- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
#94257664 #25521 üzenetére
Nem értem, mit kell ezen kiakadni. Ami elromlott, de látható hiba nincs rajta, arra WD40 kell. Ami eltört arra kicsiben pillanatragasztó, nagyban szigszalag, amin kis lyuk keletkezik, arra gipsz, amin meg nagy, arra pur hab. Ha egyik sem segít akkor marad a ráolvasás, ha az sem jön be, akkor már menthetetlen.
-
Penge_4
veterán
válasz
#94257664 #25523 üzenetére
"sosem értettem, hogyha valamihez nem ért valaki, akkor bmiért bassza szét?
én sem nyúlkálok hibás tápokba, hogy megavítsam őket"Erről az az ismerősöm jut eszembe, akinek elkezdett kerregni a tápja ventilátora és gondolta jó ötlet lesz azt is befújni WD40-nel.... működés közben, hogy a forgás egyenletesen eloszlassa...
-
gozso
őstag
válasz
#94257664 #25523 üzenetére
meg azt is tedd hozzá hogy esetleg egy rosszul sikerült "tápszerelés" után az összes cuccot átköldheted az örök bitmezőkre
több mint 20 éve vezetek autót, de a tudományom megáll az izzócsere (peugeot 307-ben művészet az első izzó cseréje), defektes kerék cseréjénél...folyadék töltögetéseknél...
(igaz anno, trabiban motort is cseréltem
)
-
wolfman
veterán
válasz
#94257664 #25518 üzenetére
Most nevetni fogsz, de nekem már 2 egeret egy AGPs VGA-t és még ki tudja mennyi mindent sikerült visszahozzak a halálból WD40-el. Alapból ez a szer Jolly Joker. Oxidációt lemarja, kontaktot javítja.
Persze kókányolásnak hangzik, de amikor olyan emberek keresnek meg, hogy elromlott ez meg az és úgy kéne neki működésre bírni, hogy pénze az nincsen semmire, akkor az új vásárlása kiesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest