- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #29841 üzenetére
Nekem is van ilyen ismerősöm, aki az általános iskolát végig ötösökkel végezte, majd a közepet már kéttannyelvűn, most meg külföldön él. Szerintem mindenki ismer olyan gyereket aki játszva szippantja be bármelyik tananyag minden sz@rságát, de egy ovis csoport fele tuti inkább kint focizna, 20% meg építőkockázna és inkább erőlködés a nyelv befogadása mint játék. Persze valahogy mindig az a 3-4 kifejezetten jó tanuló és boldog szülők gyerekei vannak megemlítve akiket mi is ismerünk.
Óvodában a gyerek játsszon és ha tanítanak is még ne tananyagot tanuljon, hanem logikai dolgokat stb.
De mindegy is mert erről külön topikot lehetne nyitni.Hogy on is legyek.
Céghez felvettek most egy gyereket, aki majd műszaki rajzolni fog AutoCad-ben. Hely nincs neki, (mármint asztal géppel), tologatják napok óta mindenhová, de ma kitalálták, hogy na akkor majd megkapja az én gépemet és majd azon fog dolgozni. Kérem, azt a gépet én vettem a saját pénzemből magamnak, mert a cég többi gépe egy lassú sz@r. Jajj, hát akkor mindegy, de most kell neki gép, azt fogja használni. Köszike főnökség. -
törölt tag
válasz
Ebben igazad van. Viszont a focit barátom gólra játszák, nem arra, hogy ki mennyit futott a gólhoz.
Tökmindegy, hogy ez neki könnyű-e vagy sem, 10 éves korára akkor is 4 nyelven tud. Ugyanabban a világban élünk mindannyian.
Szerk: OFF
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
én csak azt akartam mondani fiatalon el kell kezdeni, és nem akkora gond,mert nem tanulásnak veszi.
-
axioma
veterán
válasz
macilaci78 #29820 üzenetére
Hat az eleg ritka, hogy megoldast talalna. Nem olyan feladatot kap, most pl. a Tisza-torol csinalnak csapatban vegyes feladatlapokat, van olyan hogy rajzold le az egyik madarat eletnagysagban es van olyan - ami szinten nem feltetlen talalhato meg betu szerint keresve a kerdest sem - hogy mennyi volt a viztarozo a teli vizszintje a II. utem elott. Olyan magyarbol volt, hogy a kerdest nem fogalmaztak at, es 4-5 egymas utani szot jol kiemelve megvolt a - jellemzoen wikipedias - forras is... De mondhatnam akar az Abacus ujsagot (3-8. osztalyosoknak szolo ujsag, a KoMAL kistesoja) direkte van neten kereses verseny (nem mind direktben gugli, bar mondjuk egy utvonaltervet is megtalalsz azon keresztul is).
Mas kerdes, hogy matekbol amugy se szorul ra, de ha megnezed a matektopikban en elvbol nem szoktam kesz megoldasokat irni a kerdezonek. Pedig ott mar vette a faradsagot es keresett egy topikot ahol adekvat a kerdese... -
Akybron
aktív tag
válasz
macilaci78 #29822 üzenetére
Ez igaz. Az illető a megoldás könyvet sem nyitná ki
-
Akybron
aktív tag
válasz
macilaci78 #29820 üzenetére
Ha esetleg a kereső használatára megtanítják, az nem baj. Kolléganőm középsulis fia képtelen rá hogy beírjon bármit is, inkább kérdezősködik (azt is csak akkor, ha valami számára kellemes kötődik hozzá). Házi feladataival úgy van, hogy ha nem tud valamit, meg sem próbálja megcsinálni. Nem néz utána sem a tankönyveiben, sem az interneten.
-
válasz
macilaci78 #29789 üzenetére
ez az, ami pénzbe kerül, minden másra ott az internet, stb...
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #29667 üzenetére
ebben lehet valami. cirka húsz éve szedek napi szinten két gyógyszert, utóbbi két évben szinte minden alkalommal mondja háziorvosom, hogy másik gyógyszer sokkal jobb lenne, pedig szakorvosi papíron ott áll, hogy nem helyettesíthető...
[ Módosította: philoxenia ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #29669 üzenetére
For the record ez a kiinduló állításunk:
Az még a kisebb baj. A nagyobb gond, hogy iparosodott a gyógyszergyártás. Nem érdek a beteget meggyógyítani. Nézz meg egy TV-t, a reklámok fele gyógyszer, és mind a tüneteket kezeli, nem a kiváltó okokat...
De még egyszer mondom én ezt most elengedtem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #29667 üzenetére
teljesen másról beszéltek, de szerintem hagyjuk.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #29566 üzenetére
Meg áramot és netet is. -
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #29527 üzenetére
Nálunk a cégnél két típust találni! Működőt és nem működőt.
-
válasz
macilaci78 #29480 üzenetére
Ha meg gumival lenne
-
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #29476 üzenetére
"A karfa egy gumival bevolt fém keret."
A fém drága
[link]
-
Traxx
őstag
válasz
macilaci78 #29466 üzenetére
Nálam mindig a karfa és a hátlap közti csavar adta meg magát, ahogy hátradőltem, de a görgőkkel vagy egyébbel nem volt bajom. Igaz, a kb. 75-77 kilómmal nem is terhelem túl, a sógorom sem adna a székre sokkal nagyobb terhelést, ő ~90
A jelenleginek fém csillaglába van, ha kompatibilis, akkor nyilván lecserélném rá.
-
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #29466 üzenetére
Ezeknek a gyenge pontja a karfa, legalábbis nekünk mind2-nel eltört a jobbos.
-
Out
addikt
válasz
macilaci78 #29453 üzenetére
Közmunkásoknak nem jár forgószék nálunk, így én olyan vacak "vendégváróban" dolgozok 8 órában
-
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #29453 üzenetére
A harmadik linkedből szürke és kék van mellettem egymásra rakva, azon tartom a táskámat.
Azok a vendégvárós székek. Törött ülőlappal én várom a vendéget, ő pedig várja, hogy menjen, mert már fáj rajta üldögélni
Ilyenem volt otthon évekig, most szüleimnél szolgál a számítógép előtt. -
localhost
Közösségépítő
válasz
macilaci78 #29357 üzenetére
Szerinted ;-) ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
macilaci78 #29348 üzenetére
Jelszavam és hozzáférésem CSAK NEKEM van :-)
-
Josi
aktív tag
válasz
macilaci78 #29290 üzenetére
Ez nem a rendszergazda hibája, hanem a gyártóé.
Egyébként egy kis műanyag pöcök elvágása után már kulcs sem kell. -
Zozzant
addikt
válasz
macilaci78 #29279 üzenetére
Ott a kilincs
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #29214 üzenetére
Kaptál oda választ is.
-
HuMarc
veterán
válasz
macilaci78 #29214 üzenetére
Miért írtad bele a hsz-be, hogy hölgy tulaj?
-
shteer
titán
válasz
macilaci78 #29140 üzenetére
mit kell "bedugni" egy BT egérhez?
-
Traxx
őstag
válasz
+1 Degeczen született jelen
Az én módszerem az volt, hogy sok céges gépben alaplapi intel VGA van. Namost, a Ctrl+kurzornyilak szépen elforgatják a képet
Aztán meg volt csodálkozás, és fejet döntve nézés.
-
Tim82
félisten
válasz
Az elsőt én is megcsináltam kolléganővel.
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #28983 üzenetére
Pont az a baj, hogy minden gombot össze-vissza nyomogatnak
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #28887 üzenetére
Az írásjelek. + (Ctrl+C -> Ctrl+V)*499
-
shteer
titán
válasz
macilaci78 #28859 üzenetére
dos, directx, silverlight...
-
pycur
tag
válasz
macilaci78 #28747 üzenetére
Nem tudom mit problémáztok, nekem 2 db 2000-es és 2007-es is elfut egymás mellett. 2x kell indítani és minden oké:
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
macilaci78 #28629 üzenetére
köszi mindenkinek. ez a megoldás lett megvalósítva, mert olcsó és passzív. És nem kellett a meglévő kábelt megbontanom.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #28517 üzenetére
Ezt most elképzeltem... majdnem lefordultam a székről így meló után
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #28456 üzenetére
...és felelősségére, ha cumiztatják vámon. az EU-n belül nincs vám viszont nem indok. dehogynem, két hete pihen náluk egy cseh által visszaküldött szerinte hibás VGA. teszt eredményeket mellékeltem, frissekről szintén dátummal, ő akarta visszaküldeni...
-
SityiSXT
őstag
válasz
macilaci78 #28290 üzenetére
El van, az asztala alatt van, ezért sem értem a sírást. A Cinema Display meg majdnem ugyanúgy néz ki, mint egy iMac, szóval ez a szög is le van nagyjából védve. A munkakörről meg annyit, hogy elvileg PC járna neki, de valahogy kisírt magának egy Macet. A volt kolléga designeri iMacje meg biztos hamarosan használva lesz az utódja által (legalábbis amennyire én hallom, kell az új ember arra a posztra). Szerencsére nem az én dolgom eldönteni, ki mit kap - a főnök meg értesítve (a usernek is ez volt a válaszom és az egyszerűség kedvéért őt is cc-ztem (ezt is leírva a válaszomban), az eredeti levéllel együtt
). A főnök meg szabin van hétfőig, de legalább lesz valami, ami feldobja az ilyenkor szokásos éberkómámat.
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #28181 üzenetére
Van az a pénz, amiért a főnök elvállalja, hogy megcsinálom
opr:
egyébként szerintem a magányos lakóktól kell legjobban tartani. Ha egyedül él, akkor már csak azért is kitalál indokokat, hogy legyen kinek beszélnie. Nem baj, ha nem figyelsz, akkor is mondja
Ez persze valahol szomorú, de mindenki a maga szerencséjének pogácsa. Nem tudom, hogy manapság miért nem bandáznak sok helyen az öregek. Szoktak lenni klubbok, gyógyfűrdőbe járó csapatok, stb... -
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #28181 üzenetére
Hehe...
nem AKARJA megcsinálni, pedig csak öt kattintás! Tudom -bár nem értek hozzá, mert ha értenék, meg is csinálhatnám...
-
opr
nagyúr
válasz
macilaci78 #28161 üzenetére
Igen, ettől tartok én is, csak arra se vágyok, hogy zaklasson. Sajnos neki túl sok ideje van, én meg túl közel vagyok ahhoz, hogy ilyen olcsón megússzam. Ha nem megyek át, hetekig zaklatni fog óránként. Ha átmegyek, innentől bármi kínja lesz, enem basztat, ha kérek pénzt, ha nem. A különbség annyi, hogy ha pénzt is kérek, akkor innentől ah kínaj van, az bydef az én hibám is lesz, de mondjuk ezt pont leszarom.
Vajon az a megoldás, hogy közlöm vele, hogy 2000/megkezdett óra, a művelet sikerességétől függetlenül, aztán nyomkodok valamit, nem sikerült, 2000 lesz, viszlát megoldás lehet?
Komolyan érdekelne, hogy egy ilyen csapdahelyzetben mi a teendő. Valszeg a végén el kell döntenem, hogy melyik kezembe harapok, de irtózok ettől az egésztől. Komolyan, lassan oda jutunk, hogy titkolni kell, hogy nem segédmunkás vagyok, különben jön a boszorkányüldözés, és csinálhatom 10 emeletnyi marhának minden szarát, természetesen ingyen, hiszen nekem az életem az, hogy az informatikával foglalkozok, akkor már miért ne foglalkoznék pont az övével...
Runo: gyereket rá nem bízom egy ilyen szenilis baromra, ahhoz kicsi még (a gyerek). Nameg amúgyis, ne szenvedjen a lányom azért, mert apu hülye volt, és olyan szakmát választott, amire mindenkinek szüksége van, de fizetni nem szeretne senki.
-
MasterMark
titán
válasz
macilaci78 #28121 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam pontosan hogy van.
Ebay-ről nekem még ilyen problémám nem volt szerencsére.
-
MasterMark
titán
válasz
macilaci78 #28118 üzenetére
Elállás nem csak sértetlen dolognál van?
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #27994 üzenetére
A windows xp home, a kiszolgálás pedig premium
De csak az egyiket lehet választani a kettő közül
(#27991) ViZion:
Pisztácia volt? [link] -
shteer
titán
válasz
macilaci78 #27992 üzenetére
Win XP Home Premium?
-
Hequila
őstag
válasz
macilaci78 #27989 üzenetére
A összerakott "kirakati" számítógépekre - természetesen mindre oda van írva a pontos specifikáció - rendszeresen kapom azt a kérdést, hogy "és ez mit tud?"
Az üffél erre pedig rendszeresen kapja azt a választ, hogy "hát a sört azt nem tartja hidegen..." -
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #27987 üzenetére
Olyan nekem is volt, aki a hivatalos, előtelepített laposát visszahozta, h ez nem jó, neki XP kell. Mondom Miért? Mert ez vagy az, meg azt szokta, ISMERI!, meg ugye ÉRT IS HOZZÁ.
OK, akkor: miért nem XP mód, vagy virtuális gép a terv, ha a szakértelem adott?
- .... .... ... Akkor is XP-t, csak az legyen.
Kicsit hangosabban már én: az jó, tisztelem a határozottságot, és hogy ezért hajlandó ilyen áldozatokat hozni,...
- WTF?
- 4 GB ram, XP-nek sok kicsit, webcam, kártyaolvasó, BT és hasonlók - akár a wifi is- nem fog működni, mert nincs XP driver. Hogy összekalapáljuk kb. 10 k lesz a telepítés, mert minden drivert vadászni kell. De jó lesz utána, mint egy Porsche 911... trabant motorral!Elköszönt, átgondolja. Kb. 2 éve gondolkodik... vagy megcsinálta más.
-
MurdR
veterán
válasz
macilaci78 #27963 üzenetére
Én kertem Teker Őretek
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #27937 üzenetére
Hangosan felröhögtem...
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #27906 üzenetére
Nekem az is jó, ha elhozza 300 km-re. Ja várjál, akkor már el is vihetné a terméket. Félreértesz, én őt nem kötelezem semmire. Nekem jó szerződés nélkül is, akkor előre elutalja a pénzt. Ja, az úgy nem jó, szerződés. Szerződésbe meg sehol a világon nem írunk bemondásra adatot. Hogy máshogy lehetett volna?
-
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #27889 üzenetére
ööö szmájli. Keress rá.
Valószínűleg ezért nem értik sokan a művészetet sem, valahogy nem tudnak a látott dolgok "mögé-" és "fölé-" vagy "belelátni". Kicsit elszomorít, de nem lep meg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
macilaci78 #27889 üzenetére
Elég ha beköt 3-4 Prescottot, a fűtés is meg van oldva
(Most nézem miből van a szőnyeg, és a kanapéhuzat)
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #27822 üzenetére
Na ez olyan hogy felállsz és elmész sétálni egyet, mert már sok volt.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
De ez enyém nagyobb!
kell is neked mindenkire rálicitálni ?!
-
TaaT
nagyúr
válasz
-
Josi
aktív tag
válasz
Van az az összeg amiért kiszedném.
-
shteer
titán
válasz
Na jo, ugy gondolom ezzel Te nyertel
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #27387 üzenetére
Pontosabban egy régebbi Sapphire VGA-ból visszamaradt ventit betettek duplafix ragasztószalaggal. Ami még külön érdekesség, hogy a "szakit", aki ezt tette, az sem érdekelte, hogy a VGA hűtő maga mögé fújja a levegőt (vagyis fújná, de nincs hova), míg a laptop ventilátorok nagy általánosságban oldalirányba terelik a cúgot. Mekk mester effektus. 'Ha elérem, hogy zaj jön ki a venti felől, már jó vagyok!' Csak időközben a venti feladta a harcot gondolom, mert az amper értékek sem egyezhettek, de még a venti kábele is kókányúl össze volt szerkesztve és szigetelőszalagozva. De úton az új légkavaró, remélem a ventilátor vezérlő egység nem károsodott, a VGA-ról nem is beszélve, mert egy borda hűti a CPU-t is meg a VGA-t is (jobb esetben hűti).
-
TaaT
nagyúr
válasz
macilaci78 #27387 üzenetére
Igen.
-
westcoastog
veterán
válasz
macilaci78 #27365 üzenetére
Lehetséges hogy annak annyi teljesen, mert telibe lett nyomva vele úgy tudom...
Akkor azzal nem foglalkozok már. -
westcoastog
veterán
válasz
macilaci78 #27350 üzenetére
Ha hajlandóak venni szeszt akkor megpróbálom.
Csak úgy kompletten mindenestül fürdessem meg? Mennyi ideig kell áztatni, és mennyi idő alatt szárad, na meg lesz e szaga, meglepő de nem volt még a kezemben denaturált szesz. -
westcoastog
veterán
válasz
macilaci78 #27346 üzenetére
Nem most lett leöntve, már van az egy hónapja is, segítene rajta?
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #27221 üzenetére
No meg büntethetőek.
-
gozso
őstag
válasz
macilaci78 #27205 üzenetére
nagyon állat... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #27205 üzenetére
Nálunk suliban a diákok úgy pucoltak ki 5 gépet, hogy a ház elején kiszedték az 5,25-ös meghajtókeretet, majd nőgyógyászokat megszégyenítő módon az ott keletkezett nyíláson át hajtották végre a műtétet.
Rendszergazda mai napig nem érti, hogy a lelakatolt, érintetlen oldalú házból hogy vitték el a lecsavarozott alaplapokat.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
macilaci78 #27201 üzenetére
csak van valami weboldala, MSI WIND is van több fajta
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
macilaci78 #27189 üzenetére
Komolyabban: 1GB kétoldalas, 533MHz órajelet is tudó ram kell bele, és máris látszani fog a max. 2GB ram.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
BIOS upgrade first of all
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Mit szeretnél? Másik notit, másik ram-ot vagy másik lányt?
-
SityiSXT
őstag
válasz
macilaci78 #27154 üzenetére
Most nagyhirtelen nekem is ez jutott az eszembe, de csak 2013 Pro Plus x64 telepítőm van. Mindegy, megkapja azt, és mondtam neki, hogy ha ez se jó, majd TeamViewerrel rálesek a gépére, hogy kiderítsem. Fizetetlen túlóra rulez...
-
Josi
aktív tag
válasz
macilaci78 #27141 üzenetére
Nagyker szinten a JTC kft-nél van.
Chicony KU0325 USB orosz billentyűzet feketeEsetleg le tudom szervezni, hogy kapjál egyet.
-
westcoastog
veterán
válasz
macilaci78 #26833 üzenetére
Azt gondoltam.
Kíváncsi vagyok 72 órán belül mikor hívnak hogy mit találtak.
De akkor szólok ismerősnek hogy dugózzuk le a kábelt. -
westcoastog
veterán
válasz
macilaci78 #26831 üzenetére
Vagy talán szólok számtechboltos ismerősnek, most jut eszembe van olyan is.
Aztán eljön és átkötjük.
Csak nem értem miért magyarázta oly serényen a csaj hogy a kis falidoboz nem kiiktatható az szükséges, közvetlen nem lehet splitterbe kötni bla-bla.....Amúgy a bejövő erek szigetelése vastagabb mint a sima telefonkábelé, bele sem bírtam tuszkolni rendesen középre egymás mellé az érpárt, utána meg leblankoltam de úgy meg kicsúszott a dugóból.
Visszakötöttem a matávos kisdobozba addig. -
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #26657 üzenetére
Nincs. Nekem ilyen mindenkori felhasználásra elég az 55". Így is baj, hogy vezetékes a billentyűzet és nem lehet távol ülni tőle.
-
gozso
őstag
válasz
macilaci78 #26648 üzenetére
átküldöm neki.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
macilaci78 #26634 üzenetére
Vagyis akkor szín alapján meg is tudja különböztetni a halakat?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
macilaci78 #26634 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, köszi. Amúgy nem teljesen bugmentes a dolog, egyszer az ugrás mezőben volt mindkettő, és csak az egyik ugrált.
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #26195 üzenetére
Három féle grafikai módban tud menni: software, opengl és directx renderinggel. Ha csak a windows által magától installált vga driver van fenn, abban nincs rendes opengl driver. Telepítsd az intel oldaláról letölthetőt. Win7-ig van hozzá rendes driver, win8 alá már csak ms féle, 8.1 alá pedig azt hiszem csak szabványos vga módban megy.
-
Melack
veterán
válasz
macilaci78 #26091 üzenetére
Ez a cég még él? Pfff... 3 éve hallottam róluk utoljára, akkor sem sok jót.
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #26011 üzenetére
Bocs a dupla posztért!
Azért már elég jól megy neki. Már 10 ujjal gépel. 9-el keres, 1-el nyom!
-
gozso
őstag
válasz
macilaci78 #25979 üzenetére
eszköz=csavarhúzó?
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #25941 üzenetére
Goblins?
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #25849 üzenetére
Na az ilyen emberekről tudna mesélni a TaaT-al közös barátunk. Volt munkahelyén sorozatban találták meg az olyanok, akik bazi olcsón vettek VGA-t, majd mentek hozzá dicsekedni, hogy ezt nézze meg, milyen jó kártyát szereztek nagyon jó áron. Mikor mondta nekik, hogy de hát ez egy szar (pontosabban gyenge bármiféle játékra), akkor rögtön lecsapták a témát egy "Dehiszen 2-3Gb RAM-os!" kijelentéssel.
A harmadik ilyen ember után már nem akart többet erről velük beszélgetni, mert úgy sem értették meg!De a legprofibb ember az volt, aki letöltötte a filmeket avi-ban, mert ezek hamar lejönnek torrentről, utána átkonvertálta őket DVD formátumba, mert azoknak ugye jobb a minősége. Viszont neki spórolni kell a DVD lemezekkel is, így ezeket összetömörítette úgy, hogy 3-4 ráférjen egy DVD lemezre. Mai napig az ember (és családja) meg van győződve arról, hogy ez így jól van.
-
válasz
macilaci78 #25795 üzenetére
Optiplex hazra vadaszom egy ideje
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #25795 üzenetére
Főleg a 40GB-os sata-s vinyóval
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #25724 üzenetére
..reggel hugom...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #25643 üzenetére
nav-nál mióta van böngetőkorlátozás? chrome-al támadok mindig, de nem nyavalyog
amúgy ahol van az nyilván fail
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #25619 üzenetére
Az állványa nem rossz
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #25615 üzenetére
Nem, mert monitor kellett volna
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #25565 üzenetére
Ha van laptoptartó, akkor az alsó burkolatot le kell szedni és a tartóban lévő venti majd hűti, míg meg nem jön a netről rendelt másik darab.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #25425 üzenetére
Kerestem, de a neten sehol se találtam légpárnás tápegységet, így az utóbbit kizárnám a sorból.
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #25344 üzenetére
Drága Áron
mint már jó ideje, ezt sem "itthon" adom el.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #25316 üzenetére
A nekrofil, a biofil, a piromániás, a szadista és a mazochista beszélget:
A biofil megszólal:
- Ha itt lenne egy macska, én jól megd***ám!
Erre a szadista:
- Ha itt lenne egy macska, akkor jól megd***ánk, aztán megszadiznánk!
Erre a piromániás:
- Ha itt lennne egy macska , akkor jól megd***ánk, megszadiznánk, aztán megégetnénk!
Erre a nekrofil:
- Ha itt lenne egy macska, akkor jól meg***nánk, megszadiznánk, felégetnénk aztán megölnénk és újra meg***nánk!
Végül mind a mazochista felé fordulnak és kérdezik:
Te mit mondasz?
- Miau. -
deicide
veterán
válasz
macilaci78 #25283 üzenetére
A kérdés nem az volt, hogy honnan van behozatali vám, hanem hogy a kisker ár miből tevődik össze. Ennek mindenképpen része a vám, ez a komponensek szinte mindegyikére igaz, mert a távol-keleten készülnek.
Nyilván értem, hogy Te hogy értetted, Te konkrétan nem fizeted meg, csak ha onnan rendelsz, de ha magyar kiskerből vásárolsz, akkor is benne van az árban.
Csak hogy a kolléga pontos információkat kapjon. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #25173 üzenetére
No igen. Szerintem legközelebb kerülök inkább.
-
válasz
macilaci78 #24524 üzenetére
számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborítunk...
-
ati012
őstag
válasz
macilaci78 #24234 üzenetére
ti össze játszatok?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
macilaci78 #23982 üzenetére
Annyira, hogy az Amiga még Amiga, de a kora már Auchan
Nem ittam még elég kávét
-
shteer
titán
válasz
macilaci78 #23980 üzenetére
Meg a fel gigas amiga bovites se mindennapi
-
Kicsirics77
veterán
válasz
macilaci78 #23893 üzenetére
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #23839 üzenetére
Élő egérről volt szó
-
Josi
aktív tag
válasz
macilaci78 #23726 üzenetére
Winamp portable
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #23629 üzenetére
Két napig voltam szervízes pár éve, de már akkor vigyorogtam, hogy vitték a népek a játékokat, meg az "egygigásvgamertamemóriaalényeg" aztán jöttek ünnepek után, hogy xy miért nem indul el.
BTW, hallottam olyan boltosról aki nem vette vissza Cry3-at,(jogosan) mert egyszerű user elfelejtette hogy nem DX11-es a VGA-ja.
(ammeg ugye csakazon indul el. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged