- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
-
jackal79
aktív tag
válasz
SOAD19 #275039 üzenetére
Elég félreérthetően fogalmaztam. Ne értsd félre én imádom a casio órákat, gyerekkoromban volt jó pár. Úgy értettem, h ~200 e huf-ért nem biztos, h jó vétel. Nincs meg az a prestízse, mint egy svájci vagy akár a seiko óráknak. Ettől függetlenül tuti, h egyszer beszerzek egyet, mert vmiért engem megfogott. Annak idején amikor vettem a GW-M5610U-t sokan nem értették, hogy mit látok benne. Az ismerőseim csak egy buta kvarc órát láttak benne, azt mondták ennyiért már egy okosórát is kaptam volna. Na az soha nem volt nekem és nem is lesz
-
válasz
SOAD19 #274995 üzenetére
Nincs kék számlapos órád? WAF?
Az kötelező
Leaállni... na persze, minket nem arra találtak fel#274991Memmaao
Gratula, érdekes darab. Régen volt hasonló valamim, de nem emlékszek, mi volt a gyártó. Lehet beugrik, pótlom.
Timex szép játszósRágoogliztam, 99%-ban ez volt az, de nem rémlett, hogy Mido
...a kép e-bay-röl -
válasz
SOAD19 #274591 üzenetére
Poénnak szántam de a smile lemaradt a végéről, bocsi.
Az nem volt az összefoglalóban hogy említsem meg hanyadik órrám lesz, ezért nem írzam első körben.
Első órának valami nem túl drágát akartam ami tetszik is, és mint kiderült a dress watchok tetszenek leginkább így letta bambini. De diverből is vannak kiszemeltek, tesómnak van egy kék seiko sharp edge, abból is a fehér tetszik nagyon és így tovább.. -
válasz
SOAD19 #274574 üzenetére
Köszi a tippeket!
Mi az hogy túl vidám nekem? Mit mondtam hogy máris ilyen dolgokat lehet tudni rólam?
Egyébként két sötét számlapis órát néztem ki az igaz, de a hamiltonnak nem tetszenek a világos wlapin világos számok verziója, a sekio meg csak jó és kész.
Egyébként drágább órákból nagyon tetszik a Grand Seiko-ból a Snowflake, az első mechwnikus órám pedig egy bézs számlapis Orient Bambino.Azok a Farerek tetszenek amúgy, különösen a kék.ott majd szétnézek. De eddig úgy tűnik azok nyernek amiket én néztem ki, ami csak annyit jelent hogy sikerült olyanokat kiszemelnem amelyeknél nehéz jobbat találni.
Azokok a Laco-k sem rosszak, de most nem lünettást keresek. Van egy ami kb közutálat tárgya a neten de nekem tetszik és bőven jó míg veszek egy komolyabb darabot.
-
driv4r
aktív tag
válasz
SOAD19 #274364 üzenetére
Nem is kellett hozzá Trump, sok elemző szerint egyszerűen nincs fundamentális alapja egy relatíve 'erős' forintnak, egyre kevesebb a kamattámasz hozzá, jövőre tartósan beállhat a 410+.
Alku szerintem inkább a fizikai boltokban lehetséges, sőt, gyakran szükséges is, az inventory, eladási kvóták (és a rezsiszámlák:) szorítása miatt, egy webshop modellje teljesen más, nincs komoly érv egy eseti / egyedi árengedmény mellett. Meg persze attól is függ, mi az árkategória, drágább ergo nagyobb retail margin-nal rendelkező órából valószínűleg könnyebben megadják azt a kis off-ot.
-
Kbali
nagyúr
válasz
SOAD19 #274347 üzenetére
Az mondjuk tényleg hab a tortán, hogy a szállítási költséget is áfázzák: nekünk volt olyan Koreából érkező csomag, aminek nem kellett szállítási költséget fizetnem az eladónak, de amikor ő feladta, a koreai posta szépen ráírta a postaköltséget, amit jól megáfázott nekem a magyar
-
-
orbit76
tag
válasz
SOAD19 #274052 üzenetére
Egyre több a hülye a világon, ezért egyre erősebbek a szélsőségesek, szélsőjobbos, populista pártok, politikusok. Hülyék paradicsoma... Úgy tűnik megint kell egy világégés, hogy az emberek újra elutasítsák a szélsőségeseket és a normalitásra vágyjanak.
Es mi a normális?
Ez?Mindenki máshogy hülye és ez így van rendjén.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #274049 üzenetére
A Miyotás Officine majdnem elcsábított, de az, hogy az árba nem fér bele a fémszíj, az nálam már nem fér bele... eleve nem kevés az 590€, de még fizessek 129€-t a szíjért, és még további 30€-t a szállításért. Ezen sajnos az sem segítene, ha az euró 414 helyett 390 lenne most.
Szerk.: Na mondjuk, a Nordic Marine meg Szingapúrból postázza az óráit, szóval rájön még a tréfa, amival majdnem ugyanott van árban, mint az Officine... akkor utóbbira szavazok, pláne, ha a neonsárgát nézted ki.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #273936 üzenetére
38-as búvár 18-as csuklón, szerintem teljesen jó.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
SOAD19 #273785 üzenetére
AR2453 is hasonló, mint amit először kérdeztem vagy jobb minőséget képvisel?
-
ribarszki
őstag
válasz
SOAD19 #273309 üzenetére
Igen, közben kipróbáltam, hogy ha angol címre rendelem, akkor már ráteszi az angol áfát. Szóval a sarcokkal együtt saját számítás, s az általad írtakkal is 250k-ban állna meg Angliából az óra, szemben a hazai 320k árral. Persze ilyenkor jó kérdés a garancia..
Na meg az is, hogy miért nem annyira népszerűek ezek a Roamer órák mint mondjuk amennyire a PRX-ek pörögnek?
-
válasz
SOAD19 #272805 üzenetére
Ez a kozeposztaly definicio szinte ertelmezhetetlen a mai Magyarorszagon sajnos. Annyira szet van szakadva a tarsadalom, hogy sokan kozeposztalynak erzik magukat, pedig csak nem halnak ehen. Tolunk nyugatabbra egy luxusora pl. boven nem gond az also kozeposztalynak sem. Hogy a temanal is maradjak.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #272008 üzenetére
A zafír hiánya nem is lenne nagy gond számomra, az viszont már jobban zavar, hogy a megadott 10.3mm-es vastagságra még rá kell számolni 2mm plexit... miért kell a kvarcórákat is olyan vastagra csinálni, mint az automatákat?
A másik a 19mm fültáv... jó, ez sem a világvége, csak kicsit úgy érzem, hogy ezzel szándékosan szivatják a népet a gyártók.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #271854 üzenetére
"Nekem valamiért annyira nem volt szimpatikus már a név miattse, kicsit mintha többnek akarnának látszódni."
Tudom mire gondolsz, bennem is ez az érzés volt (/van?), a logójuk is olyan Patek Philippe - vacheron constantin mixnek érződik.
De a videón tényleg látványos az a számlap.
-
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #271854 üzenetére
Nekem egyre jobb a véleményem róluk, mert látszik, hogy igyekeznek, ambiciózusak.
Úgy tűnik, hogy forgatnak vissza valamennyit a fejlődésbe. A gond az, hogy ezzel párhuzamosan rögvest el is kezdett vastagabban fogni a ceruza, így az ár-érték arány továbbra sem okés teljesen szerintem. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #271580 üzenetére
A dátum nélküli órákkal kapcsolatban kettős érzéseim vannak.
Amikor dobozból kivszem és be kell állítani sokkal gyorsabb, mert nem kell megkeresni hogy am, vagy pm van-e, illetve dátumot sem kell állítani. Ilyenkor szeretem, hogy nincs rajtuk dátum.De összességében több dátummal szerelt órám van és rá-rá futok, hogy megpróbálom megnézni a dátum nélküli órán, hogy hanyadika van.
Ez mind dátum nélküli:
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #270949 üzenetére
Ez se rossz!
590 euró előrendelve, a fém verzió más szerkezettel 890:
[link]
Az ilyen új microbrandeknél nem szoktam szeretni az integrált szíjas megoldást, mert a jövőben, hogy rendel gumi szíjat az ember, ha becsődöl a márka. De, ha jól olvasom adnak 20mm-es adaptert, átalakítót. -
-
lenox
veterán
válasz
SOAD19 #271224 üzenetére
Hat tobb oka is van, bena kepeket szoktam csinalni, este volt, es feketenek latszodott a kepen a szij, pedig pont az a lenyeg, hogy ez az uj most kek, a zaszlo nekem is felmerult, de lusta voltam. Nade ma mar sut a nap:
Aztan latom, hogy a fentinek csak szerettem volna keknek latni a szijat, de az is fekete. Hat ez van. Feketebol nekem bor van.
-
No.01
addikt
válasz
SOAD19 #271198 üzenetére
Amolyan sportos(abb)mindenesre vadasznek, de a kis meret nagyon, de nagyon lekorlatoz.
Na meg a jarastartalek ami meg fontos (hacsak nem 9F lesz vegul) min a 60h+ de ebben az arsavban mar inkabb 70h vagy tobb.
Legyen rendes szij es csat lehetoseg szerint micro allitassal.Ilyenkor tapasztalja meg az ember, h a CW mennyit is ad a penzert (C63 GMT volt elotte)
Szoval meg mindig ott tartok, h a keretet mar lassan tripplaztam, de meg mindig semmi.Ha lenne egy monocrome BB58 esetleg egy nem Ti Pelagos39 (vagy upgradelnek Grade5-re) akkor ugranek.
Igy most nezelodom es gyujtogetek lehet megiscsak egy "nagy" GS lesz ebbol csak azt az osszeget azert fajna kifizetni. -
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #271035 üzenetére
Akkor azt valószínű elírták. A régi modell is 48mm volt, ha az átmérő csökkent 2,5 millit, akkor kisebb a valószínűsége, hogy csökkenés helyett nőtt volna a hosszúság. Az is lehet, hogy másképp mérték, mert pont olyan letörés van a fül végénél, hogy nem mindegy hova teszik a colstokot
ránézésre felülről nekem szép, arányos.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #270758 üzenetére
Ne is mondd. Nincs reklámblokkolóm, tízperces órás tartalmú jutyúb alatt kétpercenként jön ugyanaz az ordas hazugság, háborúval való rémisztgetés. És ezt milliókat kereső reklám-szakemberek készítik. Pont ellenkező hatást érnek el, még a bemondót is elkívánom a jó ***-ba, a megbízóival és a jutyúb tulajdonosaival együtt. James Cameron megint mehet le a lécért (South Park).
-
válasz
SOAD19 #270727 üzenetére
Az eredeti pulsar, aminaz első digitális óra volt, így működött. Roger Moore is megnyomja a filmben. Ebben hybrid kijelző van. Van egy transzflektiv LCD, amit minél jobban süt a nap, annál jobban látható. Bent sötétben meg gombnyomásra oled. Szóval ez folyamatosan mutatja az időt és így 5 évet megy el egy elemmel.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #270444 üzenetére
3 "normál" + 1 jatszós?
Akkor:(nem friss kép, Omegát gyári fém szíján tartom)
+
Valszeg' az arany g-shock:
Igaz pl strandolni és hasonlókra a sárga praktikusabb lenne:
De hiányozna egy elegánsabb óra, alkalmakra.Képzeletbeli listába bele sem merek kezdeni, mert az igazán drága órák között nagyon el lehet veszni.
De nyilván lehetne a nivada helyett pl egy tag heuer skipper gold, mad1 helyett mb&f, omega helyett meg ööö (mondjátok már egy sokkal jobb búvárt).
Á, de ez nem egy jó képzeletbeli lista, erre sokkal több idő kellene -
válasz
SOAD19 #270444 üzenetére
Jelenleg a kedvencek:
Seiko SPB187J1 és egy Moonswatch Moon.
Plusz a Citizen NY0120 játszósnak. Ehhez az istennek se tud a citi szerviz fém szijat adni...
A Tsuyosa alkalmi viselet, a Chrono Orient alig van rajtam mióta megjött a Moonswatch.
Ami kéne? Új Aqua Terra , Breitling Chronomat GMT, Egy Speedmaster Moonwatch és játszósnak egy Seiko valami. -
fagyalllo
őstag
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #270446 üzenetére
Amúgy nálam is valami hasonló márkák lennének, ha kicsit nagyobb összeget költhetnék: GS, Sinn, Omega planet ocean/Aqua terra. Bat a kiss csuklóm eléggé behatárolja, hogy mi lehet jó, Sinn-ből is csak az U50, 556-os.
Nem túl szerencsés, hogy kezd változni a trend, és a gyártók kezdenek kisebb órákat kihozni. -
rbalint88
addikt
válasz
SOAD19 #270444 üzenetére
Hat, ha penz nem szamot, akkor: Omega Speedmaster (megvan, gral volt, azert is vettem meg), valami fain buvar - talan Sinn UX vagy egy titan GS, meg egy Bulgari Octo. +1 G-Shocknak vagy a 40 years anniversary ami megvan (“Jegvarazs” by kronoViktor) vagy a karbon/titan verzioja.
De harom orara szukiteni kinzasVagy legyen egy, ami mindenre jo vagy ne limitaljuk, hagyjuk burjanzani a metelyt
-
válasz
SOAD19 #270334 üzenetére
Így, ahogy mondod! A hirdetésben írta, hogy további részletek, képek privátban. Privátban írtam neki, hogy van e rajta bármi nagyobb karc, esztétikai hiba. Erre írta, hogy nincs. Így nem is kértem ott és.akkor további képet. Mert gondoltam, igazat mond. Ha én vagyok az eladó, még a legapróbb karcot is befotózom a vevőnek, minden olyan hibát, amiről tudok. Aztán amikor megírtam neki, hogy küldjön meg képet, akkor már be volt csomagolva. Aztán amikor írtam, hogy az itt mind kopás, nyilván nem.azt írta, hogy jé, nekem ez fel sem tűnt, hanem azt, hogy mit várok ennyi pénzért, ez nem egy 600€ óra... Megjegyzem, ez a Citizen LCD kvarc vintage modell nem egy 600€ darab NOS állapotban 100-200€ közt megy eBay-en is. Tanulság: az, ha valaki gyűjtő,.még nem jelenti azt, hogy korrekt kereskedő. És szerintem ez nem is volt gyűjteményben. Ezt valószínűleg ő is így vette, neki sem ütötte meg a gyűjteménybe tartandó szintet és meghirdette. Amivel nincs is gond, csak akkor ne írja le, hogy hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest