- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
fagyalllo #181299 üzenetére
Köszi, hogy gondoltál rám, de ez valahogy nem jön be ..,"maradok" a SEIKO Dolce Quartz SACM171 mellett, bár most még reménytelenek tűnik.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Nekton #181135 üzenetére
"A korábban javasolt Seiko Dolce egy klassz kis óra. Ráadásul HAQ, vagyis szuperkvarc, szuper pontos. Nekem van ilyenem. Csak ajánlani tudom""
Nekem is tetszett és nagyon szívesen megvenném a SEIKO Dolce Quartz SACM171 vagy a SACM150 órák valamelyikét, de mint előzőleg írták, sajnos nálunk nem kapható ...
Ha nem titok, Te hol vetted?"Van amúgy most is Longines Presence."
Ha lenne ugyanaz a típus ami most is van (képet előzőleg linkeltem róla), akkor nagy valószínűséggel rögtön megvenném, de azt az infót kaptam, hogy már nem gyártják ...
-
sz.j
nagyúr
Az előző képen lévő óra adta az ötletet, hogy megnézzem az Orient órákat is ahol találtam is egyet ami tetszik.
Mi a véleményetek róla?
ORIENT BAMBINO IIJa és a "Szerkezetnél" mi kell érteni a következők alatt?
"Kézzel is húzható, másodperc stoppos Japán Automata, 40 óra járástartalékkal (Orient Cal. F6724)" -
sz.j
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #181090 üzenetére
Ragaszkodni ragaszkodnék, mert emlék, de tartok tőle, hogy nem lenne olcsó mulatság ... Gondolom meghaladná a 30k-t, de ez csak tipp ...
Egyáltalán ki foglalkozik régi Longines órák felújításával?Az új órával kapcsolatban nincs semmi extra elvárásom, hasonló tudású legyen mint a Longines Presence, azaz klasszikus megjelenésű sallangmentes nagyon pontos és megbízható legyen.
Az ár 100k körül, max 150k, de mivel a nejemtől fogom kapni jó lenne minél olcsóbban megúszni a vételt. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni új óra vásárlásában ....
A feleségem szeretne "meglepni" a házassági évfordulónkra egy órával, mivel a jelenlegi több mint 25 éves Longines Présence órám eléggé megviselt állapotú, ráadásul volt régebben olyan időszak, hogy nem működött (azóta valami "csoda folytán" megjavult ...)
Szívem szerint egy ugyanilyent vennék, de sajnos már nem kapható ...
Tudnátok ajánlani egy jó minőségű klasszikus kinézetű karórát?
-
sz.j
nagyúr
Köszi srácok az infókat.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Misi1979 #149191 üzenetére
"Melyik kerületben vagy?"
A 4-ik, 13-ik, 14-ik, 15-ik kerületben mozgok ezekben lenne jó ha lenne korrekt szerviz."15-20e forintos pénzbeli értéket képvisel"
Ezt az újkori árára értetted?Ui.
Szerintetek ugyanezt a Longines Présence órát (ezzel a formával!) lehet még kapni és ha igen mennyi lenne az ára? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Van egy kb. 25 éves Longines Présence órám ami az utóbbi időbe heti egy-egy alkalommal megállt majd a pontos idő beállítását követően megint ment napokig hibátlanul.
Ma viszont végképp megállt, hiába állítom be a pontos időt nem indul el (az elem nem rég lett cserélve).
Kérdésem az lenne, hogy
- érdemes ezt még javítani (a várható javítási ár miatt) vagy inkább újban kellene gondolkoznom?
- tudtok ajánlani egy korrekt és elfogadható áron dolgozó Longines szervizt?Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest