- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
7s26c #164378 üzenetére
Köszi
Lauda
Ano amikor a 120 db-os óra kollekcióm volt (2009-ben) sok órát messzi kína,Szingapúr,stb.rendeltem meg.VÁM és áfa illette meg minden (!) bizonyos,törvényes keret fölött behozott karórát és asszerint,hogy mechanikus,automata,digitális kijelzős vagy vegyes,stb.rengeteg kritériumot szabtak ki .Ha szerencséd van,vámmentesen behozhatod rizíkó nélkül....
-
törölt tag
válasz
7s26c #164191 üzenetére
Ez egy érdekes óra volt, teljes szervizen esett át. Ilyen volt: [link]
Spet: Ha arra a szögletes kronográfra Seiko-ra gondolsz akkor nem tudomReggel amikor beérek mindig van valami érdekesség az asztalomon amit nekem hoznak, hogy gyakoroljak és minél több szerkezetet ismerjek meg.
-
válasz
7s26c #163994 üzenetére
Koszonom!
Pl az ilyen egyszeru kis seikok is tetszenek, mint a SNKN23K1.
Annak tudjatok mi az oka, hogy bizonyos tipusokat ( Grand Seiko, Prospex, Astron, Velatura, Premier Sportura, Ananta) nem kuldenek euba?
Aminel out of stock van kiirva, az vegleg elfogyott, vagy csak jelenleg nem kaphato naluk?
-
C0RVUS
tag
válasz
7s26c #163598 üzenetére
Hát egy Makó kettővel én is szemezek egy ideje a Rája egyes mellé - már csak az új werk miatt is. Ha még ócsóbb lenne, már nyilván elkértem volna a telefonszámát...
Meg hát annyi mindenkivel szemezek még...(Ráadásul az óra árának kábé feléért elég menő csereszíjat árulnak hozzá Sztrepkódék.)
-
g0n21
senior tag
válasz
7s26c #163391 üzenetére
Amíg bementem ma CT-re, ráadtam anyámra a Datejustot (nem boncolgatnám a kapcsolati tőke fontosságát azon keresztül, hogy miért volt ő ott, de az egészségügyes szülőnél jobb a földön nincs)....
Amíg vártam nézegettem, nézegettem, és rájöttem, hogy nem nagy az a 36-os datejust, pedig anyám kifejezetten csinos, nőies korához képest.
Egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy megkapja, aztán két ezredmásodperccel később hangosan felnevettem
Nekem jobban áll...
-
mike1334
veterán
válasz
7s26c #163171 üzenetére
Köszönöm
Na látszik, hogy amatőr vagyokAmúgy annyira nem vagyok annyira elvetemült, mint ahogy itt szokták írni, hogy nézegetik hány másodpercet késik/síet egy nap az óra, analóg számlapnál úgy is elég egy körülbelüli érték nekem. Megnézem azért, hogy mennyivel drágább a másik verzió, de a lélektani határ nálam 50e forint, és ez is alig van alatta..
Szerk.: megnézte., tényleg alig drágább, köszi a tippet
-
@mriya@
őstag
válasz
7s26c #163095 üzenetére
A Bulovát pont kilenc éve vette meg a Citizen.
2016 májusában lett övé az Alpina:
In the second piece of breaking news of this Thursday in May, we are hearing that Frederique Constant, the erstwhile independent producer of "accessible luxury" timepieces, has agreed to be sold to Japanese watchmaker Citizen! The Citizen group already owns La Joux-Perret and its associated brands (including Arnold & Son), so this is not the first time a Swiss conglomerate will go under Japanese control.
-
gipsztigris
addikt
-
squir
aktív tag
válasz
7s26c #162514 üzenetére
Tudom és tetejébe ez egy acél Samurai. Az, hogy limitált szinte lényegtelen a típusa mellett. Hamarabb el fog fogyni, mint elérné a boltokat. 😞
Resool: én egy Ahoi-t próbáltam korábban. Jól is tettem, mert képről "szerelmes" voltam a modellbe, de borzalmasan állt nekem, nagyon nem passzolt hozzám. Nem az óra hibája, az tökéletes, csak nem nekem.😊
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
7s26c #162468 üzenetére
köszi.
ez egy kicsit meg zavar a leírásban:
"1998-ban került bemutatásra a Kinetic Auto Relay, amely az automata óra járástartalékát a kiemelkedő 4 évre növelte. "Ha jól értem és következtetek. Leegyszerűsítve:
solar: nap energiát alakít elektromosra és azt tárolja
kinetic: a kéz mozgás energiáját alakítja elektromosra és azt tárolja
automata: a kéz mozgás energiáját tárolja rugókban (?) -
TimeCenter
tag
válasz
7s26c #162359 üzenetére
Ha jól emlékszem:
1988 LONGINES mechanikus, gyorsjáratú, dupla rugóházas
1990 - acél analóg CASIO
1993 - acél, az európai piacon limitált (!) CASIO POSEIDON
1996 - CITIZEN Eco-Drive Radio Controlled Titanium 10 BAR WR - a CITIZEN EUROPE igazgatójától kaptam
1998 - CASIO RAYSMAN - az első TOUGH SOLAR G-SHOCK - a CASIO JAPAN kelet-európai ügyeit vezető képviselőjétől kaptam
2002 - CITIZEN PROMASTER AQUAMOUNT - magasság és mélységmérős
2004 - CITIZEN PROMASTER Eco-Drive Radio Controlled Ti.C.C. 20 BAR WR - a világ első teljesen tömör tokozású, rádiójel vezérelt órája ( az antenna a tokon belül a számlap alatt található, nem kívül vagy a szíjban! )
2013 - BULOVA PRECISIONIST
2014 - CITIZEN SATELLITE WAVE -F150 - műhold vezérelt, mely a világon a leggyorsabban 3 másodpercen belül képes szinkronizálnia magát.
-
törölt tag
válasz
7s26c #162283 üzenetére
"Az ezen fórumban közkedvelt topiktárs a tanúm rá"
És ott voltam én ismeg tudom erősíteni, hogy így volt. A beázáson kívül még az is lehet a probléma ahogy a mester mondta, hogy amikor összeszerelték az órát akkor párás volt a levegő és az lett bezárva az órába.
Egy egyszerű tesztel lett megnézve, hogy van-e bent pára: Ki kell nyitni a hűtőt és az egyik belső falához kell nyomni az üveget pár másodpercig. Ahogy átveszi a szoba hőmérsékletét az óra, megjelenik a pára ha van benne. De ebbe a hidegbe ez a tesztet felesleges -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest