óra között)
Mobil: +36 20 4530860 (8-16 óra között)
E-mail: ugyfelszolgalat@kander.hu
2230 Gyömrő, Szent István út 25.Legalább műveltek lesznek a cégnél
-
sptkyle
senior tag
válasz
ViZion #33285 üzenetére
Az azért más...
Nekem is van barátom, aki alól hirtelen húzták ki a PC-t, és kellett neki sürgősen valami használható, de anyagilag nem engedhette igazán meg. Mondta 20k-ja van rá. Lett 20k-ból gépe. (bár a másik kb 40-et én tettem hozzá, de arról nem kell tudnia.)
De azért a "Találtam valakit" emberek nemigen szoktak jófejek lenni.
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #33285 üzenetére
locsolópénz, pff.
Van nekem egy haverom, aki egyke gyerek a családban. Annyira el van kényeztetve a rokoni körben (vagyis volt régebben), hogy egy húsvét alkalmával összelocsolt magának egy számítógépet (89.000Ft körül akkortájt)
Tudták, hogy kell neki és mindenkitől úgy kapott a rokonoktól, hogy kijött egy korrekt gép. Ott pislogtunk amikor mesélte. Neki ez tök természetes volt, hogy ennyi pénzt kap. Persze azóta sem teljesen tudja hogyan működik a világ anyagiakban.
-
Speed®
titán
válasz
ViZion #32873 üzenetére
Járt nálam egy pénégy csudagép, ganajolás, +RAM, alaplapi EG2 helyett HD3450, hogy rá tudja kötni a tulaj a HDMIs TVt is alkalomadtán, üzemelt szépen. 2 hét elteltével hív, a kari leégette a monitort..mondom WTF? Tudtommal DSubon nem rohangál sok delej. Gépet elhozta, VGA amperszagú, kiszedve IGPvel megy hibátlanul a technika. Monitorról mutatott képet, valami mezozoikumbeli Belinea, a teteje besüllyedve-elbarnulva..nem akartam sokat magyarázni, rövidre zártam annyival a dolgot, hogy ideje új gépet venni, ha már monitorra is költenie kell..de nem nálam, ha komolyan gondolja, hogy a VGA volt a tettes ;p
-
cbmfan
senior tag
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
ViZion #32617 üzenetére
Ha már a régi cucc problematikája előkerült:
Már nem tudom, sírjak vagy röhögjek-e, amikor olyan kérdés jön, hogy a cuccunk megy-e Linksys WRT54GL-lel. 10 éves a cucc, bőven lejárt mindennemű támogatása - ehhez képest csak ezen a héten 3-an kérdezték... A válasz mindig az volt, hogy megy, de ha nem csak kínlódni szeretne, akkor jobb lenne valami modernebb eszközre beruháznia. Dehát ez olcsó. Jah, csak feleannyiért kapsz mondjuk egy TP-Link TL-WR841N-et, ami már használható is, meg modernebb, meg még gyártói support is van még hozzá. Aztán lőn nagy csodálkozás... Mert a pénzt mindenki csinálni akarja, de hogy 20 dolcsit (vagy ezzel egyenértékű helyi petákot) befektessen, arra már nagyon kevesen gondolnak - inkább előveszik az elfekvőben lévő régi sz..rt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ViZion #32555 üzenetére
Az a resz masik szalon fut.
-
bullseye
addikt
-
-
Syl
nagyúr
válasz
ViZion #32342 üzenetére
Az én lehettem. De nem azt írtam, hogy nem fut rajta, hanem hogy problémás. A CS6 programok (Indesign, Illustrator, Photoshop) fájlkezelő ablakait (open, export, save as) csak nagyítani lehet, kicsinyíteni nem.
szerk.
És ugyanazok a hibák megvoltak 8.1->10 frissítésnél és a tiszta win10 telepítésnél is. -
Hequila
őstag
válasz
ViZion #32298 üzenetére
Régebben történt.
70 körüli hölgy, gépe újra lett telepítve.
Elviszi, 2 óra múlva csörög a telefonom:
- Jó napot! Nemrég hoztam el a gépemet javításból magától, és elfelejtette megmondani az új jelszavamat a fészbukhoz!
- ... a régi jelszóval tetszik tudni belépni, nem változtattam semmit.
- De azzal nem enged be, már sokszor próbáltam. Biztos letörölte a régi jelszavamat, mikor újratelepítette a gépet.
- A jelszó ugyan az, ami volt.
- De higgye már el, hogy azzal nem enged be!
- ... akkor tessék jelszó emlékeztetőt kérni.
- És azt hogy kell?
- ... (szúúúúszá) Ott van a felirat, hogy....A végén természetesen a jelszó emlékeztetőt sem sikerült használni.
A végén persze én voltam a szemét, hogy nem mondom meg az új jelszavát. Ami egy bizonyos szinten jogos is lehetne - hisz a böngészőből valóban kitörlődött - HA! nem előző nap kérdeztem volna rá, hogy a faszbukos fríméles jelszavakat tudja-e? Természetesen magabiztos igen volt a válasz.
-
TA68
őstag
válasz
ViZion #32143 üzenetére
Haver levitte a számítógépet a nappaliba a fölső szintről. Az asszony azt mondta neki, felejtse el, hogy lyukat fúr az utp kábelnek. Ezért összelőttem neki két TP-Link routert WDS hiddal, ami működött is tökéletesen.
Egyszer elment neki a net. Megnézem, modem kuka. Haver beszól a HFC-hez, hogy tönkrement a modem. Oké, küldjük a szakeberünket. Droid kimegy, veszi az irányt a nappaliban lévő számítógép felé.
Haver szól neki, hogy a modem a fölső szobában van. Nem baj, azért ő itt lenn is szétnéz. Széles mosoly terül el az arcán, ebbe a routerbe nincs bedugva a kábel. Haver mondja, nem is kell, mert a emeleti routertől kapja a netet wifin. Hát ő ilyet még nem hallott, de azért nyom egy resetet a routeren. Persze net nincs.
Haver mostmár emelkedett hangon: Ember, lenne szíves az emeleten lévő modemet kicserélni? Droid felhúz az emeletre. Vizsgálódik, kihúz, bedug, modemet végre cseréli. Távoztában még odamegy a lenti géphez és elégedetten mondja: Mondtam, hogy itt kábel nélkül nem lesz net. A havernak itt már kezdett zöldülni a feje. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
válasz
ViZion #32032 üzenetére
A zinternett csodákra képes
-
-PLevi-
senior tag
válasz
ViZion #31790 üzenetére
Kipróbáltam a 15.04-es Lubuntu-val live módban, úgyis szükség van rá az adatok költöztetéséhez. PnP nem műkődik (nagyon meglepődtem volna) és sajnos a beépített driverkereső sem talált hozzá semmit. Mivel a siker közel sem garantált, ebbe a részébe nem fektetek több energiát.
(#31791) jimmy399
Ha van jobb ötleted akkor szívesen fogadom, hidd el, nem jókedvemből teszem.(#31793) azbest
Igen, a végső megoldás valami ilyesmi lesz, de jelenleg csak ez az "ipari hulladék" van. (Mondjuk az idézőjel nem is túl indokolt...)
Már szerda este óta nincs működőképes állapotban, szóval gyorsan kell cselekednem.(#31794) TaaT
Nem preferálom a gányolt rendszereket. Ráadásul nem hinném hogy legális. -
válasz
ViZion #31194 üzenetére
Az volt a kedvencem, amikor egy nagyon buta arcú lány tartott volna valamiről előadást egy gyakon (BME), tanár hozzá a páréves projektort a DSUB csatolós kábellal, a lány pedig még butább arccal kereste a Macbook Airjén a csatlakozót, majd nevetve kijelentette, hogy ilyen nincs a gépén. Mi pedig az arcunkat majd levakartuk, hogy hogyan lehet ennyire sötét...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
ViZion #31194 üzenetére
Vinyorol jut eszembe, hogy osszeraktam egy asztali gepet es olyan hangja volt, mint 1 porszivonak. Gondoltam, hogy az alap amd cpu huto ami biztos ilyen hangos, de hagytam, ugy voltam vele, hogy majd cserelem, amibol nem lett meg mindig semmi, mert amikor bementem az Aquaba venni a laptopba ssd-t, akkor lattam, hogy van egy olcso Kingstone ssd is akcioba, igy inkabb vettem egyet az asztali gepbe is.
Kesobb mar ssd-vel az asztali gepben netezek, amikor hirtelen egy kattanast hallottam es a porszivo hangu gepbol hirtelen egy csendes brummogo cica lett... Na gondoltam most lett annyi a cpu hutonek, de nem, mert amikor amikor sajatgepben megnyitottam a hdd-t, hogy keressek rajta homerseklet figyelo programot, akkor rajottem, hogy a kattanas az volt, hogy a hdd ment alvo modba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest