- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
fagyalllo #181798 üzenetére
Olyan szép fekete feliratos papírdoboz látod. Amiben talán egy nagyon túlárazott óra volt ami nem ért annyit....
Ja meg ha lenne kurvasok lóvém amit nem tudok hova tegyek vennék egy rolex vagy valami atom drágát és idejönnék és óvatosan én is beszurogatnék itt a népnek, hogy mi a jó(csak hogy érezzék a törödést)...
Jaaa vagy nem így kell... -
pikkubee
tag
válasz
fagyalllo #181665 üzenetére
Igen, nézegettem árakat, tenyleg ki lehet futni az észszerűség hatarain kívülre...
Az a bajom, h a Sumo es a Turtle is túl nagy, az skxem viszont imádtam, csak azon meg nem tetszett a szamlap es a mutatok, plusz a csak dátumos órákat szeretem.
Na majd meglátom mit mond a Seiko szerviz az anyag arra, amit eddig találtam az 100eur... -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
fagyalllo #181689 üzenetére
A fémházon kívül semmi előnye nincs ennek az órának. A plexije például nekem nem tetszik jobban, mint a GW-M5610-é, ráadásul az utóbbié jobban is emlékeztet az első G-Shock-ra, a DW-5000C-re. (ha már azt a vonalat akarták meglovagolni a menetes hátlappal)
Amúgy nem csúnya, de az én szememnek nagyon hiányzik róla az a piros keret.
-
runner 125
nagyúr
válasz
fagyalllo #181671 üzenetére
Noh, előbb kellett volna reklamálnom nektek.
Ebben a percben visszaállt a másodpercenkénti léptetésre.
Kösz nektek, már kezdtem megijdeni, h megszívtam ezt a vételt.
Szegény óra, pedig valamerre olvastam annó, h teljes feltöltéssel akár fél évet is elketyeg a sötétben. Vajon mennyi fényt kaphatott ez gyártás óta, ha kb. rögtön a kicsomagolás után megállt?! -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #181614 üzenetére
Hátha így jobban lehet látni. Azért nagyon nem mindegy, hogy préselt lemez, vagy tömör 316L acél. Azért a "Made in Japan" is dob rajta a "movt Japan" helyett.
A többi különbség tapintható. Más a burkolat-szíj anyaga, tapintásra sokkal minőségibb (mint ahogy különbség van egy kínai noname gumiszíj, meg az új gyári Seiko gumi között is. Nem is kevés)szerk: messze nem a "retro érzésről" szól. Ez egy masszív, vastag és erős acél óratok pvd(valószínűleg) bevonattal az acélon. Egy csavarozott hátlapos, lemeztokos mostani G szinte játékórának tűnik mellette (nem bántásnak szántam, csak nem tudom jobban érzékeltetni). Képen nem látszik a különbség és nem is "mutatja magát". Felvéve viszont ég és föld.
El is adom a másik G-met (hiába limitált), mert nem hordom, mióta megvan az 5000-es. -
soetigabor
tag
válasz
fagyalllo #181606 üzenetére
Szép kis felára van akkor.
TOZ: Nekem 1 darab sem hiszem, hogy kellene ebből a sorozatból, nemhogy több. Fiatal vagyok én ahhoz, hogy a nosztalgia miatt vegyek ilyen órát.
Ha valami felkelti a figyelmem ebből a retró vonulatból, akkor az inkább valami szolidabb, fémszíjas szögletes casio lenne.
-
sz.j
nagyúr
válasz
fagyalllo #181299 üzenetére
Köszi, hogy gondoltál rám, de ez valahogy nem jön be ..,"maradok" a SEIKO Dolce Quartz SACM171 mellett, bár most még reménytelenek tűnik.
-
apholyon
aktív tag
válasz
fagyalllo #181053 üzenetére
Én nem állítottam, hogy nem lehetnek hibásak a kintről rendelt darabok, csupán annyit várnék el (talán nem jogosan?), hogy a cikkben leírtakat alátámasszák. Amíg ez meg nem történik, addig a szememben légből kapott állítás marad. Tapasztalatot leginkább a (csekély) saját, ismerősi körben, illetve a fórumtársak által a kinti rendelésekről leírtakra alapoztam.
-
gipsztigris
addikt
válasz
"Nem állítja hogy hamis, hanem azt sugallja, hogy nem tiszta forrásból származnak, pl. selejtekhez jutnak hozzá valamilyen formában."
Szinte minden olyan helyen ahol valamit gyártanak, a selejtre jobban vigyáznak mint a hibátlanra több okból is, de ezt most nem részletezem. Szóval Ázsia ide-Ázsia oda, szerintem nem lehetséges, hogy a selejt kikerüljön a kereskedelembe!
Főleg nem egy akkora üzletbe, mint pl. a Sky.
Továbbra is fenntartom, hogy a hangulatkeltésen kívül másra nem volt jó ez a cikk! -
válasz
Azért nincs a cikkben az egyetlen tapasztalatra hivatkozó csehszlovák szerviz, mert az itthoni a saját szerződése szerint javíthat, ahhoz semmi köze, a cikk nem erről szól és már sokszor ki volt tárgyalva.
Innen a topikból ketten küldték ki az órát és mindkettőnek gariban javították+ingyen posta vissza.
Több tapasztalatról azért nem tudunk, mert a tulajok vagy nem tudják ezt a lehetőséget, vagy nem írják meg itt, ettől még tény, hogy ott elfogadják a sky garanciakártyáját.
Szerencsétlen megfogalmazáson lovagolsz, nyilván nem hibátlan és sose elromló az összes itthon eladott óra
Ez esetben ne állítsák az ellenkezőjét.
Nem állítja hogy hamis, hanem azt sugallja, hogy nem tiszta forrásból származnak, pl. selejtekhez jutnak hozzá valamilyen formában.
Ezt aláírom oké.
-
válasz
fagyalllo #181023 üzenetére
Értem, viszont semmit nem tudunk itthon mennyi seikot adnak el és nem tudjuk kintről mennyi jön be. Azt sem tudjuk a kintiek közül mennyi a hibás darab, de persze azt beleírja, hogy az itthoni biztos eredeti és hibátlan. Ilyet nem szabad kijelenteni, mert senki sem lát bele.
Szerintem ez egy nagyon elferdített cikk és tuti van hazai seikos kéz is benne.
Abszolut ok, hogy vannak hibás darabok, de szerintem érted mit találok problémásnak a cikkben.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #181000 üzenetére
Ha arra járok, kettőt veszek, egyik a tiéd.
Intruder : Nekem anno a Pólus Center egyik üzletében ajánlottak mestert, de éppen szabin volt, így elmaradt az ismerkedés. - Fűzzük be Futizoli-t, szétszedhetné az én meg-megálló 420-asom is.
Bár elvan a dobozban így is. Dzsana mestert kellene felkeresnem a Slava és egy Gigandet 17 köves szervize ügyében, de nöm járok Szöged fölé.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #180975 üzenetére
bőr szíjas!, de más is a tok forma egy picit.
az ár kissé túlzó, mikor már 100 körül van zafír üveges rádiós is.más, pár hete nem vettem fel a melós órámat, ki volt rakva az íróasztalra fény érte biztosan, de ma ránézek és látom, hogy áll a kis drága, ennyit a casió solárról
mehetek szervizbe vele
jövő hetem óra szervizek látogatásával fog telni.
csak az egyik lesz öröm előre láthatólag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó KTM női bicaj!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest