- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz
pető bá' #113655 üzenetére
Láttam a méretet, nem gond, mert vékony az én csuklóm is, ennél nagyobb óra nekem kényelmetlen. Ezért van most is szögletes.
Nem találom a fizetési információkat, gondolom csak a vásárlás folyamatában látom regisztrációt követően, de a szállítást megtaláltam. 4 USD, ha dobozzal kérem, amúgy tényleg nulla. Korrekt
Kártyával biztos lehet fizetni, de lehet Paypallal is?Másik kérdésem:
Kellene valami szép konyak, vagy hasonló árnyalatú bőr karóraszíj (22 mm-es). Sok helyen látok pl. ITT is.
Az a gondom, hogy nem szeretem az olyan réteges bőrszíjakat, amiben belül pamut vlies van. Színtiszta masszív vastag (4-5 mm) valódi bőrt szeretnék varrással. Lehet ilyet venni, vagy bőrdíszművessel kell csináltatnom? Ha utóbbi, tud valaki ajánlani? (Egy Vostok-Europe Icebreaker órához kellene valami illő, mert évente kell cserélnem a gyárit, ami ugyancsak nem színtiszta bőr és elrepedezik, elbüdösödik.) -
terra052
őstag
válasz
pető bá' #113601 üzenetére
Van pár 5-ösöm, de 7009 a legfrissebb szerkezet, azoknál nincsen ez a zaj. Egyszer belefutottam egy hamis 5-ösbe, annak volt ilyen fura hangja... De ez nem jelenti azt, hogy 7S26-tól nem lehet természetes ez a hang (95-től vagy hogy megy már ez, most mi az aktuális?).
-
Lavie
tag
válasz
pető bá' #111144 üzenetére
Ne tedd! Sok szenvedély van, ami káros, az óramánia egyáltalán nem az. Legalábbis nem károsítja az egészséget...
Ha Seiko, akkor nekem a klasszikus Pepsi, talán lesz egy, mert kötelező darab.Az én csuklóm is vékony, ennek ellenére van 40,41, 42, 44, 45 mm átmérőjű órám is... Órája válogatja, mekkorának tűnik a formája miatt. Van, ami hiába nagy, nem otromba, és van aminek a 36-38 mm is jól áll.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
pető bá' #110219 üzenetére
Ezt fontolgatom én is
Bele nem nagyon szólok, de napiasan nézegetem itt a szebbnél szebb órákat, "irigykedek" a jobbnál jobb beszerzésekre. Most fontolgatok egy Orient búvárt, aztán ott meg is kellene állni hirtelen, pedig az máé csak a sor eleje
Meg amúgy is van már itthon 5-6 órám...
Természetesen nagy gratula mindenkinek az új szerzeményekhez! Az én "újításom" inkább nem forintosítanám, valószínűleg 1-2 Rolexbe bele fog kerülni mire felnő, de fene bánja
-
Ra3
őstag
válasz
pető bá' #109678 üzenetére
Ha a mérettel nincs bajod akkor egyébként elég jó óra, a belseje se nevezhető rossznak, drágább Seiko búvárokban is jól teljesít a 7s26. Ha lenne belőle nagyobb lehet hogy én is bevállalnék egyet, jó ez a színösszeállítás, számlap plusz mutatók, mint egy klasszikus pilóta.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
pető bá' #108245 üzenetére
Nekem van egy hasonló órám, de az titán, mind a tok, mind a szíj.
Azt 1999-ben vettem 85 ezer ft volt az ára.
Most hasonló órát olcsóbban kapsz.
Seiko Alarm Chronographén sokáig agyaltom, hogy az akkor nagyon drága GIUGIARO design seiko-t vegyek most mert ugyanaz a szerkezet volt benne.
Az ebay-n ilyesmik vannak.
Egyszer már kérdezősködtem itt is, de talán dzsana azt írta meg lehet csinálni működőre, mert én nekem az jön le, hogy nincs benne a szerkezet, míg az enyémben meg van.
Én jegeltem egyelőre a projektet, de a csávónak több ilyen órája is van. -
BluEyes
őstag
válasz
pető bá' #102450 üzenetére
Figyu, jól teszed, hogy válogatsz. De a vége úgyis egy Orient Bambi lesz.
Mert például azt a fehér Citizent - bár tényleg szemrevaló - soha nem fogják kirakni az ilyen jellegű oldalakra. Nem elég finom.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pető bá' #102382 üzenetére
A szerkezetéből fakadóan / rugóerő-tárolós / ha nem hordják, kb. másfél nap - 44 óra közötti idő múlva megáll. Napi pontossága 0-20 mp eltérés, de mivel alkalmakra kell, és nem munkába, ennek nincs jelentősége. Folyamatos hordásnál és beszabályozva 5 mp alá be lehet hozni általában az Orienteket - magánvélemény és tapasztalat. Dátumot 31 naposnál rövidebb hónap végén kézzel kell állítani - célszerű 6 órás mutatóállásnál, mert akkor biztosan nem károsodik a szerkezet. Ha csak egyszer-egyszer viselik, sajnos minden felvétel előtt meg kell "lötykölni", hogya lendkerék/rotor felhúzza a rugót - és be kell állítani a dátumot. Foglalkozni kell vele, de meghálálja. Aki ezeket a macerákat nem szereti, kvarcot vegyen. Pl.:[link]
-
5-ös kezelő
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz
pető bá' #102360 üzenetére
Mit szólnál egy napelemes kvarchoz? Ha nem a fiókban tartod, 10+ évig gondtalanul működik, pontos, nem kér enni.
Orient: [link]
Konzervatívabb Seiko: [link] [link]
Modernebb Citizen: [link] [link]Real_Necro: na igen, ez a fazon tipikus mellékterméke az SKX átalakításoknak, igen mókásan néz ki a tokhoz képest eltúlzott méretű mutatókkal, indexekkel
ad4m1337: Seiko SNZH5x? Oké, nem igazi búvár, de formára telitalálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest