- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Sokszor edificenél komolyabb órákról van ott szó.
Sőt szigorúan nézve igazából abba a topicba tartoznak, mert "kínai és egyéb olcsó órák" a topic neve.Szerk.: de még külön Casio topic is van.
-
RetroAnalóg
kezdő
Ha már alkalmi viselethez kell óra, akkor a szerintem bőrszíjas és vékonyabb tokkal rendelkező órák a legjobbak. (Például: A képen a felső sorban a harmadik és a negyedik, meg még talán az ötödik is. Én a negyediket hordom a legtöbbször, alkalmi viselethez, ez egy LIP Churchill T24)
-
Churpik
tag
Hasonló stílusban kvarc-kronóból én Casio Edifice-t vagy Lorus-t vennék, esetleg topicidegen Pagani Design-t.
-
Tarsi88
csendes tag
Ezeket felejtsd is el. Nem sokat kell hozzátenni a pénzhez és már kapsz egy bambinot ami szerintem messze a legjobb belépő kategóriás öltönyóra. Külön előnye, hogy kismilió szín/számlap variációban kapható. Ha ragaszkodsz az arany színhez akkor abba is van pl ez: https://www.tutuora.hu/orient/ac08002f.html
-
lenox
veterán
En csak kirakatban lattam ezekhez hasonlot, eleg gagyik voltak. Milyen alkalomhoz lenne? Mondjuk sarga fem benyomasu szijjal nehez nem gagyit osszehozni, ezeknek egyebkent mar a kepen is benan nez ki a tok es a szij kapcsolodasa, gondolom eloben siralmas, tehat ha mindenkepp sarga ora kene, akkor en bor szijjal javasolnek valamit.
-
Churpik
tag
Tutuéknál van ebből bőrszíjas, azt a Westendben meg is nézheted élőben.
MTP-VD300GL-1E -
dzsi23
addikt
Jól néz ki, de a szíjat kicsit visszalépésnek érezheted az Edifice-ek után. Bár legtöbbször az Edifice-ek szíja is hajtogatott lemez, de a trükkösebb fajtából, amiknél nem látszik azonnal. Ez viszont az egyszerűbb fajta, de ez nem feltétlenül probléma, csak gondoltam leírom, ne érjen meglepetés. Ami talán nagyobb hátrány, hogy a tok nagy valószínűséggel nem acél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest