- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Azért én annyira nem vagyok híve ennek az ultramodernizálódásnak, hogy már az óvodai években a játékos tanulás helyett konkrét tananyagokat nyomassanak a fejekbe. Hallottam már olyat is, hogy konkrétan elkezdik a nyelvet tanítani a gyerekekkel. Értem én hogy akkor még porszívó az agyuk, de akkor még mást kell máshogyan tanulni, nem a seggelős megtanulós dolgokat.
-
Habib[HUN]
senior tag
Utólag már én se értem. Csak így maradt.
Persze végül hétfőn elvitte a monitort. Mostanság amin kiakadok, hogy szinte minden gépen ami hozzám kerül el van térítve a böngésző valami vacak kamu oldalra. Folyamatosan dobálja fel a reklámokat stb. Tele vannak mindenféle kamu pc speed up programokkal. Bámulatos hogy mire képesek az emberek 1-2 nap alatt is. Komolyan kéne egy jogosítvány kötelezően a net használatához. Egyszerűen katasztrófa amilyen állapotban vannak a gépek. Mindegy, hogy milyen böngészőt használnak, pár nap alatt az egész egy nagy katyvasz lesz. Vírusirtó sehol, szerencsés esetben egy ms security van fenn, de azzal sokra nem mennek... szörnyűek a népek.
-
-
szumo
senior tag
Enermax vostok adv. a CM vagy Gigabyte házakat jobban szeretem, de kritérium az USB3 előlapi
FSP hexa+ 400 remélem elér az alsótápos házban is minden kábel a raider ára elszaladt egy pacival
Asrock Z97 pro3 na ezen még gondolkodok
i5-4440
corasir cl9 1600MHz 8GB ilyen van nekem is, anno, mikor választanom kellett a hyper-x -eket megette reggelire
vapor-x R7 250x GDDR5 2GB ez maradt a végére, ez alá szerintem nem érdemes menni
samsung 840 EVO gyors
WD green 1T tárolni csak kell valahol, mert a vin8 majd felemészti az SSD-t
samsung dvd a sajátomat 2 éve nem nyitottam ki, lassacskán felesleges.Még szerencse, hogy a win és office, meg stb nincs benne a 200ban amit persze túlépek így is, de csak lesz még pár forintja a keretösszeg mellé és akkor nem kell még nagyobb kompromisszumokat kötni, nem úgy mint egyeseknek a 100ban
Az, hogy esetleg fehér vezetéknélküli teljes értékü billentyűzetet és esetleg egeret is szeretne az már csak hab a tortán
Szerencsére csak esetleg
-
Mr X
veterán
-
rgeorge
addikt
Engem a katonaságnál az időjárásról kérdeztek egyfolytában. Akkoriban kezdék mondani a tv-ben időjárásjelentés közben, hogy a számítógép így, meg úgy, tudták, hogy valami számítógépes vagyok, hát összerakták a képet. Nem volt könnyű lerázni őket, a leghűségesebb egy roma srác volt, egymaga cipelt vagy 500 méteren és két emeleten le egy vegyes tüzelésű öntöttvas kályhát a hátán.
-
ViZion
félisten
Akkor Te egy kihaló faj utolsó példányaiból vagy. Ma az újabb bugokat DLC néven lehet megvásárolni
Azon magam is meglepődtem (OK, köptem is egy tarkát), hogy a dobozos játékhoz is internet kell, bejelentkezés kell ÉS nem játszható, csak miután letöltött ezt-azt hozzá...
Hol van már, h megveszed és játszol?
CJ4567: jogos, még BF2142-höz is jöttek patch-ok, térképekkel. Utána volt az expansion pack, fizetősen. Mikor látták, h megveszik, sztem ott el is dőlt a patch vs. DLC dolog...
-
BlacKSouL
addikt
Egy ideig pihentetném, meleg száraz helyen.
Én is mostam már ki gumiburkolású Corsair Voyager-t, a gumiborítás alá nyilván bement a víz. Kétoldalon fogpiszkálóval feltámasztottam a gumit, egy napig száradt, másnap már kipróbáltam, tökéletesen működik azóta is. -
localhost
Közösségépítő
""Elég az olcsó gép is, hiszen csak játékra kell a gyereknek."" - és ez már akkor is furcsa volt, amikor a floppys 286/386/486 gépeket leseleljtezék a cégek, mert már tényleg alkalmatlanok voltak érdemi munkára, a dolgozó meg hazavitte 2000 Ft-ért. Nagy böszme CGA/EGA/VGA monitorral.
Akkoriban még netezni sem netezett rajta, meg filmnézés sem volt divatban, csak fejlesszük fel egy kicsit, hogy a gyereknek játszani jó legyen..
Akkoriban olyan KATEGÓRIÁJÚ játékok voltak, hogy "két lila folt kerget egy pirosat" :-) -
Alg
veterán
Off, de erről eszembe jutott a szomszéd bácsi a teleszkópos horgászbotjával.
Elromlott az orsótartó, ő gondolta megoldja, megfúrta a markolatot... bot összetolt állapotában.
Először csak nézegette hova lett a lyuk (nyilván elfordult a belső tag) - megfúrta mégegyszer, utána esett le neki, volt nagy meglepődés mikor széthúzta a pálcát
-
törölt tag
Acer.
Toshiba szervizét nem ismerem, a gépek elvben nem rosszak, de a szoftverezettség botrány. Nem kevés Toshiba gép fordult meg már a kezeim között, de kivétel nélkül mindegyik használhatatlanul lassú volt a gyári szoftverezéssel.
Asus magyarországi szervizháttere lópikulát nem ér, két évente változik, hogy ki a képviselet, nulla.
Acerrel eddig van jó tapasztalat, átlagnál jobb minőség, jó garanciális háttér, hozzák-viszik a gépet, de a javítás nem magyarországon történik.
-
szumo
senior tag
Most (délután) vitték el az inspiron 15R -t kékre eloxált alumínium borítással.
3+1 év garival, tettem bele egy samsung 840 EVO SSD-t, az 500-as vinyót meg usb3 keretbe raktam, és hasít a gép mint a fene.
Majdnem megtartottam, annyira megtetszett. Pedig nem sűrűn fordul elő ilyen velem. -
ViZion
félisten
Toshibát neeeeeeeeeeeeeeee.
Vinyók hullanak még mindíg, a szerviz eléggé birka, kéri a hd sentinell képet, etc... mondom OK, de minek, ha tutira megint HDD? Mert akkor gyorsabban cserélik... Mondom elküldjük és olyan sentinelt futtatsz, amit nem szégyelsz. Driverek is sz@rok, nincs már W7 az oldalukon az újabbakhoz, úgy kell összelegózni...
Mondjuk ezt megoldották: az újabbakon biosból "kimaradt" a CSM: legacy mode, szal. csak UEFI W8 telepíthető. Nem, win 7 UEFI pendrive sem indul, szerinte nem fain. Mindent néztünk, kerestük a megoldást, neten is fikázták, linuxot sem tudtam telepíteni... fain. Acer nem túl szép nekem, illetve a legtöbb nem, de azzal kevesebb a gond. Lenovo szerviz is macera, Asus jó, MSI-t ne. Az olcsó mindenhol gagyi, de ezeknél durván az. Szerintem. -
VoidXs
nagyúr
Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük, jó komponensekből vannak összerakva, jó az anyaghasználat, szépek, és az áruk is jó ezért a szintért. A driveres oldalukkal kell egy kicsit szenvedni, de ez mindenhol így van. Egyedül a négyzetrácsos touchpadet találtam furának, de nem rossznak.
-
Speed®
titán
Pedig mintha azt írták volna, hogy akinél aktív, korlátozott ideig frissülni fog.
Itt is ezt írják: * A kártevő-eltávolító eszközt és a Microsoft Security Essentials frissítéseit 2015. július 14-éig biztosítjuk a Windows XP-hez.
-
Speed®
titán
6600GT mellé húzni kellene az E4300at..?
Jó kis proci, én szerettem..anno 3GHzre pöckölve mindenre elég volt..sőt, még ma is az lenne szinte.
Kicsit el vagyunk kényeztetve a mai megoldásokkal, úgy érzem
Nemrég még 4.5re tolt 2500Kt használtam, aztán volt ugye némi b@zdmeg..mostanra állt össze a gép, i5-3330al..diliből megnéztem, mit bír végre, de alapon megy azóta is..nincs, ami megakasztaná..oké, nincs mellette űber VGA sem, hogy ne haj'csa ki, de furamód nem érzem hiányát annak a 1.5GHznek, amivel visszafejlődtem..vagy csak öregszem? -
szumo
senior tag
De én úgy tudom, hogy a tulajdonos felelőssége, hogy megfelelő védelemmel (kódolással) lássa el az általa üzemeltettet wi-fi hálózatot. Paragrafust nem tudok most mondani, de valami ilyesmi rémlik.
Nemrég járt nálunk egy hölgy, és miközben magyarázta, hogy mi a problémálja, a laptopjának szólt, hogy a gépe egy netvámpír. Kérdeztem mi a fene? Mondta, ha nem vigyázok, pillanatok alatt megkeresi a nyitott hálózatot, és már csatlakozik is aztán nagyon nehezen lehet lebeszélni, hogy neki az nem jó. Kipróbáltam, és tényleg
-
macilaci78
nagyúr
És akkor mire fel az egy év? Egy évig garantálom, hogy az adott alkatrészek kompatibilisek, de utána már ez nem biztos, hogy teljesül?
Vagy a későbbi bővítésnél lesz ez fontosabb?
De ha nincs gépre garim, akkor beviszem az egészet egyben, tegye bele, amit kérek (jellemzően ingyen vállalják az ott vett alkatrész beszerelését), belövi a drájvereket, fizetek, örülünk. -
SityiSXT
őstag
Tudom, de hadd ne nekem kelljen kitalálni, honnan is valók. Plusz a főnökeim sem igen díjaznák, ha órákat pazarolnék arra, hogy megfelelő crackeket keressek a patchelt változathoz (az ügyfél meg úgyse fizeti ki). Az a bizos digitális, ami a Steamen belül van.
Amúgy nem automatikus a Steam bejelentkezése az ügyfélnek... Lehet a főnököt megint zavarnom, hogy hívja fel a jelszóért... (mióta itt dolgozok ugatom mindenkinek, hogy a jelszavakat kérjük már el, mert csak könnyebb úgy dolgozni - mondjuk egy Windows jelszót kitörölni 5 perc (se), de egy Steam accnál ezt nem tudom eljátszani...) -
DeFranco
nagyúr
a) +2 giga ramot kb 3db válogatott piros gombért mérnek manapság
b) én vagyok a középosztály közepe, de 1024-ben játszom
c) amúgy nekem mindegy, de nem egy extrém gagyi, vagy extrém low konfig szerintem. kompromisszumos, de nem is túl drága ahhoz képest+1) mondjuk azon meglepődtem, hogy a linkelt boltban még divat a gépház leragasztása, és az, hogy megszűnik a garancia ha megbontod... azt hittem ez 4-5 éve kiment a divatból
-
mongi
senior tag
Mert sokaknak ez már gamer gép, mivel elindul rajta a Krájzisz kettő, meg a nííídforszpííd keezertőtíz...
Én személy szerint inkább nevezném erős otthoni gépnek ami alkalmas játékra isNálam ez a gamer (igaz ezt nagyon kevesek engedhetik meg maguknak erre felénk
):
* Intel Core i5-2500K, 3.30GHz, 6MB, LGA1155
* Artic Cooling Freezer 13 cpu cooler 12cm
* ASRock Z68 Extreme4, Z68, 4DDR3-1600, 2xSATA3, DVI-D, HDMI, DP, ATX
* Patriot 8GB (Kit 2x4G) EP Sector5 G Series DDR3 1333MHz
* Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5 (256 bit), DVI, HDMI, DP
* 1000GB HDD WD Caviar Black, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache
* ASUS DVD-/+RW, Lightscribe 24
* LG Blu-ray napaľovačka SATA BD-R 10x, 16x DVD+/-, DL, Light Scribe,
* Cooler Master Centurion 5 II
* OCZ zdroj ModXStream Pro 600W, 80 PLUS, ventilátor 135mm, modulární, NVIDIA SLIKiegészítésként ajánlom mellé az OCZ 60gb-s (500/450mb) SSD-jét
-
DeFranco
nagyúr
MI a gond ezzel? Jelenleg mindent futtat, maximum nem full HD felbontáson, és amíg a jelenlegi konzolgeneráció marad, addig ez is jó lesz. Teljesen korrekt konfignak látom. Nem csúcs, de egy jó elégséges szintet képvisel.
szerk: ha jól olvasom, nem gamer gépet keresett, hanem játszani keresett gépet. Az egy kategóriával legalább arrébb van, ha nagyon definiálgatni akarunk. Szerintem.
-
-
szumo
senior tag
Nem, mert fáj az egész mellkasom, és majd szétszakad a fejem, meg nem tudok nyelni.
Szombaton pecsenyére sültem, majd a nagy ijedségre megittunk pár steigert (szigorúan barna) és kelt-et. Aztán szerintem az odaégés miatt nem takaróztam be, és kész a megfázás.
Kolléga mondta, hogy ne nedves kőre, inkább kedves nőre feküdjek.cbmfan: én most ledobtam pár kilót. Nem szeretném vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged