- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
ati012 #17830 üzenetére
Elsősorban asztalosoknak ragasztó, pu hab, szilikon, csavar, vasalat.
Az egyik legszebb ilyen ügyfél az volt akit az importőr ajánlott be, hogy fúúúúúú... ez csak a legdrágább legjobb anyagokkal havi sok százezerért fog venni.
Ám legyen.
Berendeltem egy olyan anyagot amit a kutya nem vásárolt mer ku...va drága volt de ennek majd az kell. Mint mondjuk egy 50k-s vízhűtés szett, hogy maradjunk a számtech világába mert ugye ezt senki nem tart raktáron, főleg nem kartonszámra.
Első telefon embertől, kéne cucc.
Jólvan aranyapám pont feléd járok nem nagy kitérő egy óra múlva ott vagyok.
Ember vett kettő azaz kettő darabot a huszonnégyes kartonból. Én meg nyeltem egy jókorát mikor állt a cuccba 100k-m.
Második telefon.
Egye fene csak 50 km kitérő mielőtt megyek haza lássuk.
Ember vett egy azaz egy darabot mert másnapra annyi kellett a munkájához.
Harmadik telefon.
Természetesen az ország másik végén voltam és elküldtem a pí...ba mikor kiderült, hogy megint csak 2 darabról lenne szó és inkább leírtam veszteségnek, hogy majd esetleg rá tudom sózni valakire ezt az anyagot.
Mindezt cirka három hónap alatt. -
-
draco31
veterán
válasz
ati012 #17333 üzenetére
Azok akkor innen mehettek hozzád.
Az ismerőseim 99%-a szerint az számít, hogy mennyi ram van a VGA-n. Ha kitennétek eléjük egy nVidia 9500 GT-t 1Gb és egy GTX 460-at 768Mb akár egyforma árban is, na melyiket választaná szinte mindenki?
Igen az 1 Gb-ot. Pedig mindegyiküknek évekkel hamarabb volt gépe, mint nekem, és elvileg nagy játékosok.
És az a legrosszabb, hogy még bosszankodom is ezen az FX5500-ammal...Egyébként szeretem ezt a fórumot olvasgatni, sokak nevetek, és sokszor együtt is érzek veletek.
Kitartás mindenkinek, és mindíg csak a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, még ha nincs is!!! -
Jazzos
őstag
válasz
ati012 #16626 üzenetére
A "sehol semmi" meg az "1 helyen volt" kissé üti egymást. Végülis akkor volt, csak drágállottad.
A hülye boltos meg a hülye vevő között azért van különbség. Ha hülye boltosba botlassz, azonnal kifordult a boltból és el van intézve. Utóbbi esetben ezt nem nagyon tudod megtenni.Egyébként mindegyikből van sok.
-
GrandeP
addikt
válasz
ati012 #16626 üzenetére
Előfordul, igazából nem szakmunka... aztveszik fel aki a legkevessébért elvállalja és valamennyire értelmesen néz ki...
Nekem a notebookstore ajánlotta fel pár hete h minimálbér + a nettó forgalom 1%-a heti 49 óráért....
Kiröhögtem, erre egy srác elvállalta csak a minimálbérért... és még a facebookhoz sem ért..
-
-
GrandeP
addikt
válasz
ati012 #16554 üzenetére
Nekünk két hete volt egy olyan h egy fehér fujitsu laptop, amit már biztosító is legariztatott és mi is megjelöltünk h car, került be 3szor , 3 különféle embertől, h nem ad képet....
Negyedik alkalommal, meg még egy ugyanolyannal h kettőből csináljunk egyet...Csak azért nem írtam be, mert mi se akartuk elhinni....
Némelyik ember szempillantás nélkül átbassa a másikat.. -
cbmfan
senior tag
válasz
ati012 #16402 üzenetére
alap dolog
csövesek, lomisok között kiosztok egy rakás szórólapot, hordják be a talált dolgokat. megveszem tőlük párszázért, eladom párezerért
nepperkedni juj de jó, ijáijájó
(na jó, ez sz*r volt...)
szóval jöhet a lista fölöslegről. házhoz megyek érte, sőt, még fizetek is!
apropó, nincs valakinek valami dobozos kisteher vagy bármi olcsóért fölösben? kell valami verda, amivel tudom hordani megvett árút címekről.
-
válasz
ati012 #15805 üzenetére
Hát van itt 1 gagyi táp, megnézem azzal (az a fura az egészben ha kiveszem a memót, vissza, meg max BIOS reset akkor elindul utána ugyanazon beállítással, de másnap előlről kezdi)
UI: Úgy került a gép hozzám, hogy nem indult az XP, na jó telepítsük újra, ekkor elindult a telepítő, majd megállt, és utána elfelejtette a CD-t látni, szívtam mire rájöttem, hogy a BIOS-ban még 1 dolgot állítani kell (csak tudnám menetközben mi lett vele) utána ment, de a fenti jelenség megvan azóta is.
-
proof88
addikt
-
djculture
félisten
válasz
ati012 #15285 üzenetére
Mikor a feladónál van a feladási papír és ő fizet a feladásért és vele áll szerződésben a posta nem avval aki kapja a cuccot végül.Engem már párszor elhajtottak annyi hogy jegyzőkönyvet vettek fel utána a feladónak kell intézni.A feladási díj 16 szorosát kapja a feladó.
-
GrandeP
addikt
válasz
ati012 #15209 üzenetére
Kibontottad?
Ha nem, akkor hol a probléma? Majd el megy, vagy hétfőn visszaküldöd nagykernek és kérsz mást helyette..
Értem a problémát, de ilyenből millió1 van,
Azonnal most , most azonnal most, kellene neki pécémaci lan kártya, ok, holnapra itt van, ok, 3 k -ra én sem kértem foglalót... azóta sem láttam a srácot.. ennyi.
-
mongi
senior tag
válasz
ati012 #14927 üzenetére
Iponban még láttam olcsón hdd-t, de hétfői nyitásnál dől el ott is sztem, sőt egész M.O.-on...Hiába rendeled meg most, az még változhat mire a rendelésed feldolgozzák...Azért próbáld meg.
Én átállok majd a 64GB-s ssd-vel szerelt olcsó gépekre ha kifogyok a tartalékaimból.Halk gyors, ha kell vegyen mellé hdd-t drágánNetre meg filmet nézni elég a 64gb is.
-
GrandeP
addikt
válasz
ati012 #14869 üzenetére
Küszübgarival!
Kedvencem mikor nem is nálunk vásárolt valamit, de megszánjuk és pl routernál, ingyen bekonfigoljuk, ha épp nincs dolgunk...
Na, vannak olyanok, akik ezután, telefonon kell megszerelnünk a gépét, ingyen menjünk ki, ingyen csináljuk, ingyen mondjuk el a windows működését...
Újabban már csak, csöcsös-pitsás csajoknak szoktam/tuk ingyen csinálni apróbb dolgokat....
ui: most jut eszembe, múlthéten bejöttek elkérni a csavarhúzónkat, hogy majd a bolt elött szétszereli a havernak a gépét, és majd ha nem látja a h mi a baj, akkor segítsünk is már majd neki.... háát gondolhatjátok...
ui2: Ha kedves vagy akkor az a baj, mert akkor mindent ingyen, és állandóan, és miért nem, ha meg húzod a szádat meg pénzt kérsz, akkor meg hüle kötsög vagy és lehúzoda népét...
És érdekes mód a kedvesség nem terjed, de ha pénzt kérsz azért, mert aznap már 3.szorra teszed fel az audio drivert, akkor meg visszahalljuk szarszemétszaralakok vannak itt.. -
cbmfan
senior tag
válasz
ati012 #14779 üzenetére
simán, láttam, én is ilyet.
ember vett új tápot, mert Jóskapista asztat monta, hogy a 300as kodegány kevés. ezért tett be egy 400as merkurit
Abit lap volt ha jól emlékszem, közvetlenül a 20 tűs ATX csatlakozó felett volt a 4 tűs 12V ág. kb. két centinyire lehetett széthúzni +4 csatit, az épp elég volt. kissé megizzadt, de rádugta, én meg húzhattam le csőrös fogóval... lap természetesen kukaérett lett,
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ati012 #14573 üzenetére
"A kimaradt bundát is fel kell használni..." fasírt.
De én most már kimaradok, ez nem a receptklub.
a) az ősboltosok leoltanak, mint a villanyt, hogy mit keresek itt
b) jön egy modi, és kapok figyelmeztetést mert offolok
c) jön Winner_hun és belinkeli a főzzünk topicotnem tudom melyik lenne a roszabb.
-
válasz
ati012 #13834 üzenetére
Természetesen nem, ahogy ez sem.
mod: de írhatom úgy is, hogy miután úgy döntöttem hogy nem y, nem z, hanem x boltban verem el a keservesen megkeresett "zsebpénz" (aka. a számlákon és életbenmaradáson kívül fennmaradó esetleges összeget), még én hitelezzek a boltnak?
Értem én hogy szar ügy ha valamit nem vesz át az ügyfél, de ez bizony benézés esete. Tessék módosítani a szerződési feltételeket, hogy a megrendelési folyamat x státusza után nincs visszavonás, csak a kár megtérítése ellenében, amit nyilvánvalóan el kell fogadtatni a userrel előtte.
-
cbmfan
senior tag
válasz
ati012 #13349 üzenetére
phö, piás k*csögök!
én bezzeg nem iszom, nem bagózom...
pár sztori.
szöveg: ön az xy üzletet hívta. nyitvatartási időn túl hívott, ezért kérjük, hogy a sípszó után hagyjon üzenetet. (rövid, egyértelmű.) időpont info nuku, azt nem rögzíti. 5 perc után bontja vonalat.
1) xy vagyok, és ezért meg azért hívom önöket, blablabla... na! van ott valaki? hogy az a (hosszú fütty)-ért nem válaszol??? akkor menjen a (még hosszabb fütty)ba!
2) hallóóóó haaaaaallóóóó hallom, hogy ott vannak! haaaallooooooo (ordítva) HAAAALLOOOOO... ez így ment 2-3 percig, utána feladta.
3) egy [random anyázás] adtak el nekem, ez nem működik! holnap bemegyek és (mit tudom én, hogy mi) lesz! (persze nem jött, kártyaolvasós utáni téma)
4) (valami öreganyó) szia Gizikém! tegnap kisunokám... satöbbi, 5 perc duma, elmesélte a történteket. szvsz észre se vette, hogy üzenetrögzítő, nem a Gizike.
5) xy vagyok az yz cégtől. szeretnék rendelni egy (passzolom már, hogy milyen) processzort! címemet tudják, pénteken megyek érte! (persze, ez így megy. főnöknek fogalma sem volt, hogy ki volt ez egyáltalán. és ez sem jött természetesen.)
hirtelen ennyi jutott eszembe. holnap visszahallgatom régieket, majd mondom azokat is
apropó kártyaolvasós. Fogyvéd Maristól nem kéne valami papírt kapnom a témáról?
plusz jött egy irodából négy totál retkes gép. kettő fagy, kettő nem indul. tuti kiszedek belőlük minimum 2 kiló port...
-
cbmfan
senior tag
válasz
ati012 #13128 üzenetére
ki. már igen.
telefon:
- tessék, xy számtechüzlet.
- héló! én vagyok a kártyaolvasós!
- (de örülök neked...) üdv, már rég hallottam önről... van valami jó híre? (cinizmus\ON)
- igen! kivizsgálták az ügyet! azt mondták, hogy intézkednek!
- örülök neki. valami egyéb?
- bipbipbip...na mi van, nem erre számított?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZEN.com
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest