- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
-
antocskin
tag
válasz
burjois #77743 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors és kimerítő válaszokat! Még egy buta kérdés: Szintén jóval fentebb olvastam, hogy a hőmérséklet is erősen befolyásolja a járást. Illetve általánosságban írták, hogy hidegben az órák sietősebbek. Nagyon elvetemült gondolat lenne hűtőszekrényben (kb. 13 C-on) tartani az órát mikor nem hordom, hogy a nap közbeni késést kompenzálja? Vagy ez már túlságosan alacsony? Esetleg a nagy hőingadozás nincs káros hatással? Jelenleg hőmérővel keresem a lakás leghidegebb pontját.
Ui.: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
burjois #76566 üzenetére
Ha pesti lennék. Másik meg: ezek a boltok kizárólag hétköznap és max 3-4-ig vannak nyitva. Még ha eljutok is Pestre az biztos nem hétköznap van.
Harmadrészt meg bőrt látatlanban venni? Használt bőrt már nem szeretem, néhánynak irtózatos szaga van.
Ahogy írtam óraszijnak való anyaggal nincs bajom, a tárcákhoz amúgy is idő kell. Munka mellett csak az elobbiekre van időm. -
vadászcsiga
félisten
-
g0n21
senior tag
-
condy
senior tag
válasz
burjois #64617 üzenetére
Nekem sikerül képet feltenni,
(nem bosszantãs képpen mondom) ės sztorim is van hozzá.
Szóval. Írtam már a sporiról, aki időközönként bejön egy-egy "szėp" órãval, a "főnök, ezt nézze meg" dumãval. Ma viszont megvettem!
Tudom, hogy nem egy nagy szám, de két legyet egy csapásra. Van egyforma órãnk a zasszonnyal, és a házassãgi évfordulós ajándék (egy része) is letudva.még egy nyakli doboz is van hozzãjuk.
-
Jenne
őstag
válasz
burjois #63649 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Sikerült (ha átmenetileg is) megjavítanom. Ezek nem olyanok, mint amit írtál, hogy a végükön megnyomott stiftek voltak, hanem végig hasítottak. Olyasmik mint a női hullámcsat csak kicsiben. 1 mm átmérővel. A hasított végeiken kicsit kihajlítottam és így nyomtam vissza. Érezhetően passzentosan tudtam visszanyomni. Találtam összesen 7 ilyen laza stiftet, mindegyik az óratoktól kezdődő csat szemeknél volt. Egyik oldalon három a másikon négy volt. Majd meglátom a hétvégén hogyan bírják. Le sem vetem az órát most még éjszakára sem. Egyébként nem volt napi használatban ez az óra, bár nincsen másik, de volt sokszor, hogy napokig nem is viseltem. És még azt sem mondhatom, hogy feszülne a csuklómon, mert eléggé lazára van állítva. Minden esetre furcsa, hogy ilyen hamar megadták magukat ezek a kis stiftek. Ráadásul egy elég drága óránál. -
-
Gabor970
addikt
válasz
burjois #62422 üzenetére
Köszönöm!
Kettőre redukáltam, még nem 100%, hogy rendelek. Máris találtam vaterán egy Tissot Seastar kézihúzóst
Az is csak 23e. Valahogy nehezen visz rá a lélek Kinai órát venni, mellé meg nagyon kiváncsi vagyok + a Panerai design nagyoncsak bejövős... Na elrágódom ezen még egy kicsinkét.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
burjois #62425 üzenetére
Jó lehet kifogni jó darabokat is pl a Parnis-ok,de 11dodóért mit vár az ember...
Én is vásároltam baratnömnek kinabol 2órát darabját 2-3$ ért
De az kvarc és az volt a lényeg hogy cuki legyen és menjen a ruha színéhez stb...az se baj ha nem megy akkor is hordja!
Egyébként meg pontos is...
Misi1979: Ez igen!
Egy Tág Hólyag....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Videós, mozgóképes topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest