- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Zolee_70 #97966 üzenetére
Javaslatod is van?
Szerintem az a 10 ezer forint (vagy akár 11 és akkor már alatta van a 100-nak) lealkudható.
Ez nem sima Orient, ez Star, de 5 bar-ral nem kell.
Azt írtam, keresek ilyen tudású, kinézetű órát, ebben az árban.
Zafír, fémszíj, ilyen külső.más ez a kép meg most jött szembe, itthon nem látom a kínálatban
szép -
Ra3
őstag
válasz
Zolee_70 #97966 üzenetére
Szerintem megéri, ez nem sima Orient hanem Star, minőségileg-technikailag azért egy szinttel feljebb van, lásd pl. super ar bevonat, vagy a sima Orienteknél nem igazán fellelhető kézihúzós+mp stoppos szerkezet. Az 5 atm engem nem zavar, vízbe viszonylag ritkán viszek órát, ha mégis arra ott van kettő g-shock.
Az Aqua-Terra utánérzések közül ez jön be leginkább, főleg fehér számlappal, májusban én is megyek próbálni ha lesz raktáron. -
Tempus Fugit
csendes tag
válasz
Zolee_70 #87831 üzenetére
Hát igen, ez elgondolkodtató..
Itt sokan havonta vesznek (akát többször is) egy-egy Orientet, Seikót vagy éppen egy kvarcot, miközben lehet, ha egy évig félretennék az erre fordított összeget, már egy használt (vagy akár új!) Rolex vagy hasonló nagyágyú is kijönne belőle.
Persze mindenkinek más az értékrendje. -
Ra3
őstag
-
-
fiktív1
tag
válasz
Zolee_70 #47183 üzenetére
Zolee!
Na, megérkezett? Gratula hozzá, super gép! Egyedül a világítás kéne még bele, de így is lehet látni sötétben azért. Majd egész nyáron ebben toltam, imádom. 9 után gond nélkül szinkronizál, nálam az ablakban. Se beállítani nem kell, sem megbontani elemért, csak gond nélkül hordani.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Zolee_70 #45479 üzenetére
Én a középkategóriával vetettem össze.
Néhány sorral lejjebb meg pont azt írtam, hogy ne hasonlítsuk össze a krumplit a lépegető exkavátorral...A másik meg az, hogy ha pár év múlva kidobod, akkor a Te célod az, hogy minél olcsóbbat vegyél. Aki viszont hosszútávra szeretne órát (esetleg egy örökölhető vagyontárgyat), annál már mások lesznek a szempontok. Például az, hogy ne essen sokat az ára. De ezt az elvárást a kommersz kategória nem tudja, és nem is akarja teljesíteni.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Zolee_70 #45471 üzenetére
Objektíve:
Az általam próbált Orientek közül egynek sem volt zafír üvege, nem volt mp-stoppos, és nem lehetett koronáról húzni őket. Ez jelentős hátrány. Bármelyik középkategóriás svájci tudja ezeket.Szubjektíve:
Miután felpróbáltam vagy egy tucat Orientet, véletlenül kezembe akadt egy Certina ds1. Ha ziongorázni tudnám a különbséget...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest